mestudio Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='malagos']Fajny domek jej sie trafił :) a po co państwo byli z nią u weterynarza?[/QUOTE] Może chcieli sprawdzić, czy nie ma wady ukrytej? Ja też bym poszedł na wszelki wypadek, aby potwierdził to co usłyszałem od dwóch nienormalnych co ją przywieźli. I bardzo dobrze.... TZmestudio Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Hej, Ty... normalny inaczej - lepiej tytuł zmień! ;) Quote
mestudio Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Nutusia']Hej, Ty... normalny inaczej - lepiej tytuł zmień! ;)[/QUOTE] No, tytuł to nie my możemy zmienić tylko gallegro albo moderatora trzeba ściągać. Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Napisz do maupa4 i w oka mgnieniu tytuł będzie zmieniony na taki, który lubimy najbardziej :) Quote
malagos Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 A mogę mieć prośbę do szanownego TZ mestudio? O banerek dla mojej Grosi? Proszę............ [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/url] Quote
Tigraa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 i my się strasznie cieszymy, bo już kombinowaliśmy, gdzie "upchnąć" Kikulca... Serdeczne, ogromne dzięki dla Was za opiekę i serce :Rose: Quote
mestudio Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='malagos']A mogę mieć prośbę do szanownego TZ mestudio? O banerek dla mojej Grosi? Proszę............ [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/URL][/QUOTE] Tak, przekażę mu, ale jest teraz w drodze do Wa-wy więc w godzinach późniejszych coś zrobi. Quote
mestudio Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Ania-tygrysiczka']i my się strasznie cieszymy, bo już kombinowaliśmy, gdzie "upchnąć" Kikulca... Serdeczne, ogromne dzięki dla Was za opiekę i serce :Rose:[/QUOTE] Aniu jakbyś w tytuł mogła zaingerować to prosimy. Quote
Tigraa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mam właśnie pyutanie, czy można już zmienić tytuł? Wszystko ok u Kilulca? Nie chciałam zapeszać i zmieniać za wcześnie... Quote
mestudio Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Ania-tygrysiczka']Mam właśnie pyutanie, czy można już zmienić tytuł? Wszystko ok u Kilulca? Nie chciałam zapeszać i zmieniać za wcześnie...[/QUOTE] Ja bym zmienił, ale jeszcze nie przenosił. mestudio ma jeszcze kontrolnie zadzwonić, ale myślę że wszystko jest ok. TZmestudio Quote
_Goldenek2 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bardzo się cieszę. Powodzenia Kiko, bądź szczęśliwa. Quote
mestudio Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dzięki ogłoszeniom Kiko domek znalazła Nadia, która była u sylwija od roku - Nadia jest identyczna jak Kiko, jeśli nie stoją obok siebie to nikt ich nie odróżni na zdjęciach. Nadia jutro jedzie do swojego domku:-). Zadzwonię jutro do Państwa w sprawie Kiko i się podpytam jak tam u pannicy. Quote
Nutusia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 O rety, jak pięknie! :) Powodzenia, Dziewczyneczki! Quote
mestudio Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Rozmawiałam dziś z nowym domkiem Kiko i Pani mi dziękowała za takiego fajnego psa. Kiko jest posłuszna, miła i nie sprawia żadnych problemów. Państwo chcą ją zapisać na jakąś tresurę bo uważają, że jest wyjątkowo mądrym psem i reaguje na wiele poleceń, aż się mnie podpytywała czy my ją szkoliliśmy:-). W każdym razie jest super i tego się trzymamy. Quote
Ziutka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Nutusia']Super bomba panorama! :)[/QUOTE] Takiego powiedzonka jesio nie słyszałam ;) Quote
jola_li Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='mestudio']Rozmawiałam dziś z nowym domkiem Kiko i Pani mi dziękowała za takiego fajnego psa. Kiko jest posłuszna, miła i nie sprawia żadnych problemów. Państwo chcą ją zapisać na jakąś tresurę bo uważają, że jest wyjątkowo mądrym psem i reaguje na wiele poleceń, aż się mnie podpytywała czy my ją szkoliliśmy:-).[/QUOTE] No proszę :)! A taki czarny PR jej robili ;). Quote
mestudio Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='jola_li']No proszę :)! A taki czarny PR jej robili ;).[/QUOTE] Od tego tu jesteśmy..... :-) TZmestudio Quote
Nutusia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Ziutka']Takiego powiedzonka jesio nie słyszałam ;)[/QUOTE] Bo... za krótko żyjesz! :) Quote
Ziutka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Nutusia']Bo... za krótko żyjesz! :)[/QUOTE] W zupełności się z Tobą zgadzam :) Quote
Recommended Posts