Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie :)\Szelki dotarły,niestety dopiero dziś,wiec Kasia nie miała okazji przetestowac.Mam nadzieję że się sprawdzą i odciąży się kręgosłup Kasi :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Hi, dziękóweczka, domek ściskamy serdecznie też:)
Edit:
Dziewczynki a tu onkowata sunia, samotna i smutna w kojcu, looknijcie proszę:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233134-Saba-poszukuję-domu-MIX-Owczarka-Niemieckiego/page4"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233134-Saba-poszukuję-domu-MIX-Owczarka-Niemieckiego/page4[/URL]

Edited by Marycha35
Posted

Rozmawiałam z Kasią tuż po Świętach i tylko chwilkę....Felcio drepcze już po całym domku,może dla kogoś to nic nie znaczy,ale u Felcia to COŚ.No i też czekam na wieści o szelkach:)Bo wiem(a może przyśniło się,albo omam gorączkowy) że ciężkie są te szelki..

Posted (edited)

Witajcie Farelkowice w ten ostatni dzień 2012 ....bardzo szybko zleciał mi.Ciężko się zaczął,ale kończy się zarąbiscie :)
I wszystkim sympatykom (może nie tylko sympatykom) chciałabym złożyć Najserdeczniejsze życzenia na nadchodzący Nowy Rok i życzyć aby wszystkie czworonogi znalazły domki,żeby skończyły się znęcania na nimi.Aby na Świecie zagościła MIŁOŚĆ I SZACUNEK:) Szczęśliwego Nowego 2013 Roku :)

A to wierszyk z fb na pocieszenie :)
"Zmarł pewien facet. Razem z nim zmarł jego pies.
I oto dusza człowieka, z psem u boku, stoją przed wrotami z napisem ''Raj. Psom wstęp wzbroniony''.
Nie przeszedł człowiek przez te drzwi, poszedł dalej, w nicość. Idzie, po jakimś czasie widzi drugie wrota. Nic nie jest na nich napisane, tylko obok siedzi jakiś starzec. Człowiek podchodzi do niego i zagaja:
- Przepraszam szanownego...
- Święty Piotr jestem.
...- A co jest za tymi wrotami?
- Raj.
- A z psem można?
- Oczywiście.
- A tam wcześniej to co to było?
- Piekło. Do Raju dochodzą tylko ci, którzy nie porzucają przyjaciół."

Edited by RudziaPaula
literówka
Posted

[quote name='RudziaPaula']Mam nadzieję ze i Saba znajdzie domek:)Taki prawdziwy,kochający...taki jak ma Felcio:)[/QUOTE]

Jasne że znajdzie ja w to wierzę :-)
Życzę aby Nowy Rok był lepszy
Żeby nigdy nie zabrakło siły, odwagi i wiary
w powodzenie planów .
Dużo uśmiechu , wytrwałości w dążeniu do celu,
sukcesów w pracy.
Prawdziwej przyjaźni, miłości i wielu szczerych buziaków
i aby Nowy rok uskrzydlił Was