gosia2313 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]UWAGA![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B][SIZE=2]W schronisku brakuje rzeczy, którymi można wykładać klatki szczeniakom, czy psiakom po zabiegach i operacjach ! :shake:[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B]Większe psiaki czasem potrafią zachowywać czystość, więc ich posłanie posłuży trochę dłużej, maluchy niestety załatwiają się w klatkach i już po paru minutach koc jest do spalenia i trzeba szukać czystego.[/B][/COLOR] [I][SIZE=4][B]Bardzo potrzebujemy wszelkiego rodzaju koców, kołder (nie puchowych i z pierza), prześcieradeł, poszewek, różnych materiałów, większych szmat.[/B][/SIZE][/I] [SIZE=3][B]Jeśli ktoś z Was posiadałby coś, co nie przyda mu się, a nei wie co z tym zrobić - prosimy przekazać je do schroniska w Sosnowcu ![/B][/SIZE] [/CENTER] [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=green] Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=green] ul. Baczyńskiego 11a[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=green] Sosnowiec[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] [CENTER] [SIZE=3][B] Najlepiej przywozić rzeczy [U][COLOR=red]do godziny 15 każdego dnia. [/COLOR][/U][/B][/SIZE] Tutaj jeszcze wydarzenie na FB - jak macie tam konto to rozsyłajcie do znajomych, a nóż ktoś będzie miał coś niepotrzebnego i będzie chciał przekazać dla podopiecznych schroniska. [URL="http://www.facebook.com/events/342923232412065/"][COLOR=blue][B][SIZE=5]K L I K [/SIZE][/B][/COLOR][/URL] Można się też kontaktować ze mną: 721-035-215 (po 15) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub pytać na schroniskowym FB [/CENTER] Edited March 30, 2013 by gosia2313 Quote
Crys Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [SIZE=5][B]Maluchy proszą o kocyki !![/B][/SIZE] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-HS47LmqOgw0/T2SwqU379mI/AAAAAAAAs48/NJVarF0vp_w/s640/100_4515.JPG[/IMG] Quote
malawaszka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 zapiszę wątek... pytałam po znajomych ale kurde jacyś nieczuli są... :angryy::shake: ale jeszcze nie wszystkich przepytałam :roll: Quote
gosia2313 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='malawaszka']zapiszę wątek... pytałam po znajomych ale kurde jacyś nieczuli są... :angryy::shake: ale jeszcze nie wszystkich przepytałam :roll:[/QUOTE] To pytaj pytaj może ktoś coś znajdzie i zechce się podzielić :) Quote
Nadziejka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 :thumbs::thumbs:trzymam kciuki za maluszki , Gosiu , mam troszke kocykow , poduszeczek, rozsylam z nadziejka Quote
gosia2313 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='ewa gonzales']:thumbs::thumbs:trzymam kciuki za maluszki , Gosiu , mam troszke kocykow , poduszeczek, rozsylam z nadziejka[/QUOTE] oooo SUPER ! A mogłabyś je przekazać? Czy może poprosić kogoś, żeby podjechał i od Ciebie odebrał? Quote
Martika&Aischa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Mam do oddania mięciutką kołderkę oraz 2 koce jeśli będziecie mogły podjechać do Ewy dajcie wcześniej znać to podrzucę ;) Quote
gosia2313 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Mam do oddania mięciutką kołderkę oraz 2 koce jeśli będziecie mogły podjechać do Ewy dajcie wcześniej znać to podrzucę ;)[/QUOTE] OK. poczekam co Ewa napisze o swoich kocach to byśmy się jakoś umówili :) Quote
Nadziejka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gosiu, ja moge w kazdym dzioneczku podwiezc do schroniska , albo na centrum , masz moj tel ,pozdrawiam:painting:pracuje do 13, 14tej , wiec potem juz moge wiezc Quote
iwonamaj Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gosiu, poszukam, ale niedawno się przeprowadziłam i wtedy robiłam porządki generalne... Ale jeszcze się rozejrzę. Quote
Crys Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Oby więcej takich dobrych duszyczek się znalazło :) Quote
gosia2313 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='ewa gonzales']Gosiu, ja moge w kazdym dzioneczku podwiezc do schroniska , albo na centrum , masz moj tel ,pozdrawiam:painting:pracuje do 13, 14tej , wiec potem juz moge wiezc[/QUOTE] Już Ci piszę PW :) [quote name='iwonamaj']Gosiu, poszukam, ale niedawno się przeprowadziłam i wtedy robiłam porządki generalne... Ale jeszcze się rozejrzę.[/QUOTE] Cieszę się, poszukaj, może coś się znajdzie :-) Quote
kaido Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 w poprzednim tygodniu na wątku facebookowym Korabiewic ktoś się pytał, czy takich rzeczy nie potrzebują w Korabiewicach i odpowiedź brzmiała, że nie potrzebują, może ta osoba chętnie zrobiłaby paczkę do schroniska w Sosnowcu, podpytajcie :), jeszcz widać ten post na pierwszej stronie [url]http://www.facebook.com/Schronisko.w.Korabiewicach?notif_t=page_new_likes[/url] Quote
filomen Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 popytajcie moze macie znajomych gdzies w szpitalach czy domach opieki, hotelach tam moze byc stara posciel tak samo salony kosmetyczne, masażu - tam sa jednorazowe przescieradła tez sie nadają Quote
iwonamaj Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) Mam do oddania trochę rzeczy- ręczniki, zasłony bawełniane i lniane... Nie mam możliwości dostarczenia...Czy ktoś mógłby pomóc? Mieszkam w Sosnowcu, ul. Zamenhofa (blisko Gospodarczej). Edited March 22, 2012 by iwonamaj Quote
gosia2313 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='iwonamaj']Mam do oddania trochę rzeczy- ręczniki, zasłony bawełniane i lniane... Nie mam możliwości dostarczenia...Czy ktoś mógłby pomóc? Mieszkam w Sosnowcu, ul. Zamenhofa (blisko Gospodarczej).[/QUOTE] Zapytam na forum i dam znać :) Quote
iwonamaj Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='gosia2313']Zapytam na forum i dam znać :)[/QUOTE] Przekazałam rzeczy dla psiaczków przez wolontariuszkę, która, jak się okazało mieszka po sąsiedzku :)... Quote
Crys Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Dziękujemy wszystkim którzy pomogli małym naszym pociechą :) Sporo rzeczy przybyło, ale boję się że na długo to nie wystarczy :( Quote
gosia2313 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Podnosimy - bo posty poznikały :angryy: Quote
iwonamaj Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 No właśnie...Pisałam, że przywiozłam reklamówke "szmatek", a więcej mam obiecane pod koniec maja... Quote
gosia2313 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 [quote name='iwonamaj']No właśnie...Pisałam, że przywiozłam reklamówke "szmatek", a więcej mam obiecane pod koniec maja...[/QUOTE] Bardzo dziękujemy - na pewno wszystko się przyda :) Quote
iwonamaj Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Już zostały przekazane (tak, jak poprzednio)... Quote
gosia2313 Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Przypominamy o kocykach, albo raczej o ich braku :( Quote
Recommended Posts