Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

hej dziewczyny,

dawno nas nie było, ale  ubiegły tydzień spędziliśmy z Kubą w szpitalu, miał ostre zapalenie krtani :( dusił się w nocy 3 razy, pojechaliśmy na pogotowie dostał leki i dwie inhalacje i puścili nas do domu ale po 3 godz duszności wróciły i pojechaliśmy znów na pediatrię i tam już nas zostawili. Kuba dostał kroplówki, mieliśmy po 8 inhalacji dziennie, jak już mieliśmy wracać do domu, dostał temperatury i okazało się, że złapał nowy wirus. Znów przestał jeść - znów wenflon, kroplówki i kolejne dwa dni w szpitalu. A na sali mieliśmy dziecko z zapaleniem płuc- a rodzice masakra. Myślałam, że tam oszaleje. 

• 2 weeks later...
Posted

no myślałam, że oszaleje.

teraz znów ja mam problem, byłam u dentysty usunąć 6 i urwał mi trzon a korzenie zostały przy tym uszkodził mi 5 i muszę mieć teraz 5 i 6 chirurgicznie usuwane.

tak mnie boli, że jestem ciągle na przeciwbólowych i mało co jem...

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

hejka 

żyjemy, zaczęłam pracę, w sumie już w niedzielę będzie rok jak pracuje - przedszkolu jako pomoc nauczyciela, jeszcze nigdy tak nie chorowałam jak teraz, makabra.

kuba też zaczął tyle że od września - pochodził od września do lutego może z trzy tyg z przerwami bo ciągle chorował, nękała nas najbardziej ta pieprzona krtań, okazało się , że mamy trzeci migdał, teraz czekamy na laryngologa i prawdopodobnie na zabieg.

Cezik żyje i tfu tfu nie choruje.

ja w międzyczasie wolnym robię stroiki wielkanocne.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1374365399276363&set=gm.1010702949064781&type=3