DT Iwa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Brosia to na prawdę ładny i fajny pies tyle w niej radości !:roll: szczenięce lata jej uciekają w zastraszającym tępie w schronisku, iwonko jak by która wymyśliła tekst który ruszy serca to ja jej wykupie pakiet ogłoszeń:cool1: Quote
DT Iwa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Brosiu skacz moja słodka skacz niech cie zobaczą:roll::multi: Quote
shanti Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Brosia i Mikser będą na jasnecie w piątek na filmiku. Quote
szafra Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='shanti']Brosia i Mikser będą na jasnecie w piątek na filmiku.[/QUOTE] Może ktoś się zakocha i nie będzie myślał o tym, że jak się Brosia zestarzeje to pyszczek posiwieje i będzie brzydko wyglądać:shake:! Quote
DT Iwa Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Martuś nawet tak nie myśl bo już Inezka tak wyglada Brosia do domuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Dziękuje Iwonko że wziełaś brosie do filmiku pod uwagę :lol: Quote
szafra Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='DT Iwa']Martuś nawet tak nie myśl bo już Inezka tak wyglada Brosia do domuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Dziękuje Iwonko że wziełaś brosie do filmiku pod uwagę :lol:[/QUOTE] Iwonko to nie moje słowa, tylko jednej osoby, która odwiedziła schronisko i chciała adoptować psa. Quote
monika55 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Głupi ludzie, głupie gadanie.Zawsze coś nie pasuje. To po co taki jedzie do schroniska? Napaść oczy nieszczęściem?:angryy: Quote
szafra Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Najlepiej, żeby rasowy był i dobrze wychowany :angryy: to może by pasował:angryy:! Quote
shanti Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Pięknie pisze Pani Patrycja o naszych psiakach. Tu Brosia, Mikserek i gromadka urwisów, które strasznie dały mi popalić w sobotę :evil_lol: [URL]http://jasnet.pl/?m=publicystyka&id=4197[/URL] Quote
monika55 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pani się Brosią zainteresowała. Zobaczymy na ile. Żal tych maluszków z kartonu. Quote
shanti Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Przez dwa dni jak mnie nie było poszła do domku Brosia i dwa szczeniorki z kartonu. Oby było dobrze! Quote
szafra Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='shanti']Przez dwa dni jak mnie nie było poszła do domku Brosia i dwa szczeniorki z kartonu. Oby było dobrze![/QUOTE] Brosiunia ??? Wreszcie :multi::multi::multi: trzymaj się malutka! Nie wracaj !!! Trzymam kciuki i bardzo się cieszę! Quote
DT Iwa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 BROSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam ze szczęścia Iwonko to dzięki temu filmikowi i tobie jezu jaka ja jestem szczęśliwa ;););):p:p:p:p:p Moja Brosia trzymam kciuki superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:p:p:p Quote
shanti Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 A ja jak się cieszę. :lol: W środę kręcimy dalej. ;) Quote
szafra Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Super ! Kilka piesków, filmik i są duże szanse na domki! Quote
monika55 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Wreszcie się coś ruszyło z Jasnetem. Ciekawe jak tam Brosia się ma. Quote
DT Iwa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Jednak dużo dają te filmy :lol::lol::lol: Quote
szafra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='DT Iwa']Jednak dużo dają te filmy :lol::lol::lol:[/QUOTE] Tak - bardzo dużo! A teraz jest cała gromadka szczeniorków z mamuśką ! Quote
shanti Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A dziś następne trzy maluchy znalezione gdzieś w rowie. Quote
DT Iwa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: no co jest z tymi ludzmi szczeniak NIE, duży nie ciocia iwonka w niedziele sie zjawi i da kciuka do ssania :lol::lol::lol::lol: Quote
DT Iwa Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 To co za Brosię mogę puścić już kciuki???? Ale trzymam za całą reszte:lol: Quote
szafra Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='DT Iwa']Dużo jeszcze jest szczeniaków?[/QUOTE] Sporo. Mamuśka z gromadką - chyba 6 szczeniaków ( ale mogę się mylić). Dwa ( te znalezione w rowie ) były ostatnio i w drugim kenelu jeden z tych wystraszonych. I jeszcze Jasminka :lol: nasza słodzinka. Ale to było w niedzielę ... Quote
DT Iwa Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Dziś będe to poświęce czas tym maluszkom. choć na dworku zimnawo to pobawie się z nimi :p Quote
Recommended Posts