Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sumie to chyba 'wole' żywego niż zasuszonego to dopiero fuj......[B] Ludwa[/B] właśnie się tak zastanawiałam dlaczego psiak mojego narzeczonego który zna mnie 5 lat po tym zdarzeniu tak na mnie szczeka:P hehehe

Posted

nie to nie była kupa:eviltong: za szerokie to cielsko było jak na kupę mojego psa nie przeszła by taka przez niego:shake:;) zresztą to wyraźnie miało oczy i skrzydła, nie sprawdzałam czy ma nóżki bo byłam zbyt zajęta wrzucaniem tego do kibla. Na początku też myślałam że to kupa ale był tak ułożony i duży że to nie realne, mój pies chociaż jest mały to w szczelinę pod kaloryferem nie wejdzie było by bliżej kibla a ten zwierz był ulorzony równo pod kaloryferem i to pod samą ścianą tam gdzie już nawet mój pies nie wejdzie. Poza tym kupka nie wiadoma nawet ile leżaca nie jest tak twarda i [B]da się [/B]ją rozkruszyć:eviltong:

Posted

Historia którą napiszę, właściwie nie jest straszna, ale byłam przerażona jak nigdy.
Otóż w halloween, przyszły do mnie 2 koleżanki by oglądać film The Ring. Oglądałyśmy na moim laptopie. Jesteśmy przy scenie, gdzie Samara(zjawa z filmu) zabija pierwszą osobę , kiedy do mojej koleżanki dzwoni telefon. Patrzy : numer zastrzeżony. Po chwili tak samo zadzwoniło do mnie. To ja z wrzaskiem zamykam laptopa (film w dalszych ciągu leciał) i strącam do kolan. Telefon dzwonił jeszcze 5 razy.
Później stwierdziłam, że się nie boję i otworzyłam laptopa. Film odtworzył się w momencie, gdy Samara patrzyła prosto na mnie z takim psychopatycznym uśmiechem. Film wyłączyłam, byłam przerażona. Dokończyłam go później z inną koleżanką - i jak się okazało, sceny którą widziałam w tym filmie nie było ...

Posted

Matko, ja bym zawału dostała!!! :shock: Trauma do końca życia by mi została!!! :shock: Macie mocne nerwy ;)
Historia całkiem niestraszna, przedstawiająca moją głupotę:
Ja mam bardzo bujną wyobraźnię, a w dodatku jestem krótkowidzem. Kiedy siedzę w łazience mam widok na mój pokój. Jest strasznie zabałaganiony. Jakieś śrubki z łóżka się świecą, kot na biurku szeleści, a ja palpitacji dostaję :evil_lol: Od tego czau dbam o to, żeby drzwi od pokoju były zamknięte, kiedy mnie tam nie ma :)
Kiedyś mój mądry kot zaatakował mnie, wyskakując zza ściany :P Jego mina i moja mina- bezcenne :P

Posted

apropos kotów i ich psikusów. Ze względu na pewne sprawy nie spałam w swoim pokoju, tylko w innym, na bardzo niskim łóżku. Już zaczęłam przysypiać i połozyłam rękę na podłogę. Zupełnie nią nie ruszałam. Aż po jakiejś minucie czuje , że coś mnie nagle złapało za rękę i trzyma. Dotykam to a to się rusza, okazało sie że to Muruczek psiukusa zrobił i wcisnął się pod łóżko, ale nieźle się nastraszyłam ;D

Posted

Haha, mój pies podnosi w nocy alarm, jak pies sąsiadów zaczyna szczekać. Zrywam się momentalnie, orientuję się, że to mój pies i w ciągu 3s. śpię już dalej :lol:

Posted

a ja zaproszę na ciuchowy bazarek;)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206269-MEGA-CIUCHOWY.-Duże-i-mniejsze...Nowości-cała-masa-i-na-TOSIĘ-i-HANKĘ-kasa-do-27.04[/URL]

Posted

Samsungi Avila mają taką opcję, że naciśnięcie jakiegoś guzika z boku bodaj dwa razy powoduje że za pare sekund telefon zaczyna dzwonić "brak numeru" a w słuchawce cisza.
Zanim udało mi się znaleźć cokolwiek o tym w necie mój chłopak był przekonany że ma nawiedzony telefon lub cichą wielbicielkę:D

Posted

[quote name='Koreksonowa']Samsungi Avila mają taką opcję, że naciśnięcie jakiegoś guzika z boku bodaj dwa razy powoduje że za pare sekund telefon zaczyna dzwonić "brak numeru" a w słuchawce cisza.
Zanim udało mi się znaleźć cokolwiek o tym w necie mój chłopak był przekonany że ma nawiedzony telefon lub cichą wielbicielkę:D[/QUOTE]
tak!! tez bylam przekonana ze ktos mnie straszy albo cos, az wkoncu kolezanka mnie oswiecila, a smiala sie ze mnie kilka dni :lol:

Posted

[quote name='gops']tak!! tez bylam przekonana ze ktos mnie straszy albo cos, az wkoncu kolezanka mnie oswiecila, a smiala sie ze mnie kilka dni :lol:[/QUOTE]

Haha, też mam avilę, właśnie sprawdziłam - myślałam, że dzwonią z tych głupich konkursów :lol:

Posted

Strach telefon kupić ;) A co do całości tematu to uważam że więzi między człowiekiem a psem potrafią być tak mocne że później to wszystko wraca. Taka kolej rzeczy gdy się o kimś intensywnie myśli i długo pamięta.

Posted

[quote name='filodendron']hy hy hy - do nas też zadzwonił telefon ("głuchy") zaraz po tym, jak skończyliśmy oglądać Ring (to było w nocy). Podejrzewaliśmy wypożyczalnię video, że takie numery wykręca :D[/QUOTE]
hahaha, na to, że to moze być wypożyczalnia nie wpadłam. :evil_lol:

Ja kiedyś prawie zawału dostałam, oglądałam pierwszy raz Egzorcyzmy Annalise Michael ( nie jestem pewna czy tak to sie pisze) i akurat jak te diabły przez nią rozmawiały z tym księdzem zadzwonił mi telefon, patrze, że zastrzeżony numer to odbieram od razu bo moja kolezanka zawsze ma zastrzeżony i myślalam, że to ona, odbieram, a tutaj takie jęki i darcie się dosłownie jak te diabły z tej dziewczyny, tak się wystraszyłam, że wyłączyłam telefon i bałam się go włączyć przez cały następny dzien. :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']hahaha, na to, że to moze być wypożyczalnia nie wpadłam. :evil_lol:

Ja tutaj takie jęki i darcie się dosłownie jak te diabły z tej dziewczyny, tak się wystraszyłam, że wyłączyłam telefon i bałam się go włączyć przez cały następny dzien. :evil_lol:[/QUOTE]

Matko, Ciebie to śmieszy??? :crazyeye: Odważne jesteście ;):razz::diabloti:

Posted

Ja na wszelki wypadek nie oglądam horrorów:)
Ostatnio mnie naszło żeby obejrzeć ze współlokatorami Sierociniec. Kolega zasnął ale jego dziewczyna wytrzymała dzielnie do końca pokrzykując co jakiś czas:
-Gośka!!! Mieliśmy się zrelaksować po ciężkim tygodniu! Co ty mi puściłaś! Ty małpo! Mogliśmy obejrzeć komedię! Aaaa!

Posted

[quote name='Koreksonowa']Samsungi Avila mają taką opcję, że naciśnięcie jakiegoś guzika z boku bodaj dwa razy powoduje że za pare sekund telefon zaczyna dzwonić "brak numeru" a w słuchawce cisza.
Zanim udało mi się znaleźć cokolwiek o tym w necie mój chłopak był przekonany że ma nawiedzony telefon lub cichą wielbicielkę:D[/QUOTE]

Taaa też mam Aville i przez pierwsze miesiące posiadania tego telefonu byłam pewna, że ktoś mnie napastuje -.-
Ale wtedy zadzwoniło też do mojej koleżanki która ma inny telefon.

Posted

Co Wy tu piszecie za straszydła :D ja staram się nie oglądać horrorów a jak już no to w dzień, bo do wieczora zapomnę :) Widziałam wszystkie cześci Ringu ale jakoś nie działały w nocy na moją wyobraźnię ani nikt nie dzwonił :) naprawde dobry film ale za to Klątwa:crazyeye: jak widziałam jak to "coś" schodzi ze schodów to podziękowałam:shocked!: od razu mi po głowie chodziły dziwne rzeczy :D
A po co w tekefonach taka opcja dziwna ??:cool3:

• Upvote 1