AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wykupię jutro Władzia :) no i pomogę w transporcie do Sosnowca. Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='AtaO']Wykupię jutro Władzia :)[/QUOTE] Kochana Cioteczka jesteś. Domki Władzia i Kołtunka są blisko siebie w tym Sosnowcu, mam adresy i telefony obu Pań. Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Poproszę na PW o namiary do obu Pań, musimy to jakoś zgrać w jednym czasie. Quote
asia-s Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 AtaO, jesli jest taka mozliwosc, czy moglabys za mnie zalozyc ( wykupic ) Koltunka a ja Ci pieniazki odesla na konto? Quote
asia-s Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='AtaO']Spoko - nie ma problemu - wyłożę.[/QUOTE] super, dzieki, w takim wypadku przeslij mi swoje konto na pw, zaraz zrobie przelew Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Namiary do Pań od Kołtunka i Władzia wysłałam Quote
Avilia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 AtaO...ja już nie wiem jak my się Wam odwdzięczymy.Po prostu nie wiem. Dziękujemy z całego serca! Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='asia-s']super, dzieki, w takim wypadku przeslij mi swoje konto na pw, zaraz zrobie przelew[/QUOTE] N-r konta prześlę, ale dopiero jak akcja przebiegnie pomyślnie :) Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Avilia']AtaO...ja już nie wiem jak my się Wam odwdzięczymy.Po prostu nie wiem. Dziękujemy z całego serca![/QUOTE] Dziewczyno, a za co Ty dziękujesz. Najgorszą robotę wykonujecie WY, a i tak nie wszyscy to niestety doceniają!!!! Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Lobaria']Namiary do Pań od Kołtunka i Władzia wysłałam[/QUOTE] Dzięki, odebrałam. Czekam tylko na info od Klaudii i zaraz będę się kontaktowała z Paniami z Sosnowca. Quote
adkoci Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 tak sie skromnie zapytam - z ogloszen zadnego odzewu..? Quote
Avilia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='adkoci']tak sie skromnie zapytam - z ogloszen zadnego odzewu..?[/QUOTE] Żadnego... Quote
Onaa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jak tylko psiaczek będzie bezpieczny, na pewno będziemy wdzięczni za każdą pomoc ! Quote
Avilia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Władek i Kołtun już odebrani ze schronu. Niestety najpierw był kierunek lecznica;/ Władek jest w nienajlepszym stanie: 40 stopni gorączki,śmierdząca biegunka,jakieś dziwne zmiany w uszach.Nie wiadomo co to może być.Najprawdopodobniej jakiś wirus.Ma dostawać przez 7 dni 3 antybiotyki,potem spowrotem do weta. Teraz są w trasie do Sosnowca. Quote
adkoci Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Bidulek.. taki maly niewadzacy pieseczek a jakis trol go wywalil i tak cierpi przez niego.. Zeby sie tylko udalo Wladziowi pomoc.. Jak juz te ogloszenia sa aktywowane i piesia uda sie gdzies 'przechowac' to ja finansowo pomoc nie moge niestety, ale zrobie tez na malopolske i dolnoslaskie /opolskie po ok 20 ogloszen, tylko prosze mi na pw przypomniec, bo potrafie sie tu jeszcze pogubic.. ( ja wiem - zdolna jestem - nikt tak sie nie zgubi na forum dogo jak ja:cool1:) pozdrawiam.. miznijcie piesia ode mnie Quote
AtaO Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Władzio już w DT, ma towarzystwo 3 psów i 3 kotów :) miejmy nadzieje, że będzie ok. Jest po wizycie u weta, stwierdzono u Niego przeziębienie (40 st. gorączki) i problemy z uszami. Ciężko dyszał ale to najprawdopodobnie z powodu gorączki. Dostał 3 zastrzyki, od jutra antybiotyk w tabletkach przez 6 dni. Konieczna jest wizyta kontrolna u weta po zakończonym leczeniu. Oczywiście później trzeba będzie zaszczepić i odrobaczyć psiaka. Był bardzo cierpliwy i dzielnie znosił wizytę u weta (np. mierzenie gorączki i czyszczenie uszu). To niesamowicie spokojna i miła psinka. Na chwilę obecną waży ok. 7kg i wetka oceniła Go na mniej więcej 7-8 lat. [B]PILNIE POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARMĘ I WETA!![/B] [IMG]http://i43.tinypic.com/r950dk.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/21508iq.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/huluvk.jpg[/IMG] Edited March 12, 2012 by AtaO Quote
Lobaria Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jak dobrze, że bezpieczny, ale to przeziębienie... oby się w zapalenie płuc nie przerodziło. Parę osób z Fb wpłaciło pieniążki dla Władzia - na teraz jest [B]100 zł[/B]. Bardzo dziękujemy. Quote
asia-s Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dziewczyny a co z Koltunkiem, jest jego watek?. Jak on sie czuje, gdzie bedzie na dt? Quote
Lobaria Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='asia-s']Dziewczyny a co z Koltunkiem, jest jego watek?. Jak on sie czuje, gdzie bedzie na dt?[/QUOTE] Kołtunek juz w dt, blisko Władka, zaraz watek odszukam i dam linka. Quote
Recommended Posts