margoth137 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 i ja dziękuję Kasiu:) Pozdrowienia dla Farelkowic:loveu: Quote
bela51 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Dziekujemy Kasiu za obecnosc na dogo i za wspaniały dom,jaki dałas Farelkowi. Przykre to,co stało sie na watku Birmy, wg mnie inga.mm została bardzo skrzywdzona.:-( Nie chce wdawac sie w głębsze komentarze, mam dwa psy ,ktorym prowadze rozliczenia i ew.ban bardzo wszystko by skomplikował. Quote
Iljova Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) KASIU TO DLA CIEBIE: Inga Animalis Z żalem rozstajemy sie z Kasią. Dziękujemy Jej za wspaniałą opiekę i heroiczną, niemalże, walkę o zdrowie i życie Farela. Dziękujemy za cierpliwość i wytrwałość w znoszeniu codziennego trudu, dźwigania, sprzątania, prania, mycia. Dzięki Kasi, Farel miał półtora roku rajskiego życia, którego mógłby pozazdrościć niejeden psiak. Lubię to! · 3 · 5 godz. temu Agnieszka Kaszczuk Przynajmniej tu możemy podziękować, chodź Kasia nie ma konta ...Masz racje Inguś , niejeden psiak mógłby pozazdrościć...taki domek to marzenie dla wszystkich stron Nie lubię tego · 4 · 5 godz. temu Inga Animalis Mam nadzieję, że ktoś wklei nasze komentarze na watek Farela. Edited September 12, 2013 by Iljova Quote
piescofajnyjest Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ja tez sie podczepie do podziekowan dla Kasi:) pozdrowienia dla Farelkowic! Quote
Iljova Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 I jeszcze zaglądam przed snem... Łzy do oczu się cisną :-( Biegnę do Ciebie nie jedną myślą Smutno Farelku bez Ciebie Choć wiem, żeś szczęśliwy w psim niebie <3 Ale nadejdzie taki dzień Że się spotkamy i smutki odejdą w cień <3 Quote
Iljova Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Zaglądam i przekazuję wieści "Witam serdecznie Was , przyjaciele Felcia Dziękuje że zaglądacie mimo ze nie ma Go .....tam. Jestem Wam wdzieczna za to że nie zapomnieliscie." Pozdrawiam serdecznie Agnieszka" Quote
piescofajnyjest Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 wejde do Farelina....wspominam........... Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Zaglądamy kochadełko mając nadzieję,że jesteś szczęśliwy choć bez nas..A my?Cóż... waldi481 Quote
RudziaPaula Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Jestem i ja Kochadełko moje Długo mnie nie było , ale przez cały czas pamietam o Tobie Quote
azalia Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Farelku,biegaj zdrowy i radosny po łąkach za TM. Quote
RudziaPaula Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 (edited) Dzięki dziewczyny za pamięc i Tobie wolf ... Edited September 6, 2014 by RudziaPaula Quote
wolf122 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Pewnie,że pamiętamy i pamiętać będziemy.Niestety czas pędzi naprzód i co rusz nowe tragedie. :Dog_run::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
piescofajnyjest Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 pamietam kochany psiaku ........ Quote
RudziaPaula Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Witaj piescofajnyjest :) jestem Kochana <3 Dziękuje ze i Ty pamietasz <3 Quote
Recommended Posts