Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/582146_414558735257039_1809769875_n.jpg[/URL] piękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

siatkarze graja dzisiaj o 17:30 :cool3:

no to koleżanka pewnie w cięzkiej depresji , taki cios w 4 dni po ślubie , straszne :-([/QUOTE]

dzieki:loveu: wlasnie byl w domu, ale tak sie wsciekal ze szok, nie wiedzialam o co mu chodzi, a on chcial na podworko:eviltong: dostal pomidora i poszedl:diabloti:

no na pewno w depresji, nawet sobie tego nie wyobrażam:-(

Posted

Dzień dobry :)

[url]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/582146_414558735257039_1809769875_n.jpg[/url] śliczny kochany misio :loveu:

Przykro z powodu nieszczęścia Koleżanki... :(

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

[URL]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/582146_414558735257039_1809769875_n.jpg[/URL] śliczny kochany misio :loveu:

Przykro z powodu nieszczęścia Koleżanki... :([/QUOTE]

misio dziś ma jakiegoś bzika, tak szalał w domu, że maskara, a że w dwóch pokojach są panele to się ślizgał na maksa:evil_lol:

no przykro, bardzo mi jej żal.

Posted

No to dziś chyba coś nie tak z powietrzem bo Ptyś podobno tez dostaje szału i biega jak opętany po tarasie i do kuchni :D
Ja sie zawsze stresuję jak on tak szaleje na czymś śliskim. Wetka mi kiedyś mówiła, że bardziej niebezpieczne na stawy niż chodzenie po schodach jest właśnie takie bieganie po czymś śliskim. Nie wiem ile w tym prawdy.

Posted

[quote name='Ptysiak']No to dziś chyba coś nie tak z powietrzem bo Ptyś podobno tez dostaje szału i biega jak opętany po tarasie i do kuchni :D
Ja sie zawsze stresuję jak on tak szaleje na czymś śliskim. Wetka mi kiedyś mówiła, że bardziej niebezpieczne na stawy niż chodzenie po schodach jest właśnie takie bieganie po czymś śliskim. Nie wiem ile w tym prawdy.[/QUOTE]

to prawda, dlatego ja mu nie pozwalam biegać po panelach, bo strasznie sie slizga i łapy mu się rozjeżdzają.

Posted

[quote name='Kaaasia']Oli za to tylko leży i zmienia miejscówki :shake:
Jak się u was sprawują panele przy psach- nie są porysowane?

Okropna sprawa z tym wypadkiem :-([/QUOTE]

moj ma obciete pazury i nie sa porysowane, ale za to widac na nich sline, a nawet mase sliny:evil_lol:
teraz nie chce byc w domu, woli byc na klatce, spi na betonie.

Posted

Ja się zastanawiałam nad panelami ale właśnie boję się że za chwilę będą całe porysowane :shake:. Teraz mamy klepkę i w niektórych miejscach są ślady hamowania Olka.
O ślinie nic nie napiszę bo jest wszędzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja się zastanawiałam nad panelami ale właśnie boję się że za chwilę będą całe porysowane :shake:. Teraz mamy klepkę i w niektórych miejscach są ślady hamowania Olka.
O ślinie nic nie napiszę bo jest wszędzie :evil_lol:[/QUOTE]

nie ma masakry jak na razie co do paneli, on raczej po nich chodzi bo sie slizga i wie ze jak bedzie szalal to sie przewroci.

Posted

[quote name='Kaaasia']U mnie nawet jak przywali pyskiem w ścianę to leci dalej :evil_lol:[/QUOTE]
mój jest typem panikarza trochę więc się boi troche jak się na psyku przejedzie i idzie już spokojnie.:cool3:

Posted

Zapraszam do mnie na spacer jak Oli biega z berneńczykami lub kochaną seterka :evil_lol:. Torpedy latają w kółko, suka chce mu urwać nogę, Oli robi skoki i przewroty i lecą dalej :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Zapraszam do mnie na spacer jak Oli biega z berneńczykami lub kochaną seterka :evil_lol:. Torpedy latają w kółko, suka chce mu urwać nogę, Oli robi skoki i przewroty i lecą dalej :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a niby ślizganie się po panelach nie jest akie bezpieczne.. i chyba nawet gorsze od chodzenia po schodach..
Tylko moja Gandolina potrafi na ziemi się poślizgnąć i przewrócić :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']a niby ślizganie się po panelach nie jest akie bezpieczne.. i chyba nawet gorsze od chodzenia po schodach..
Tylko moja Gandolina potrafi na ziemi się poślizgnąć i przewrócić :diabloti:[/QUOTE]

Qwendi i Neron potrafia iśc i potknąć sie o powietrze :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']a niby ślizganie się po panelach nie jest akie bezpieczne.. i chyba nawet gorsze od chodzenia po schodach..
Tylko moja Gandolina potrafi na ziemi się poślizgnąć i przewrócić :diabloti:[/QUOTE]

no gorsze panele, od schodow, dlatego Cezar juz sie nauczyl spokojnego chodzenia po nich, bo jak szakeje to sunie na pysku:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']cezarek mokry wygląda jak taka sierotka:loveu:

rany, straszny wypadek!:shake:

justyna, a ty jak się dzisiaj czujesz...?:cool3:[/QUOTE]

no sierotka:loveu:
wypadek straszny:-( jeszcze uznana zostala jego wina:-(

czuje sie zle... ale w ciazy nie jestem, dzis wiem juz na 100%:oops:

Posted

[quote name='agaga21']czyli pewnie jednak pierogi...:glaszcze:[/QUOTE]
chyba tak...:???:
mówiłam, już sama się nakręciłam i wydawało mi się że mam wszystkie objawy:shake: