Niki9 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Chce was ostrzedz ostatnio dowiedziałam się ze moja pani weterynarz nie jest tak na prawdę weterynarzem a się za niego podaje. Chodziłam tam bo mam blisko i na dodatek na stronie vetopedi podana jest jako lekarz weterynarz więc myślałam ze tak jest po czym moja znajoma mi powiedziała ze nie jest lekarzem. Ostrzegam uwarzajcie na panią Aleksandre Topolską z Paco na Kościelnej w Sosnowcu ta pani nie jest lekarzem Jak tak można ludzi w błąd wprowadzac!!!!!!!! Niech mi ktoś napisze prosze gdzie można sprawdzic czy ktoś rzeczywiście jest lekarzem czy nie bo już boje sie chodzic z moim pieskiem gdziekolwiek zeby znów nie zostac oszukaną. Prosze o odpowiedz pozdrawiam Quote
paulina.sc Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Lecznica Paco - Sosnowiec. Najgorsza lecznica i personel w Sosnowcu.Przy standardowej procedurze obcinania pazurów u małej suczki, Panie "specjalistki" prawie ją udusiły, nie zwracając w ogóle uwagi na to,że uwagi właściciela i na to,że suczka ze strachu dostała rozwolnienia. Na późniejsze uwagę, że prawie zabiły mi psa, odparły, że to też potrafią i dobrze na tym zarabiają - co za tupet. Quote
Recommended Posts