Jump to content
Dogomania

Bastek - Kudłaty aniołek . odszedł za T.M ...Kocham y Cię ,,nadal....

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula']A michelle o której godzinie on jest ostatni raz wypuszczany na sio bo rano to wiadomo,że wcześnie?
Może przez tą prostatę nie może trzymać moczu tak długo?[/QUOTE]

Pobudkę mamy przed 5.00, więc kilka minut po 5.00 psy są wypuszczane na ogród, a potem jedzą śniadanie.
Ostatnie bieganie mamy tak parę minut po godz. 19.00 do 20.00.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='michelle04']Bastek hasający z Luziką :)

[URL]http://w344.wrzuta.pl/film/5XwUhpxlGEZ/v010412_10.15[/URL][/QUOTE]

Raz obejrzałam i chciałam raz jeszcze, ale nie udaje mi się otworzyć. Będę próbować, bo widok cudnyyyyy :) Bastusia pychol uśmiechnięty i ogonek merdający :) Dzięki piękne Michelle :) Oj wiało u nas wiało i śniegem i gradem wczoraj sypnęło. A Bastuś doopinkę w ciple grzeje. Mam nadzieję, że z tym sioo się Chłopak nauczy. Pozdrawiam cieplutko . I do miłego:)

Posted

[quote name='michelle04']Pobudkę mamy przed 5.00, więc kilka minut po 5.00 psy są wypuszczane na ogród, a potem jedzą śniadanie.
Ostatnie bieganie mamy tak parę minut po godz. 19.00 do 20.00.[/QUOTE]

michelle, Ty tak wcześnie wstajesz? ja czasami o tej porze zasypiam:/
ja na ostatni sik wypuszczam ok.24 w nocy, a rano ok. 8 pierwsze wyjście, tj.ok 8 godz.
jak policzyłam Bastek ma ok. 9 godz. przerwy, to może przy jego dolegliwościach z prostatą być zbyt długo. jeżeli w ciągu dnia nie posikuje w domu tylko wytrzymuje, to problem byłby wyjaśniony.

Posted (edited)

Przyszly pieniazki za kwiecien od Anula, Bogusik, maja602, asia-s
Bastek serdecznie dziekuje :-)
poszedl przelew do Michelle za dt za kwiecien

[B]EDIT: [/B]powcinalo posty po 3 kwietnia....wiec dopisze tutaj
przysly pieniazki od emma53, sara2011, badmonique, aanka
Bastus serdecznie dziekuje

Edited by asia-s
edit
  • 2 weeks later...
Posted

Byla awaria :shake:, powcinalo wszystkie posty tak mniej wiecej od 03 kwietnia na wszystkich watkach, powcinalo dziewczynom bazarki, powcinalo watki nowo zalozone, powcinalo pw, nie zapisaly sie edycje po 3 kwietnia, widze to po swoim rozliczeniu, ech kurde

Posted

Bastek w dalszym ciągu nie dąży do kontaktu z człowiekiem, jednak jego zachowanie się zmienia. Jakby radośniej biega po ogrodzie, jest bardzo skoczny, gdy mnie widzi to maszeruje za mną, nie reaguje na wołanie, ale gdy pojawiam się w jego polu widzenia biegnie do mnie, no i najważniejsze: gdy złapię go i zaczynam smyrać pod uszami i czochrać, nie ucieka, tylko stoi grzecznie i chyba sprawia to jemu przyjemność :) Mały kroczek do przodu :)

Posted

Ja bym powiedziała, że to wielki kroczek do przodu :) przecież on praktycznie bał się dotyku i nie dawał się posmyrać. Teraz mogę już poprosić o mizianko dla Chłopaka :)
Zadzwonię Dziewczyny, to się dokładnie umówimy.