fiorsteinbock Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 I ja myslalam w ostatnim czasie o naszym maluchach, o Killerku i nadal to wszystko zdaje się być złym snem. Tak nierealnym i przykrym, że aż trudnym do uwierzenia. To, że Sevenek żyje jest jedynym dowodem tamtych wydarzeń. Inaczej nikt by nie uwierzył :( Quote
anetta Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Cudem udało mi się odszukać ten straszy wątek. Śledziłam go od początku ale nie zapisałam. Ja się miewa Seven? Jak wyrósł? Quote
mari23 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='pucka69']ja też jestem ciekawa[/QUOTE] i ja często o nim myślę - pewnie cieszy się życiem i swoją rodziną, a w nim żyje troszeńkę i cząstka naszych, tych z rodzeństwa, które odeszły.... Quote
AMIGA Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Nie ma żadnej możliwości "wydębienia" choć jednego zdjęcia "dużego psa" ? Quote
mari23 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 sześciorgu maleństw :( :( :( :( :( :( [IMG]http://zapiskiszwedzkie.blox.pl/resource/znicz_pamieci.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts