efra-husky Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Zapraszamy na XI Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych, która odbędzie się w dniach 23-24 czerwca 2007 roku, na terenie Stadionu i Hal AWF w Krakowie, przy Al. Jana Pawła II Termin przyjmowania zgłoszeń i opłat: 20 maja 2007 r. Opłaty dla członków ZKwP wnoszone do dnia 20 maja 2007 r.: - za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 80 zł - za psa w klasie szczeniąt 35 zł Psy zgłoszone do klasy weteranów, psy z tytułem Championa Międzynarodowego (Int.Ch.) oraz psy wszystkich ras polskich zwolnione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem doprowadzenia ich do oceny. Za ww. psy zgłoszone na wystawę, a nie doprowadzone do oceny egzekwowana będzie opłata 120 zł. UWAGA! Opłaty wnoszone po dniu 20 maja 2007 r., wynoszą 120 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów. PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA Sobota - 23.06.2007 Grupa: 2, 4, 5, 7, 9 Niedziela - 24.06.2007 Grupa: 1, 3, 6, 8, 10 GRUPA 1 Peter Harsany (H) Christian Karcher (F) Aleksandra Lubaszka (PL) Josef Oeser (D) Mariola Semik (PL) Piotr Śliwka (PL) Andrzej Zamoyski (PL) GRUPA 2 Alberto Cucciallato (I) Jan Gajewski (PL) Jolanta Jabłońska (PL) Andrzej Kot (PL) Ronald H. Menaker (USA) Monika Kuriata-Okarmus (PL) Hans Muller (CH) Janusz Opara (PL) Dorota Pawlikowska-Rosół (PL) Karl Reisinger (A) Anna Rogowska (PL) Stefan Stefik (SK) Vlastislav Vojtek (SK) GRUPA 3 Sylvie Desserne (F) Jan Gajewski (PL) Ronald H. Menaker (USA) Janusz Opara (PL) Krystyna Opara (PL) Dorota Witkowska (PL) GRUPA 4 Maria Teresa Gabrielli Mondo (I) Dorota Witkowska (PL) GRUPA 5 Peter Harsany (H) Jaroslav Matyas (SK) Paweł Szemraj (PL) GRUPA 6 Maria Teresa Gabrielli Mondo (I) Karl Reisinger (A) Jan Ryk (PL) GRUPA 7 Andrzej Brabletz (PL) Tadeusz Chwalny (PL) GRUPA 8 Alberto Cuccillato (I) Jaroslav Matyas (SK) Elżbieta Sobieszczańska (PL) Andrzej Stępiński (PL) GRUPA 9 Sylvie Desserne (F) Christian Karcher (F) Vija Klucniece (LV) Krystyna Opara (PL) GRUPA 10 Andrzej Kot (PL) - chart polski Vlastislav Vojtek (SK) Iveta Vojtekova (SK) Konkurs "Młody Prezenter" W sobotę oceniać będzie - Iveta Vojtekova (SK) W niedzielę oceniać będzie - Krystyna Opara (PL) Dzieci i młodzież w wieku 9-18 lat zapraszamy do udziału w konkursie "Młody Prezenter". Zgłoszenia prosimy przesłać wraz ze zgłoszeniem psa na wystawę. Udział w konkursie jest bezpłatny. KRAJOWA WYSTAWA OWCZARKÓW NIEMIECKICH 23.06.2007 - SOBOTA SĘDZIOWIE: Bogusław Chmiel (PL) Josef Oeser (D) Piotr Śliwka (PL) Informacja z ulotki oddziału w Krakowie Quote
Musiałek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 my będziemy ale zdecydujemy dopiero jak zostaną przydzieleni sedziowie do rasy bo te same nazwiska podaja juz na innych wystawach gdzie chcemy pojechać :) Quote
Elitesse Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='Musiałek']my będziemy ale zdecydujemy dopiero jak zostaną przydzieleni sedziowie do rasy :)[/quote] ja tak samo ! nie lubie jak sedziowie sa hurtem przypisani do grupy :roll: Quote
efra-husky Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Zamieściłam ogólne informacje bo nawet takich jeszcze na stronie oddziału nie ma ;) Jak będę znać podział sędziów na rasy zanim się znajdzie na stronie to Was poinformuje ;) Quote
Gazuś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Na 8 grupe jest 4 sędziów, jak nam się trafi jeden z 3 do których chce jechać, to się zjawimy :lol: Quote
jusiss Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Sekcja VIII grupy melduje: :p GRUPA 8 Alberto Cuccillato (I) - spaniele Jaroslav Matyas (SK) - labradory (psy) Elżbieta Sobieszczańska (PL) - goldeny Andrzej Stępiński (PL) - labradory (suki) (wstępne info) Quote
dorotal Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja bylabym zainteresowana podzialem sedziow IX grupy na rasy :lol: Quote
Nitencja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a ja na III ......... widze ze ostatnio Pan Menaker bryluje w Polsce. Quote
króliczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Mnie interesuje kto sędziował będzie shar-pei:lol: czyli II FCI.:lol: Quote
jusiss Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :crazyeye: :lol: :lol: :lol: W środe moge poptyac sekcje sznaucera, pinczera i jamnika (mamy razem dyzur) Jesli bede wiedziala cos wiecej, nieco wczesniej niz bedzie na stronie dam znac :cool3: Quote
Błyskotka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 To będzie pierwsza wystawa Sułtana w młodzieży. Mam nadzieję że na Chowy nie przypadnie pan Szemraj. Sułtan jest ładnym pieskiem i ma u tego sędziego szanse ale nie chcę aby potem ten sam sędzia nam sie co chwile powtarzał i dlatego wolałabym zagranicznego sędziego. Quote
$andwich Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja będę w niedzielę z collakiem w młodzieży lub pośredniej. Collaki będzie sędziował Peter Harsanyi;). Quote
Elitesse Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='jusiss'] W środe moge poptyac sekcje [B]sznaucera[/B], pinczera i jamnika (mamy razem dyzur) Jesli bede wiedziala cos wiecej, nieco wczesniej niz bedzie na stronie dam znac :cool3:[/quote] tak tak prosze bardzo ! :multi: Quote
miniaga Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ja się wybieram i niezależnie kto sędziuje będziemy, ale chciałabym wiedzieć wcześniej kto będzie sądziował Grzywacze Chinskie, bo wtedy łatwiej mi wybrac inne wystawy:p Quote
Musiałek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='$andwich']Ja będę w niedzielę z collakiem w młodzieży lub pośredniej. Collaki będzie sędziował Peter Harsanyi;).[/quote] a wiesz moze kto owczarki australijskie ?? Quote
zakla Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ja mam nadzieję pojawić się w roli widza albo handlera:loveu: No chyba, że będziemy jechać do Białego na agility. A to niestety tak jak w zeszłym roku się pokrywa:shake: Quote
$andwich Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Musiałek']a wiesz moze kto owczarki australijskie ??[/QUOTE] Niestety, nie wiem:-(. Sędzia na collaki już dawno był "zamawiany", stąd znamy tę informację. Quote
Dominika1987 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='$andwich']Ja będę w niedzielę z collakiem w młodzieży lub pośredniej. Collaki będzie sędziował Peter Harsanyi;).[/quote] Sandra - marsz do pośredniej z Choco. My obstawimy młodzież :diabloti: :eviltong: Jeśli uda mi się załatwić mieszkanko, to nocleg masz zpewniony:calus: Quote
$andwich Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 He, he, a nie chcesz ze mną po ringu pobiegać:placz:? Czy Choco będzie w młodzieży, to okaże się dopiero po Rzeszowie. Ale ja jednak wolałabym, żeby jeszcze został w młodzieży. Nooo, ale nie ode mnie to zależy. Ale byłoby fajnie, jakbyś znalazła do tego czasu mieszkanie:multi:. Chociaż ja z Gliwic daleko do Krakowa nie mam:eviltong:. Quote
Dominika1987 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='$andwich']He, he, a nie chcesz ze mną po ringu pobiegać:placz:?[/quote] Chce, chce, o niczym innym nie marzę :P (ale tak na serio, to ja jeszcze dużo muszę się od Ciebie nauczyć);) Jak będzie mieszkanie, to przyjeżdżasz i już! Kraków sobie pozwiedzasz:cool3: Quote
$andwich Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No pewnie, że przyjadę! Z wielką chęcią:loveu:! A przy okazji będzie czas na małe instrukcje dotyczące wystawiania (chociaż nie wiem czy dobrego nauczyciela sobie znalazłaś:eviltong:). Quote
Dominika1987 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Mam nauczyciela najlepszego pod słońcem:loveu: W końcu 2 x WO samo nie przyszło ;) Jeszcze przed Katowicami musisz mi kilka wskazówek podać, żeby się nie ośmieszyć na debiucie Quote
$andwich Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dzięki:oops:! A nad wskazówkami dla Ciebie, to już od rana myślę:lol:. Jakoś mnie tak dzisiaj naszło, jak "robiłam" łapy Koralowi;). Weź też ze sobą nożyczki, szczotki, "coś mokrego", żeby Shirkowi włos zwilżyć i zrobimy małego na bóstwo:cool3:. Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja sponosruje nagrodę dla zwyciezcy rasy :bigcool: Quote
Recommended Posts