Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brosia to na prawdę ładny i fajny pies tyle w niej radości !:roll: szczenięce lata jej uciekają w zastraszającym tępie w schronisku, iwonko jak by która wymyśliła tekst który ruszy serca to ja jej wykupie pakiet ogłoszeń:cool1:

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shanti']Brosia i Mikser będą na jasnecie w piątek na filmiku.[/QUOTE]
Może ktoś się zakocha i nie będzie myślał o tym, że jak się Brosia zestarzeje to pyszczek posiwieje i będzie brzydko wyglądać:shake:!

Posted

Martuś nawet tak nie myśl bo już Inezka tak wyglada Brosia do domuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Dziękuje Iwonko że wziełaś brosie do filmiku pod uwagę :lol:

Posted

[quote name='DT Iwa']Martuś nawet tak nie myśl bo już Inezka tak wyglada Brosia do domuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Dziękuje Iwonko że wziełaś brosie do filmiku pod uwagę :lol:[/QUOTE]
Iwonko to nie moje słowa, tylko jednej osoby, która odwiedziła schronisko i chciała adoptować psa.

Posted

Pięknie pisze Pani Patrycja o naszych psiakach.
Tu Brosia, Mikserek i gromadka urwisów, które strasznie dały mi popalić w sobotę :evil_lol:

[URL]http://jasnet.pl/?m=publicystyka&id=4197[/URL]

Posted

[quote name='shanti']Przez dwa dni jak mnie nie było poszła do domku Brosia i dwa szczeniorki z kartonu.
Oby było dobrze![/QUOTE]

Brosiunia ??? Wreszcie :multi::multi::multi: trzymaj się malutka! Nie wracaj !!!
Trzymam kciuki i bardzo się cieszę!

Posted

BROSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam ze szczęścia Iwonko to dzięki temu filmikowi i tobie jezu jaka ja jestem szczęśliwa ;););):p:p:p:p:p Moja Brosia trzymam kciuki superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:p:p:p

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: no co jest z tymi ludzmi szczeniak NIE, duży nie ciocia iwonka w niedziele sie zjawi i da kciuka do ssania :lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='DT Iwa']Dużo jeszcze jest szczeniaków?[/QUOTE]
Sporo. Mamuśka z gromadką - chyba 6 szczeniaków ( ale mogę się mylić). Dwa ( te znalezione w rowie ) były ostatnio i w drugim kenelu jeden z tych wystraszonych. I jeszcze Jasminka :lol: nasza słodzinka.
Ale to było w niedzielę ...