Doggerelly Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=purple][I]Witam,[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080]Swego czasu zainteresowałam sie American bandogge mastiffami rasa nie uznawaną przez ZK nie wiem jak z FCI ze wzgledu na dużą liczba odmian.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080]Generalnie chodzi mi o bandogga z prawdziwego zdarzenia czyli połączenie masiffa angielskiego z terrierem typu bull konkretnie pitbullem.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [IMG]http://www.ucadogs.com/images/american_bandogge_mastiff_07.jpg[/IMG] [FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=purple][I]Fota wyżej.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080][I]Genialne psy.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080] Uważacie że to bardziej pit czy masti?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080]Doggerelly,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :loveu::loveu::loveu: Quote
Szura Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Z wyglądu to to bardziej mastiff... Nie widzę nic ze zwinności pita w budowie. Po co taka mieszanka, z ciekawości? Quote
Koszmaria Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 bandog w zamierzeniu nie jest rasą-ma być psem najlepiej przystosowanym do walki z drugim psem. pierwotnie bandog to krzyżówka mastifa z buldogiem,w praktyce to krzyżówka "groźniejszego" z "jeszcze groźniejszym" może na szczęście że takie miksy są niepopularne? Quote
Szura Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [QUOTE]ma być psem najlepiej przystosowanym do walki z drugim psem. pierwotnie bandog to krzyżówka mastifa z buldogiem,w praktyce to krzyżówka "groźniejszego" z "jeszcze groźniejszym"[/QUOTE] Czyli pies dla ludzi z małym ego/penisem... :shake: Swoją drogą, temu psu na focie deszcz i śnieg wpadają do uszu, fajnie, co? :p Miałam na DT pseudo amstaffa z tak samo przyciętymi uszami... Jak go pierwszy raz zobaczyłam, to nie wiedziałam, czy się popłakać, czy znaleźć debili którzy go tak skrzywdzili. Quote
Recommended Posts