justysiek Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Alicja']o dżisys ...jest bowski :loveu: [url]http://img521.imageshack.us/img521/6403/29064973.jpg[/url][/QUOTE] dzięki:loveu: a jest taki milusi w dotyku:evil_lol: i na razie tylko w dotyku:diabloti: Quote
Alicja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='justysiek']dzięki:loveu: a jest taki milusi w dotyku:evil_lol: i na razie tylko w dotyku:diabloti:[/QUOTE] a szpileczki w paszczy ma ;) :lol:?? Quote
justysiek Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Alicja']a szpileczki w paszczy ma ;) :lol:??[/QUOTE] maaaaaaaaa:diabloti: choć powiem, że już mniej niż na początku:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jaki piękny puchaty niedźwiadek :loveu: ONki były moją pierwszą miłością ;) a zamiast puchatej kulki mam płoskoryjka :lol: Quote
justysiek Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Kaaasia']Jaki piękny puchaty niedźwiadek :loveu: ONki były moją pierwszą miłością ;) a zamiast puchatej kulki mam płoskoryjka :lol:[/QUOTE] witamy nową ciotkę:loveu: moja miłością są bulle, ale tak się jakoś ułozyło, że mam onka:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='justysiek'] moja miłością są bulle, ale tak się jakoś ułozyło, że mam onka:diabloti:[/QUOTE] no nie raz tak jest pozdrawiamy cieplutko Quote
justysiek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [URL=http://img836.imageshack.us/i/zdjcie46j.jpg/][IMG]http://img836.imageshack.us/img836/7377/zdjcie46j.jpg[/IMG][/URL] taki już jestem duzi:) Quote
kalyna Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ale rośnie :loveu: a piłka jeszcze przy nim żyje? Quote
justysiek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='kalyna']Ale rośnie :loveu: a piłka jeszcze przy nim żyje?[/QUOTE] już nie:) o już trzecia na jego koncie:) no rośnie waży już 15,5 kg. ale mamy zapalenie pęcherza:-( jemy leki, ale ma apetyt, nie ma gorączki, więc będzie ok. no i mamy już wszystkie szczepienia:) Quote
kalyna Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='justysiek']już nie:) o już trzecia na jego koncie:) [/QUOTE] 15.5 kg szczęścia :) to ile on u Was już jest? widać piłki psuje w magicznym tempie :) dlatego grunt to znaleźć coś czego tak szybko nie popsuje.... :) i zdrówka dla Cezarra ;) Quote
justysiek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='kalyna']15.5 kg szczęścia :) to ile on u Was już jest? widać piłki psuje w magicznym tempie :) dlatego grunt to znaleźć coś czego tak szybko nie popsuje.... :) i zdrówka dla Cezarra ;)[/QUOTE] nom szczęścia:) ma teraz 3,5 msc, a u nas jest ok 1,5 msc. ma piszczałke ale jej tak nie molestuje:) lubi tez patyczki, ale kupie mu nowe zabawki. dziekujemy. Quote
Alicja Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='justysiek']już nie:) o już trzecia na jego koncie:) no rośnie waży już 15,5 kg. ale mamy zapalenie pęcherza:-( jemy leki, ale ma apetyt, nie ma gorączki, więc będzie ok. no i mamy już wszystkie szczepienia:)[/QUOTE] o masz ...maleńtas chory :( zdróweczka kudłaczku :loveu: a zabawki to najlepsze są w szmateksach ;) Quote
justysiek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Alicja']o masz ...maleńtas chory :( zdróweczka kudłaczku :loveu: a zabawki to najlepsze są w szmateksach ;)[/QUOTE] od dziś jemy leki i mam nadzieje bedzie ok:) od diabeł mały jak wychodzi na podwórko to pije na złość wodę z wiaderka co jest pod rynne podstawione, a w domu ma swoja, a tamta zimna:-( ale nie moge go za nic oduczyc. myslalam ze jak zrobi sie cieplo to zechce na podworku wiecej przebywac, ale nie...:) on jest jak ja albo maz jestesmy a jak wracamy to i on wraca:) dzis bylismy na spacerku ok 1,5 godz z towarzystwem kolezanki i jej 4 psow:) Cezar byl zadowolony. powiedzcie mi czy to normalne ze on szczeka na swoje lapy i ogon? Quote
bira Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Alicja'] a zabawki to najlepsze są w szmateksach ;)[/QUOTE] Oj zgadzam sie w 100% :-) prawie nic to nie kosxtuje a zabawy co niemiara ;-) Quote
justysiek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='bira']Oj zgadzam sie w 100% :-) prawie nic to nie kosxtuje a zabawy co niemiara ;-)[/QUOTE] ja jeszcze nie spotkalam zabawek:) ale poszukam, dzieki za rady:) Quote
Kaaasia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Śliczny piłkarz z niego rośnie. Pewnie szykuje się na Euro :lol: Quote
justysiek Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='Kaaasia']Śliczny piłkarz z niego rośnie. Pewnie szykuje się na Euro :lol:[/QUOTE] :loveu::loveu: pewnie tak:diabloti: on lubi poszaleć z piłką:evil_lol: Quote
justysiek Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 taki jestem pięknioch:) [URL=http://img192.imageshack.us/i/zdjcie47.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2586/zdjcie47.jpg[/IMG][/URL] trochę się rozmazało, ale telefonem było robione:) Quote
Alicja Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ale ciekawy efekt wyszedł :) fajowski jest :cool2: Quote
justysiek Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Alicja']ale ciekawy efekt wyszedł :) fajowski jest :cool2:[/QUOTE] dziękujemy:) myślałam, że jak się cieplej zrobi to będzie chciał na dworze szaleć, ale nie... :) jak ja jestem to ok,a jak wchodzę do domu to i on, niby nie powinnam go w domu trzymać, ale cóż mu zrobię?:) jak on drapie w drzwi, przyzwyczaił się przez zimę i teraz spać to tylko w domu:) po świętach jadę do senatorium, lekarz orzecznik z zusu mnie wysyła :-( bo orzekł, że do pracy jestem nie zdolna, ech... Quote
kalyna Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 taaaaki piękny jest :loveu: a jak przyjedziesz to nie poznasz Cezarra :D bo mały jest w tym okresie, gdzie szybko rośnie :) to on docelowo będzie na dworze mieszkać? Quote
bira Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Przyszlam zobaczyc puchata kuleczke a tutaj taki micho fajny. Quote
justysiek Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='kalyna']taaaaki piękny jest :loveu: a jak przyjedziesz to nie poznasz Cezarra :D bo mały jest w tym okresie, gdzie szybko rośnie :) to on docelowo będzie na dworze mieszkać?[/QUOTE] no wiem :-( aż płakać mi się chce, że muszę jechać:-( no miał mieszkać na dworzu, ale jak na razie jest to jest typowo domowy a nawet poranno-łóżkowy:) bira [QUOTE]Przyszlam zobaczyc puchata kuleczke a tutaj taki micho fajny.[/QUOTE] czasem jest misiowaty:evil_lol: witamy i zapraszamy:loveu: [QUOTE]Kaaasia Przystojniaczek [/QUOTE] dziękujemy:loveu: [QUOTE]unikatowydiament słodka kluseczka[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: kuleczka to już z niego coraz mniejsza:evil_lol: teraz jest klok:evil_lol: waży już z 17 kg:diabloti: Quote
Recommended Posts