Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AtaO']Wykupię jutro Władzia :)[/QUOTE]
Kochana Cioteczka jesteś. Domki Władzia i Kołtunka są blisko siebie w tym Sosnowcu, mam adresy i telefony obu Pań.

Posted

[quote name='asia-s']super, dzieki, w takim wypadku przeslij mi swoje konto na pw, zaraz zrobie przelew[/QUOTE]
N-r konta prześlę, ale dopiero jak akcja przebiegnie pomyślnie :)

Posted

[quote name='Avilia']AtaO...ja już nie wiem jak my się Wam odwdzięczymy.Po prostu nie wiem.
Dziękujemy z całego serca![/QUOTE]
Dziewczyno, a za co Ty dziękujesz.
Najgorszą robotę wykonujecie WY, a i tak nie wszyscy to niestety doceniają!!!!

Posted

[quote name='Lobaria']Namiary do Pań od Kołtunka i Władzia wysłałam[/QUOTE]
Dzięki, odebrałam.
Czekam tylko na info od Klaudii i zaraz będę się kontaktowała z Paniami z Sosnowca.

Posted

Władek i Kołtun już odebrani ze schronu.
Niestety najpierw był kierunek lecznica;/
Władek jest w nienajlepszym stanie: 40 stopni gorączki,śmierdząca biegunka,jakieś dziwne zmiany w uszach.Nie wiadomo co to może być.Najprawdopodobniej jakiś wirus.Ma dostawać przez 7 dni 3 antybiotyki,potem spowrotem do weta.

Teraz są w trasie do Sosnowca.

Posted

Bidulek.. taki maly niewadzacy pieseczek a jakis trol go wywalil i tak cierpi przez niego..
Zeby sie tylko udalo Wladziowi pomoc..
Jak juz te ogloszenia sa aktywowane i piesia uda sie gdzies 'przechowac' to ja finansowo pomoc nie moge niestety, ale zrobie tez na malopolske i dolnoslaskie /opolskie po ok 20 ogloszen, tylko prosze mi na pw przypomniec, bo potrafie sie tu jeszcze pogubic.. ( ja wiem - zdolna jestem - nikt tak sie nie zgubi na forum dogo jak ja:cool1:)

pozdrawiam.. miznijcie piesia ode mnie

Posted (edited)

Władzio już w DT, ma towarzystwo 3 psów i 3 kotów :) miejmy nadzieje, że będzie ok.
Jest po wizycie u weta, stwierdzono u Niego przeziębienie (40 st. gorączki) i problemy z uszami.
Ciężko dyszał ale to najprawdopodobnie z powodu gorączki.
Dostał 3 zastrzyki, od jutra antybiotyk w tabletkach przez 6 dni. Konieczna jest wizyta kontrolna u weta po zakończonym leczeniu.
Oczywiście później trzeba będzie zaszczepić i odrobaczyć psiaka.
Był bardzo cierpliwy i dzielnie znosił wizytę u weta (np. mierzenie gorączki i czyszczenie uszu).
To niesamowicie spokojna i miła psinka.
Na chwilę obecną waży ok. 7kg i wetka oceniła Go na mniej więcej 7-8 lat.

[B]PILNIE POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARMĘ I WETA!![/B]

[IMG]http://i43.tinypic.com/r950dk.jpg[/IMG]

[IMG]http://i44.tinypic.com/21508iq.jpg[/IMG]

[IMG]http://i42.tinypic.com/huluvk.jpg[/IMG]

Edited by AtaO
Posted

Jak dobrze, że bezpieczny, ale to przeziębienie... oby się w zapalenie płuc nie przerodziło.
Parę osób z Fb wpłaciło pieniążki dla Władzia - na teraz jest [B]100 zł[/B]. Bardzo dziękujemy.

Posted

[quote name='asia-s']Dziewczyny a co z Koltunkiem, jest jego watek?. Jak on sie czuje, gdzie bedzie na dt?[/QUOTE]
Kołtunek juz w dt, blisko Władka, zaraz watek odszukam i dam linka.