Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Fajny domek jej sie trafił :)
a po co państwo byli z nią u weterynarza?[/QUOTE]

Może chcieli sprawdzić, czy nie ma wady ukrytej?
Ja też bym poszedł na wszelki wypadek, aby potwierdził to co usłyszałem od dwóch nienormalnych co ją przywieźli. I bardzo dobrze....

TZmestudio

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mogę mieć prośbę do szanownego TZ mestudio? O banerek dla mojej Grosi? Proszę............

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/url]

Posted

[quote name='malagos']A mogę mieć prośbę do szanownego TZ mestudio? O banerek dla mojej Grosi? Proszę............

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/URL][/QUOTE]

Tak, przekażę mu, ale jest teraz w drodze do Wa-wy więc w godzinach późniejszych coś zrobi.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']i my się strasznie cieszymy, bo już kombinowaliśmy, gdzie "upchnąć" Kikulca...
Serdeczne, ogromne dzięki dla Was za opiekę i serce :Rose:[/QUOTE]

Aniu jakbyś w tytuł mogła zaingerować to prosimy.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Mam właśnie pyutanie, czy można już zmienić tytuł? Wszystko ok u Kilulca?
Nie chciałam zapeszać i zmieniać za wcześnie...[/QUOTE]

Ja bym zmienił, ale jeszcze nie przenosił. mestudio ma jeszcze kontrolnie zadzwonić, ale myślę że wszystko jest ok.

TZmestudio

Posted

Dzięki ogłoszeniom Kiko domek znalazła Nadia, która była u sylwija od roku - Nadia jest identyczna jak Kiko, jeśli nie stoją obok siebie to nikt ich nie odróżni na zdjęciach. Nadia jutro jedzie do swojego domku:-).
Zadzwonię jutro do Państwa w sprawie Kiko i się podpytam jak tam u pannicy.

Posted

Rozmawiałam dziś z nowym domkiem Kiko i Pani mi dziękowała za takiego fajnego psa. Kiko jest posłuszna, miła i nie sprawia żadnych problemów. Państwo chcą ją zapisać na jakąś tresurę bo uważają, że jest wyjątkowo mądrym psem i reaguje na wiele poleceń, aż się mnie podpytywała czy my ją szkoliliśmy:-).
W każdym razie jest super i tego się trzymamy.

Posted

[quote name='mestudio']Rozmawiałam dziś z nowym domkiem Kiko i Pani mi dziękowała za takiego fajnego psa. Kiko jest posłuszna, miła i nie sprawia żadnych problemów. Państwo chcą ją zapisać na jakąś tresurę bo uważają, że jest wyjątkowo mądrym psem i reaguje na wiele poleceń, aż się mnie podpytywała czy my ją szkoliliśmy:-).[/QUOTE]
No proszę :)! A taki czarny PR jej robili ;).