xxxx52 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To nie jest zupelnie tak ,psy podobnie jak ludzie jedne sa mnie jedne sa wiecej inteligentne. Moja mama placila hodowcy (rodowod i metryke)2,5 tysiaca DM.Czy duzo czy malo sie nie wypowiem. ach piesek mimo wad jest kochany rozpieszczany i ma sie bardzo dobrze.nalezy wiedziec tylko czego nie lubi ,kiedy go nalezy omijac ,no i z psami innymi nigdy sie nie bawil i nie bedzie sie bawil Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='xxxx52']To nie jest zupelnie tak ,psy podobnie jak ludzie jedne sa mnie jedne sa wiecej inteligentne. Moja mama placila hodowcy (rodowod i metryke)2,5 tysiaca DM.Czy duzo czy malo sie nie wypowiem. ach piesek mimo wad jest kochany[B] rozpieszczany[/B] i ma sie bardzo dobrze.nalezy wiedziec tylko czego nie lubi ,kiedy go nalezy omijac ,no i z psami innymi nigdy sie nie bawil i nie bedzie sie bawil[/QUOTE] A wiesz ,że w wychowaniu psa trzeba byc konsekwentnym?? a nie ulegac psu ,,kiedy go omijac''. Sama widzisz,że popełniliscie mnóstwo błędów wychowawczych,więc czemu zwalasz na rasę? Jesli jak sama mówisz psy są rózne i ja sie z tym zgadzam bo pochodzą od róznych liniii hodowlanych itp. więc nie mów o czymś takim jak ,,specyficzny charakter rasy''... Szybko skontaktuj się z dobrym behawiorysta dla dobra psa i twojej mamy ! ;) Quote
Recommended Posts