Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wszystkiego Naj dla Cezarka :BIG: Mi jakoś widok nie przeszkadza i wolę pieski chociaż może są bardziej problematyczne :jumpie: [quote name='kalyna'] czasami tak Ciapka straszę :D wtedy mama woła Ciapka, przytula go i mówi, że ona mi nie pozwoli :evil_lol:[/QUOTE] Kalyna nie boisz się co będzie póżniej jak Gandzia podrośnie a Ciapek będzie się stawiał, czy raczej panowie sami sobie już ustalają delikatnie co i jak :-) Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='dOgLoV']Qwendi jest wystawiana :) ma zrobiony championat :) ale ostatnio coś nia ma czasu ani pieniędzy na wystawy , w tym roku pewnie juz sie na żadna z wystaw nie wybierzemy ale w przyszłym nadrobimy :evil_lol: Wy Cezara bedziecie wystawiac ??[/QUOTE] aaa to ja nie doinformowana jestem:evil_lol: wow championat!:multi: gratulacje!!! tak jak tylko ta lapa przestanie dokuczac, zaczynamy sie wystawiac:loveu: [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]dokładnie, mam tak samo [/COLOR]:-D [COLOR=#3E3E3E]nie cierpię tego widoku, ale i Gandolina i Ciapuś mają zarośnięte sierścią [/COLOR];-) [COLOR=#3E3E3E]choć największy szok przeżyłam jak widziałam Doga Niemieckiego [/COLOR]:lol: [COLOR=#3E3E3E]czasami tak Ciapka straszę [/COLOR]:-D[COLOR=#3E3E3E] wtedy mama woła Ciapka, przytula go i mówi, że ona mi nie pozwoli [/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE] ale mamy tematy:evil_lol: mój maż bardzo był przeciwny kastracji u mojego poprzedniego psa, ale wiadomo jak to facet:diabloti: [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Ptysiak[/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]Wszystkiego naj naj naj... i dużo dużo dużo zdrówka z okazji 8 miesięcy Cezarku :loveu::BIG::tort::BIG::loveu:[/INDENT] [/COLOR] [/QUOTE] [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]dołączam się do życzeń [/COLOR]:BIG: [/QUOTE] [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Kaaasia[/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]Wszystkiego Naj dla Cezarka :BIG: Mi jakoś widok nie przeszkadza i wolę pieski chociaż może są bardziej problematyczne :jumpie:[/INDENT] [/COLOR] [/QUOTE] dziekujemy:loveu::loveu::loveu: zdrówko faktycznie sie przyda, ale bylismy dzis u weta, obejrzal te zdjecia rtg i nie mamy dysplazji:multi: jestem szczesliwa:multi::multi::multi: stawy sa ladne i zdrowe:loveu: wyniki z moczu i krwi beda w pt, trzymajcie kciuki!!!:razz: Quote
kalyna Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 (edited) [quote name='justysiek'] mój maż bardzo był przeciwny kastracji u mojego poprzedniego psa, ale wiadomo jak to facet:diabloti: [/QUOTE] tematy same psie :D A to na pewno zmowa jaj jest i tyle... choć mój tata był bardzo oburzony faktem, ze Sonię wysterylizowałam :lol: Edited August 1, 2012 by kalyna Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='kalyna']tematy same psie :D A to na pewno zmowa jaj jest i tyle... choć mój tata był bardzo oburzony faktem, ze Sonię wysterylizowałam :lol:[/QUOTE] dla niej to tylko lepiej:lol: oszczedzi jej to chorob. no na pewno zmowa jaj:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']dla niej to tylko lepiej:lol: oszczedzi jej to chorob. no na pewno zmowa jaj:evil_lol:[/QUOTE] noooo :loveu: i nie będzie się już puszczać, bo jaki pies zwróci uwagę na sukę bez macicy :D Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='kalyna']noooo :loveu: i nie będzie się już puszczać, bo jaki pies zwróci uwagę na sukę bez macicy :D[/QUOTE] i dobrze, bo puszczanie juz jest niemodne:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Mówicie, że nie lubicie widoku psich jaj a pomyślcie jak je widać u mego łysego psa :diabloti: Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Mówicie, że nie lubicie widoku psich jaj a pomyślcie jak je widać u mego łysego psa :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o ho ho ho:diabloti: ale bedziesz miala widoki:mdleje: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o ho ho ho:diabloti: ale bedziesz miala widoki:mdleje:[/QUOTE]Już dawno mam takie widoki i przez najbliższe lata będę miała :D Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Mówicie, że nie lubicie widoku psich jaj a pomyślcie jak je widać u mego łysego psa :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gorzej jak by był duży i łysy :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gorzej jak by był duży i łysy :eviltong:[/QUOTE]Ha ha a są takie rasy :D Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha a są takie rasy :D[/QUOTE] U mnie tylko jeden grzywek chodzi a reszta to kudłacze ;) Ja nie zwracam uwagi na to co pies nosi pod ogonem :eviltong: Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 w sumie jak tak mysle to da sie przyzwyczaic do tego widoku:evil_lol: a mozna tez nie paczec:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']U mnie tylko jeden grzywek chodzi a reszta to kudłacze ;) Ja nie zwracam uwagi na to co pies nosi pod ogonem :eviltong:[/QUOTE]Ale u łysoli jaja same rzucają się w oczy :diabloti: [quote name='justysiek']w sumie jak tak mysle to da sie przyzwyczaic do tego widoku:evil_lol: a mozna tez nie paczec:diabloti:[/QUOTE]Paczeć się nie da :eviltong: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek'] a mozna tez nie paczec:diabloti:[/QUOTE] Ja tam muszę paczeć bo wtedy wiem co Oli wymyśli :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia'] Gorzej jak by był duży i łysy :eviltong:[/QUOTE] Albo jeśli mowa o Dogu Niemieckim :evil_lol::evil_lol: ja nic nie mam do tej rasy, ale na ostatniej wystawie mnie poraziło :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']aaa to ja nie doinformowana jestem:evil_lol: wow championat!:multi: gratulacje!!! tak jak tylko ta lapa przestanie dokuczac, zaczynamy sie wystawiac:loveu: [/QUOTE] a no bo dawno nie byliśmy na żadnej wystawie i nie wstawialismy zdjec z ringów :roll: dziekujemy ;) Ja nie lubie niestety sposobu wystawiania onków/donków ale jak juz jestem na wystawie to ring onków musze miec zaliczony :loveu::loveu::loveu::loveu: wiec pewnie kiedys sie przy nim spotkamy :cool3: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='kalyna']Albo jeśli mowa o Dogu Niemieckim :evil_lol::evil_lol: ja nic nie mam do tej rasy, ale na ostatniej wystawie mnie poraziło :evil_lol:[/QUOTE] Gdzie wy się patrzycie :evil_lol:. Nie możecie mordek podziwiać ;) Quote
*Magda* Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']Gdzie wy się patrzycie :evil_lol:. Nie możecie mordek podziwiać ;)[/QUOTE] Faceci się patrzą na kobiece tyłki, a dziewczyny z dogo na psie zadki :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']Gdzie wy się patrzycie :evil_lol:. Nie możecie mordek podziwiać ;)[/QUOTE] jak szedł przede mną.. to sorki, ale on mały nie był :lol: Taaa Magda to dobrze napisała :loveu: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='magdabroy']Faceci się patrzą na kobiece tyłki, a dziewczyny z dogo na psie zadki :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='magdabroy']Faceci się patrzą na kobiece tyłki, a dziewczyny z dogo na psie zadki :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha na męskie też :D Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 ale tu nagadane:diabloti::evil_lol: nie chce mi sie cytowac bo tak sie zle czuje od kilku dni, ze wymiekam:mad: ha ha ha z tymi zadkami to chyba prawda:evil_lol: mnie tez sie ten sposob wystawiania nie podoba- ale coz... nie rozumiem czemu nie mozna ich pokazywac jak inne rasy:shake: mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys! widze, ze Kasia jest zaskoczona, tym ze tyle osob patrzy psom pod ogon:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha na męskie też :D[/QUOTE] nooo nasi siatkarze mają fajne zadki :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Dla mnie osbiście wystawianie onków, dobermanów i rottków to jakaś porażka. Omijam te ringi szerokim łukiem. To paranoja a nie wystawianie psów. Nie wiem czemu ludzie to robią? Przecież można pokazać te psy w normalny sposób Quote
Recommended Posts