Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

Posted

[quote name='teresaa118']Zagladnelam tu przypadkiem. Stare psy rozbrajaja mnie. I dlatego wyslalam troche grosza na jego potrzeby.
Jesli idzie o kregoslup, to proponuje na krzyze zalozyc pas z owczej welny. Takie mieli robotnicy budowlani. Wygrzewa wspaniale i bole znikaja po dwoch, trzech dniach .Albo wyciac ze starego kozucha cos, co bedzie przypominalo ocieplacz na kregoslup. Pozdrowienia dla bolejacej cioci, ale bardzo dzielnej. No, jestesmy Polki.[/QUOTE]
Piękny gest, dziękujemy:):):)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Rudziu startuj o pomoc:) Jak nie tu; to tam;) To nie jest wymyślanie, są potrzebne lekarstwa, podkłady. Kasia jest wielka, że tak dzielnie się Farelkiem opiekuje, Ty też dajesz z siebie dużo, proszenie o pomoc w tym wypadku to głos rozsądku, nie powód do wstydu, czy obiekcji:)[/QUOTE]

Nie wstydzę się prosić,bo to o Felcia chodzi.Dla niego jestem w stanie wszystko zrobić i znieść.
Wtedy prosiłam i teraz też poproszę :)
Dzięki dziewczyny.

Posted

[quote name='teresaa118']Zagladnelam tu przypadkiem. Stare psy rozbrajaja mnie. I dlatego wyslalam troche grosza na jego potrzeby.
Jesli idzie o kregoslup, to proponuje na krzyze zalozyc pas z owczej welny. Takie mieli robotnicy budowlani. Wygrzewa wspaniale i bole znikaja po dwoch, trzech dniach .Albo wyciac ze starego kozucha cos, co bedzie przypominalo ocieplacz na kregoslup. Pozdrowienia dla bolejacej cioci, ale bardzo dzielnej. No, jestesmy Polki.[/QUOTE]

Nigdy nie miałam nic wspólnego z przelewem z konta zagr.i dlatego pisze z zapytaniem...bo sprawdzałam konto i nic nie wpłynęło...nie wiem czy tak ma być ...

Posted (edited)

Przepraszam,ale nie wiedziałam że tak długo może to iść i wogóle ....dlatego wolałam się upewnić że ja czegos nie powaliłam czy coś....:)dzięki :)

Cioteczko teresaa pieniązki dotarły dziś do Felcia +320,56 zł plus 5 zł które zabrał mój bank.
Dziękujemy z całego serca :)
Dziś już za późno,ale jutro skontaktuję się z Kasia co potrzebne Felciowi...jakie leki czy podkłady...dziś nie widzę już co piszę :(

Edited by RudziaPaula
Posted

Twoja wpłata została przekazana sprzedającemu Lolitkaz na jego rachunek w PayU.
[TABLE]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Transakcja[/B][/TD]
[TD] [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=3160577686"]JOSERA FESTIVAL 15KG x 2 = 30KG+EXTRA FAJNY GRATIS[/URL] (3160577686)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Do zapłaty

W tym koszt dostawy[/B][/TD]
[TD] 275,00 zł

0,00 zł [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Zapłacono[/B][/TD]
[TD] 275,00 zł [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Płacący[/B]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Odbiorca[/B][/TD]
[TD]Lolitkaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Data[/B][/TD]
[TD]2013-04-21 19:23:10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Płatność[/B][/TD]
[TD][URL="http://allegro.pl/myaccount/newpayments_payment_details.php?trans_id=235798906"]235798906[/URL][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][B]Adres do wysyłki[/B][/TD]
[TD] Katarzyna Mxxx
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Zakupiłam karme za pieniądze przekazane przez teresaa118:)

Posted

Dziś rozmawiałam z Kasią. Pogoda piękna, psiuny urzędują na dworze, Kasia przekopała się przez ogródek, posadziła kwiaty, odpoczywała ile mogła.
Nie loguje się, bo cholery dostaje z zasięgiem

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ale ma Farelinek jedzonka:) mniam![/QUOTE]
Oj tak...z fb idzie paczka podkładów,ja kupiłam leki-furagina,na stawy i witaminy.
Felcio zabezpieczony :) Kasia też będzie spokojniejsza.
Rozmawiałam z nią w niedzielę.Opowiadała mi (nie wiem,może się powtórzę,albo Kasię) jak przyjechał wet do szczepienia na wściekliznę.Zaskoczony oczywiście pozytywnie wyglądem i sprawnością Felcia,biorąc pod uwagę stan jak wyglądał w dniu przyjazdu do Kasi...
Jeszcze raz dziękuję teesaa za zastrzyk finansowy,bo pomógł nam bardzo.Masz rację piescofajnyjest że jedzonka duuuużo :)

Posted

piescofajnyjest - gdyby nie Twoja pomoc to pewnie na centralnym bym wylądowała! Dzięki kupowaniu na zmianę nie ma już problemu jaki wynikł z karmą-jest na czas :) Bo to łatwiej co 3 tyg na zmianę kupować :) Karma wczoraj dotarła wiec ok 2 miesięcy mamy "spokój" leki furagina,na stawy i witaminy powinny dziś najpóźniej jutro dotrzeć-kolejne 2 miesiące zabezpieczone. Od dziewczyny z fb idą do mnie podkłady,powinny dziś dotrzeć,od razu wysyłam do Kasi.Więc i z podkładami zabezpieczenie na ok 2 miesiące będą.Owszem-po dwóch miesiącach wszystko trzeba będzie kupować,ale....Chce jeszcze zwróci się do owczarkowej skarpety albo skarbonarii o pomoc w zakupie Preventic obroży.Muszę kupić dwie bo nużycę oba psy miały,ale wiadomo że Alfiego nie pokryją,nie pomogą wiec gdyby Felciowi pomóc to ja bym Alfiego zaopatrzyła.
Ufffffff dzięki dziewczyny,jakoś speeda dostałam :)
Miłego dzionka :)

Posted

Pisalam Ingus tak nie smialo o obrozach na poczatku kwietnia:)potrzebne sa dwie-alfi i felcio.i tak glosno mysle czy jak bym sie zwrocila o jedna szt do skarbonarii to czy bylaby mozliwosc zakupu.alfiemu kupie ja sama.wieczorem usiade do kompa,bo tu mam tylko felcia watek i zapytam skarbonarie o pomoc:)

Posted

nie można pisac nieśmiało, tylko konkretnie.
tu jest adres do dobrej aukcji
[URL]http://allegro.pl/preventic-obroza-przeciw-kleszczom-dla-psow-od-ss-i3179754511.html[/URL]

ważne jest, że ma termin ważności do 08.2014, a nie do 01.2014

Myślę, że Skarbonaria będzie mogła pokryć koszt obroży dla Farela.

Posted

[quote name='inga.mm']nie można pisac nieśmiało, tylko konkretnie.
tu jest adres do dobrej aukcji
[URL]http://allegro.pl/preventic-obroza-przeciw-kleszczom-dla-psow-od-ss-i3179754511.html[/URL]

ważne jest, że ma termin ważności do 08.2014, a nie do 01.2014

Myślę, że Skarbonaria będzie mogła pokryć koszt obroży dla Farela.[/QUOTE]

Zamówiłam 2 szt,na jednej fakturze będą obydwie umieszczone.
mam nadzieje że tak może byc...