Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']Nie. Tym bardziej po tym co tutaj czytam:([/QUOTE]

Pani chyba kwalifikuje się na czarne kwiatki...

Biedny Władzio... taki bezradny...

[IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/420590_257098741045333_100002356277364_588709_275748560_n.jpg[/IMG]

Mam nadzieje, że z FB przyjdzie pomoc w postaci innego domku...

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie wiem, znowu szukać nieznanego dt na fb ?
Może lepiej umieścić go u kogoś z dogomanii, oczywiście kogoś sprawdzonego czy poleconego.
Może Klaudus mogłaby zmienić tytuł, że pilnie potrzebujemy dt dla psiego dziadka ?

Posted

[quote name='Dogo07']No nie wiem, znowu szukać nieznanego dt na fb ?
Może lepiej umieścić go u kogoś z dogomanii, oczywiście kogoś sprawdzonego czy poleconego.
Może Klaudus mogłaby zmienić tytuł, że pilnie potrzebujemy dt dla psiego dziadka ?[/QUOTE]

Chłopak nie ma deklaracji, ciężka sytuacja...

Posted (edited)

Dogo07, od Pani Kamila A. ( pewnie z FB ) przyszlo dla Wladka na mojego paypala 15 euro - przeliczenie paypal na dzien dzisiejszy - [B]60,25 zl,[/B]
prosze pw z kontem komu przelac te pieniazki
Dogo07 potwierdzisz na FB te wplate?, czy ja mam potwierdzic?

[B]EDIT[/B]: Pani Kamili wyslalam na jej maila potwierdzenie odebrania wplaty i scan przeliczenia paypal

Edited by asia-s
Posted

[quote name='asia-s']Dogo07, od Pani Kamila A. ( pewnie z FB ) przyszlo dla Wladka na mojego paypala 15 euro - przeliczenie paypal na dzien dzisiejszy - [B]60,25 zl,[/B]
prosze pw z kontem komu przelac te pieniazki
Dogo07 potwierdzisz na FB te wplate?, czy ja mam potwierdzic?[/QUOTE]

O jak szybko, dzisiaj p. Kamila zgłosiła chęć pomocy dla Władka i już są pieniążki :).
Dziękuję Asia-s :).
Potwierdzę na fb , wszystko umieszczam w albumie Władka, w opisie.

Posted

Władek był dzisiaj u weta, nadal uszy brzydkie, i ponoć waży 12 kg.

Może więcej napisze coś Klaudus, bo pani Iga miała ponoć z nią rozmawiać.

Posted

[quote name='asia-s']Przed chwilka pieniazki 60,25 zl przeslalam na konto Laboria, tytul wplaty: "dla psa Wladka od Pani Kamila A z FB przekazane przez paypal"[/QUOTE]

Dziękujemy - jak tylko pieniążki dotrą, dam znać

Posted

[quote name='Dogo07']Władek był dzisiaj u weta, nadal uszy brzydkie, i ponoć waży 12 kg.

[/QUOTE]

To pewnie mało istotne w całej tej sprawie, ale w zeszły poniedziałek Władek był ważony przez wetkę w klinice w Tychach i ważył wtedy 7-8 kg. A dzisiaj 12 kg? Dziwna sprawa.

A czy Władzio miał dzisiaj powtórzony zastrzyk na uszka? Pani Iga była o tym informowana, że zastrzyk musi być powtórzony dzisiaj
i po raz trzeci w przyszłym tygodniu.

Posted

[quote name='AtaO']To pewnie mało istotne w całej tej sprawie, ale w zeszły poniedziałek Władek był ważony przez wetkę w klinice w Tychach i ważył wtedy 7-8 kg. A dzisiaj 12 kg? Dziwna sprawa.

A czy Władzio miał dzisiaj powtórzony zastrzyk na uszka? Pani Iga była o tym informowana, że zastrzyk musi być powtórzony dzisiaj
i po raz trzeci w przyszłym tygodniu.[/QUOTE]

Z wagą Władka to chyba następny cud, czyli ściema... Przecież nie je karmy, którą dziewczyny przywiozły...A już wiem - tak został zapasiony dzięki staraniom dt, który teraz domaga się 150 zł za ten cud.
Wybaczcie, że pajacuję ciut teraz, ale spójrzmy prawdzie w oczy - musimy wydobyć Władzia z tego dt natychmiast.

Posted

To, że musimy wydobyć Go z tego DT to pewne, tylko gdzie psinkę teraz umieścimy.
Obawiam się, że z tym będzie problem.
Obym się myliła.

Posted

Będzie, to wiemy. Może zrobię chłopakowi nowe wydarzenie na fb - oddzielne, niezależne od KUDŁACZY DO ADOPCJI
Nie wiem, musimy to przemyśleć, ale zostawić chłopaka nie możemy.

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Niestety Klaudia nic nie wie - dzwoniłam do Pani Marii ,ale nie odebrała.
Zresztą to wszystko strasznie dziwne i mało zabawne :roll:[/I][/QUOTE]
Bardzo poważne w tej sytuacji.

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]To wszystko jest dziwne...
Nie tylko waga,koszta detergentów,ale i magiczna zmiana BDT w PDT.
Nie ograniam tego wszystkiego...[/I][/QUOTE]
Wiemy i sami próbujemy to zrobić

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Niestety Klaudia nic nie wie - dzwoniłam do Pani Marii ,ale nie odebrała.
Zresztą to wszystko strasznie dziwne i mało zabawne :roll:[/I][/QUOTE]

Chyba do Pani Igi ?

Nic o zastrzyku nie wiem. Dostał maść jakąś na uszy. I został odrobaczony.

Posted

A ja rozmawiałam z panią Igą, która jest dt.
Hm,
na początku miałam nadzieję, że to tylko jakieś nieporozumienia, ale wobec tylu niejasności i sprzecznych informacji, zupełnie ten dt stracił dla mnie wiarygodność. Czuję się jak w jakimś matrixie.

[IMG]http://images49.fotosik.pl/1395/baa365c8683da49egen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images37.fotosik.pl/1404/2dc392d61920051bgen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images46.fotosik.pl/1399/ae661ddc136cbfb6gen.jpg[/IMG]

To zdjęcia które dostałam wczoraj na maila od p. Edyty, ponoć z wizyty u weta.