358Andzik358 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jejcia ale ten piesio jest cudny :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dobra koniec OT bo ja wpadnie mod .... :diabloti: Nikt nie ma nic strasznego? :placz: Quote
sunshine Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 wiki i tak mod nam wszystkim łby pourywa :diabloti: Ale ja mam ?historyjkę? :diabloti: Bądź co bądź dziwne zachowanie Shiry :evil_lol:. Czasami na wieczorne spacerki z kuzynką i psem wędrujemy przez park przez "rzekę" i drugi park. Ale do rzeczy czy to dzień czy noc idziemy zawsze tą samą drogą od kiedy Shira skończyła trzy miesiące... Mijamy skrzyżowanie asfaltowych dróżek w cywilizowanym miejscu ;) I zawsze w tym samym miejscu, Shira zachowuje się identycznie czyli: staje, zawiesza się później poszczekuje, opada jej ogon a później zaczyna poszczekując rzucać się na smyczy jak by coś chciała gonić. I nie ma określonej pory dnia na to za każdym razem jak tamtędy przechodzimy i dziś było tak samo.Nigdy jeszcze nie przeszła tamtędy obojętnie. Stoi tam kosz na śmieci może jej o to chodzi ale wątpię bo przecież te same kosze stoją w różnych miejscach w całym parku i je mija obojętnie... Dziwne to trochę zastanawiałam się nawet czy tam jakieś wiewiórki czy coś nie mieszkają :evil_lol: I chciałam nadmienić że akurat w tym miejscu jest pusto najbliższe drzewo jakieś 5-7 metrów od punktu w jaki się gapi a krzewy mamy w tym momencie za plecami ;) Wiadomo, park stary. Kiedyś był posiadłością hrabiny, różne pisane i nie pisane legendy o nim krążą ale ja tam całe życie chodzę dniami...i nocami (:diabloti:) i nigdy nic nie ludzkiego nie zauważyłam...chociaż w pewnych miejscach klimacik jest :razz:. Jak myślicie o co tej mojej bestyjce może chodzić? :roll: P.S i nie zrobię tam zdjęć:diabloti: Quote
358Andzik358 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='sunshine']wiki i tak mod nam wszystkim łby pourywa :diabloti: Ale ja mam ?historyjkę? :diabloti: Bądź co bądź dziwne zachowanie Shiry :evil_lol:. Czasami na wieczorne spacerki z kuzynką i psem wędrujemy przez park przez "rzekę" i drugi park. Ale do rzeczy czy to dzień czy noc idziemy zawsze tą samą drogą od kiedy Shira skończyła trzy miesiące... Mijamy skrzyżowanie asfaltowych dróżek w cywilizowanym miejscu ;) I zawsze w tym samym miejscu, Shira zachowuje się identycznie czyli: staje, zawiesza się później poszczekuje, opada jej ogon a później zaczyna poszczekując rzucać się na smyczy jak by coś chciała gonić. I nie ma określonej pory dnia na to za każdym razem jak tamtędy przechodzimy i dziś było tak samo.Nigdy jeszcze nie przeszła tamtędy obojętnie. Stoi tam kosz na śmieci może jej o to chodzi ale wątpię bo przecież te same kosze stoją w różnych miejscach w całym parku i je mija obojętnie... Dziwne to trochę zastanawiałam się nawet czy tam jakieś wiewiórki czy coś nie mieszkają :evil_lol: I chciałam nadmienić że akurat w tym miejscu jest pusto najbliższe drzewo jakieś 5-7 metrów od punktu w jaki się gapi a krzewy mamy w tym momencie za plecami ;) Wiadomo, park stary. Kiedyś był posiadłością hrabiny, różne pisane i nie pisane legendy o nim krążą ale ja tam całe życie chodzę dniami...i nocami (:diabloti:) i nigdy nic nie ludzkiego nie zauważyłam...chociaż w pewnych miejscach klimacik jest :razz:. Jak myślicie o co tej mojej bestyjce może chodzić? :roll: P.S i nie zrobię tam zdjęć:diabloti:[/QUOTE] o kurde :O a dlugo to trwa, ta reakcja?:razz: nie no, zróóóóóóóóób zdjecia... :evil_lol::lol::lol::lol: Quote
sunshine Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 obecnie Shira ma 5,5 miesiąca ze trzy bite miesiące ;) Może by się z 15 takich sytuacji uzbierało na 15 spacerów tamtędy :evil_lol:. Rozmawiasz z największym tchórzem na dogo i chcesz żeby ten tchórz fotografował"nawiedzone śmietniki?":diabloti: Quote
Estera Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Skoro ten tchórz mimo wszystko interesuje się paranormalnością, to pierwsze co powinien zrobić zdjęcia :cool3: Quote
358Andzik358 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='sunshine']obecnie Shira ma 5,5 miesiąca ze trzy bite miesiące ;) Może by się z 15 takich sytuacji uzbierało na 15 spacerów tamtędy :evil_lol:. Rozmawiasz z największym tchórzem na dogo i chcesz żeby ten tchórz fotografował"nawiedzone śmietniki?":diabloti:[/QUOTE] łohoho ale strasznie :D :ghost_2::ghost_2::ghost_2: tak :D właśnie tego chcę:eviltong::bigcool: Quote
sunshine Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Estera']Skoro ten tchórz mimo wszystko interesuje się paranormalnością, to pierwsze co powinien zrobić zdjęcia :cool3:[/QUOTE] [quote name='358Andzik358']łohoho ale strasznie :D :ghost_2::ghost_2::ghost_2: tak :D właśnie tego chcę:eviltong::bigcool:[/QUOTE] dobra dobra ;p Gadałam z Aniolek666 w szkole i się przejdzie sprawdzić jak jej pies tam reaguje i później pójdziemy razem i pofocimy ;p. Jak coś na tym wyjdzie to stracę świetny plejs przez was!:diabloti::placz: Quote
358Andzik358 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='sunshine']dobra dobra ;p Gadałam z Aniolek666 w szkole i się przejdzie sprawdzić jak jej pies tam reaguje i później pójdziemy razem i pofocimy ;p. Jak coś na tym wyjdzie to stracę świetny plejs przez was!:diabloti::placz:[/QUOTE] ryzyk - fizyk :razz: Quote
kuna66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Sorki, że nie do tematu, ale pilnie poszukuję osoby z Gniezna, która mogłaby sprawdzić nowy domek dla suni. Quote
WeronikaM Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [B]sunshine[/B] czekamy na foty :roll: :cool3::lol: Quote
sunshine Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='WeronikaM'][B]sunshine[/B] czekamy na foty :roll: :cool3::lol:[/QUOTE] nie byłam tam jeszcze... :evil_lol: jakoś w tygodniu sie zmobilizuję;p [B]kuna[/B] do Gniezna mam trochę daleko ale napisz do "ata" ona jest spod Gniezna;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=134215[/url] tu też ja znajdziesz ;)) Quote
wiki4 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='sunshine']nie byłam tam jeszcze... :evil_lol: jakoś w tygodniu sie zmobilizuję;p [/QUOTE] :mad::mad::mad: To się mobilizuj i to natychmiast ! :cool3: Quote
sunshine Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 a wasza trzęsidupa była w owym tajemniczym miejscu z kumpelą i jej psem i udowodniła że Shira tam się dziwnie zachowuje :evil_lol: Więc, wszystkie zdjęcia były robione z "wolnego miejsca" czyli teoretycznie żadne drzewa, psy itp. nie siedziały w "kadrze". Zdjęcia robiłam osobiście tylko telefonem aczkolwiek 3 mpix ;p. I zrobiłam kilka zdjęć z jednego ujęcia po czym na jednym wyszło coś: Chodzi o coś zaznaczone w lewym dolnym rogu [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/2485/20091026006.jpg[/IMG] I albo mi kumpela w tak szybkim czasie weszła w kadr że nie zauważyłam przy czym kolana jej się wyginały w drugą stronę ;p. Albo coś czego gołym okiem nie widziałam chodziło mi przed nosem. Po czym stwierdziłyśmy zgodnie że czas iść do domu ;p I jeszcze kwestia światełka ale to całkiem możliwe że przebijała jakaś latarnia zza drzew z głównej alejki.;) Quote
Estera Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nie kumpela na pewno nie weszła w kadr. To nie wygląda na człowieka. Zrobiłaś tylko jedno zdjęcie? Czy tylko na jednym coś wyszło? Ja bym tam poszła i trzaskała tyle fot ile wlezie, może coś więcej byłoby widać :cool3: Ta świecąca kropka nie zrobiła na mnie wrażenia, może to jakaś gwiazda, czy latarnia w oddali. Ale to w rogu na dole...ciekawe :cool3: Może idź tam jak jest jasno :cool3: To wygląda jak jakieś zakłócenia w tv... :roll: Quote
sunshine Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 a te zakłócenia jak w TV to przez to że to było robione komórką bo nie miałyśmy aparatu. :eviltong: A zdjęć z ów miejsca jest więcej ale są czyste... Obeszłyśmy to miejsce dookoła i robiłyśmy zdjęcia z różnych miejsc i czysto. Później Nero zaczął się w czymś kulać i Ewa go wyzywała więc do jaj robiłam im zdjęcia na których nic oprócz ciemności nie było widać bo nie mam flesza:evil_lol:. Później jeszcze jedno pstrykłam do jaj, temu tajemniczemu miejscu i pierwszy raz jako pierwsza spojrzałam na gotową fotkę i zwątpiłam...:lol:. Było tam właśnie to coś i jak dzisiaj w sql pokazałyśmy innej kumpeli stwierdziła że już tam chodzić nie będzie :evil_lol:. I padł pomysł ze strony Ewy że jak odzyska aparat to pójdziemy tam jeszcze raz bo ona nie wytrzyma :evil_lol:... nie podoba mi się ten plan ale ciekawość mnie zżera :diabloti:! A w dzień byłam tam wiele razy tyle że zdjęć nie robiłam... . P.S nic się podejrzanego nie działo w momencie robienia zdjęcia. Psy spokojne zimno tak samo jak i wcześniej a odgłosów prócz kopania piłki na boisku jakieś 100 m za plecami tez nie było :cool1:... i całe szczęście :eviltong: Quote
358Andzik358 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja bym zawału dostała na Twoim miejscu :D Quote
Onomato-Peja Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 O wow, fota boska :lol: Crazy mama znajomej na każdym wyjeździe chodzi o północy na najbliższy cmentarz i pstryka foty :evil_lol: Czasem ciekawe rzeczy wychodzą :razz: Quote
wilczanda Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [B]sunshine,[/B] znów mnie zadziwiasz!:eviltong: Ale swoją drogą ciekawe to wyszło...:stupid: Wygląda jak jakiś ciemny gwiazdozbiór, który spłynął na ziemię... :evil_lol: To tylko moje beznadziejne skojarzenia. :lol: Ps. Nie mogę się doczekać nowych fot.:evil_lol: Quote
Feigned Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [B]sunshine[/B], niezłe. :crazyeye: mam ciarki :lol::evil_lol: Quote
358Andzik358 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Onomato-Peja']O wow, fota boska :lol: Crazy mama znajomej na każdym wyjeździe chodzi o północy na najbliższy cmentarz i pstryka foty :evil_lol: Czasem ciekawe rzeczy wychodzą :razz:[/QUOTE] jakie np? :D:D:D:razz: Quote
sunshine Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Onomato-Peja']O wow, fota boska :lol: Crazy mama znajomej na każdym wyjeździe chodzi o północy na najbliższy cmentarz i pstryka foty :evil_lol: Czasem ciekawe rzeczy wychodzą :razz:[/QUOTE] no właśnie jakie ?? :diabloti: P.S. dziękuje, dziękuję wszystkim <skromny> :evil_lol: Ale wiecie, żadna pewność że to na pewno coś nie z tej ziemi, bo różnie bywa, może jednak pies wlazł w obiektyw lub człek(czyt. kumpela)...nie wykluczone- chociaż wątpię że to możliwe ;p :diabloti: Quote
Estera Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [IMG]http://i37.tinypic.com/14dej4w.jpg[/IMG] po rozjaśnieniu wygląda to jeszcze dziwniej :lol: Quote
wilczanda Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Estera'] po rozjaśnieniu wygląda to jeszcze dziwniej :lol:[/QUOTE] Nom, jak jakieś nogi!:evil_lol: Dobra. Na razie żegnam, bo idę se pograć w obliviona. Jak skończę, to oczekuję więcej historyjek!:mad: Quote
Recommended Posts