michelle04 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Anula']A michelle o której godzinie on jest ostatni raz wypuszczany na sio bo rano to wiadomo,że wcześnie? Może przez tą prostatę nie może trzymać moczu tak długo?[/QUOTE] Pobudkę mamy przed 5.00, więc kilka minut po 5.00 psy są wypuszczane na ogród, a potem jedzą śniadanie. Ostatnie bieganie mamy tak parę minut po godz. 19.00 do 20.00. Quote
dorota k. Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='michelle04']Bastek hasający z Luziką :) [URL]http://w344.wrzuta.pl/film/5XwUhpxlGEZ/v010412_10.15[/URL][/QUOTE] Raz obejrzałam i chciałam raz jeszcze, ale nie udaje mi się otworzyć. Będę próbować, bo widok cudnyyyyy :) Bastusia pychol uśmiechnięty i ogonek merdający :) Dzięki piękne Michelle :) Oj wiało u nas wiało i śniegem i gradem wczoraj sypnęło. A Bastuś doopinkę w ciple grzeje. Mam nadzieję, że z tym sioo się Chłopak nauczy. Pozdrawiam cieplutko . I do miłego:) Quote
docha Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='michelle04']Pobudkę mamy przed 5.00, więc kilka minut po 5.00 psy są wypuszczane na ogród, a potem jedzą śniadanie. Ostatnie bieganie mamy tak parę minut po godz. 19.00 do 20.00.[/QUOTE] michelle, Ty tak wcześnie wstajesz? ja czasami o tej porze zasypiam:/ ja na ostatni sik wypuszczam ok.24 w nocy, a rano ok. 8 pierwsze wyjście, tj.ok 8 godz. jak policzyłam Bastek ma ok. 9 godz. przerwy, to może przy jego dolegliwościach z prostatą być zbyt długo. jeżeli w ciągu dnia nie posikuje w domu tylko wytrzymuje, to problem byłby wyjaśniony. Quote
Anula Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 No ja też swoje psiaki ostatni raz wypuszczam 22 - 23 i rano o 6 -7 przeważnie 6 godz. A filmik cudowny bardzo cieszy oko.Tak trzymaj Bastuś! Quote
piescofajnyjest Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Bastus wyglada jak mlodziak na filmiku:) Quote
asia-s Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Przyszly pieniazki za kwiecien od Anula, Bogusik, maja602, asia-s Bastek serdecznie dziekuje :-) poszedl przelew do Michelle za dt za kwiecien [B]EDIT: [/B]powcinalo posty po 3 kwietnia....wiec dopisze tutaj przysly pieniazki od emma53, sara2011, badmonique, aanka Bastus serdecznie dziekuje Edited April 13, 2012 by asia-s edit Quote
basia34 Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Bastek widac ze dziewczyny bardzo Ciebie kochaja. Quote
dorota k. Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Zaglądam do Bastulskiego. Dogo przez jakiś czs mi się nie otwierało:shake: Quote
asia-s Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Byla awaria :shake:, powcinalo wszystkie posty tak mniej wiecej od 03 kwietnia na wszystkich watkach, powcinalo dziewczynom bazarki, powcinalo watki nowo zalozone, powcinalo pw, nie zapisaly sie edycje po 3 kwietnia, widze to po swoim rozliczeniu, ech kurde Quote
piescofajnyjest Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 co za katastrofa!!!! mizianka dla Bastusia..... Quote
giselle4 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 i wszystkie fotki Bastusia poszly w kosmos:( Quote
docha Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='giselle4']i wszystkie fotki Bastusia poszly w kosmos:([/QUOTE] trudno giselle, michelka wstawi na nowo;) Quote
michelle04 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nic straconego będą nowe,niech tylko deszcz przestanie padać to i filmik będzie i pokaże jaki to fajny chłopak się z Bastka robi.... Quote
Kasiass Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 W takim razie czekamy na zdjęcia i filmik z Bastkiem ;) Quote
dorota k. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 A może i mi niedługo uda się Chłopakowi kilka fotek porobić. I poznać i uściskać Dziewczyny i Psiaki. Tymczasem dla Wszystkich buziaki :) Quote
michelle04 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Bastek w dalszym ciągu nie dąży do kontaktu z człowiekiem, jednak jego zachowanie się zmienia. Jakby radośniej biega po ogrodzie, jest bardzo skoczny, gdy mnie widzi to maszeruje za mną, nie reaguje na wołanie, ale gdy pojawiam się w jego polu widzenia biegnie do mnie, no i najważniejsze: gdy złapię go i zaczynam smyrać pod uszami i czochrać, nie ucieka, tylko stoi grzecznie i chyba sprawia to jemu przyjemność :) Mały kroczek do przodu :) Quote
dorota k. Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ja bym powiedziała, że to wielki kroczek do przodu :) przecież on praktycznie bał się dotyku i nie dawał się posmyrać. Teraz mogę już poprosić o mizianko dla Chłopaka :) Zadzwonię Dziewczyny, to się dokładnie umówimy. Quote
Recommended Posts