Nutusia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ale nędza... Na jakie województwo jest ogłaszana Kikulina? Mam podobny problem z Dumką (i z powodu niszczenia i braku telefonów). Dziewczyny ogłosiły ją na Lublin i przynajmniej telefon zadzwonił (już 2 razy!!!). To jeszcze nie TEN DOM, ale przynajmniej coś się dzieje... Może Kiko też spróbować ogłosić na inny region? Quote
mestudio Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ma pewnie mazowiecki region, może ją na Szczecin rzucić, może akurat by się coś zadziało - akurat jedziemy w tamtym kierunku. Quote
Nutusia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dobry pomysł! :) Ja w przyszłą sobotę jadę do... Łodzi - gdy ktokolwiek czegokolwiek potrzebował ;) Quote
gallegro Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Kiko ma ogłoszenia na mazowieckie. Nasza znajoma redaktorka robi też duże ogłoszenie z fotkami w lokalnej gazecie, w środę wyjdzie. Quote
Nutusia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ale jak widać, w mazowieckim się nikt na Kikulcu nie poznał :( Przecież już raz ogłoszenie w tej gazecie też było i nic... Może w innej części Polski miałaby więcej szczęścia?... Quote
mestudio Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Trzeba próbować wszędzie i wielokrotnie, bo wczoraj gazetę przeczytał pan x, a jutro przeczytai pani y i się zakocha w Kiko. Ktoś musi ją zauważyć przed zimą. Quote
mestudio Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 A na razie zapraszamy na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231290-W%C3%B3zek-%C5%9Bpiworki-kombinezony-chrzest-zabawki-%C4%87wiczymy-brzuszek-10-09-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231290-W%C3%B3zek-%C5%9Bpiworki-kombinezony-chrzest-zabawki-%C4%87wiczymy-brzuszek-10-09-godz-22-00[/URL] TZmestudio Quote
mestudio Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kiko dalej bez odzewu, nikt nie dzwoni, ogłoszenia uaktualniam jak przychodzi powiadomienie. Z soboty na niedzielę panna zjadła cała kołdrę na werandzie. W związku z tym spi teraz na kocu gdyż położenie jej czegokolwiek wypchanego kończy się właśnie tak. Dziś kolejny popis pożeraczki legowisk. Położyłam Mufinowi na słoneczku duże legowisko, poszłam do domu na moment i słyszę dźwięk rwania materiału, zerkam przez okno, a tu Kiko leży na legowisku i dziobem swoim zębatym rwie w drobny mak wszystko, nie udało mi się uratować legowiska bo rozerwała je na samym środku, pociągnęła porządnie i cała gąbka ze środka się wysypała. Zanim dobiegłam do niej to już nochalem to wygrzebała i miałam co wybierać z trawy. Legowiska nie da się zszyć, tak sprytnie je rozerwała. To chyba jakaś mania z tymi legowiskami. Quote
Nutusia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Nasza Dumka w sobotę jedzie do nowego domku. Troszkę Kiko przypomina - też rudzielec i... szkodnik ;) Gdybym miała jeszcze jakieś telefony o Dumaśkę, mogę przekierować na Was. Tylko poproszę o jakiś namiar na PW... Dumka jest teraz ogłaszana na lubelskie i małopolskie. Znalazła domek pod Krakowem. W jakim wieku jest teraz Kiko?... Quote
mestudio Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Myślę, że ma około dwóch lat. Ania będzie wiedziała lepiej. Quote
Nutusia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ok. Nasza Dumcia co prawda młodsza, bo 10 mies. ma, ale jeśli tylko ktoś zadzwoni, zaproponuję kandydaturę Kikulca... Quote
Ellig Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Wyroznialam ogloszenia Dumki na Tablicy na woj.Lubelskie jest juz prawie 1000 odslon, jak w sobote Dumka pojedzie moge wstawic tam Kiko tylko poprosze tekst do ogloszenia, bo bede musiala to sprytnie zmienic. Quote
Nutusia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kurczę, 1000 odsłon, a stamtąd były tylko 2 telefony :( No, ale może, może... Dumcia ma też ogłoszenia od Ciebie Ellig na Kraków, o ile dobrze pamiętam (czy na całą Małopolskę) i chyba jeszcze na łódzkie? Skądkolwiek zadzwoni telefon, przedstawię "zastępstwo" A tu nasza Dumka - chyba Kiko spokojnie mogłaby ją "zastąpić", prawda? ;) [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/9422/dscf1525a.jpg[/IMG] Kolor ma raczej taki jak poniżej.. [IMG]http://img692.imageshack.us/img692/1706/012lbe.jpg[/IMG] Quote
mestudio Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ze względu na umaszczenie może ją zastąpić, może nikt się nie dopatrzy podmiany:-). Tekst podeślę do Ellig. Bardzo dziękuję za pomoc. Quote
Ellig Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='mestudio']Ze względu na umaszczenie może ją zastąpić, może nikt się nie dopatrzy podmiany:-). Tekst podeślę do Ellig. Bardzo dziękuję za pomoc.[/QUOTE] Ok, czekam na tekst. Quote
tripti Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Nutusia']Nasza Dumka w sobotę jedzie do nowego domku. Troszkę Kiko przypomina - też rudzielec i... szkodnik ;) Gdybym miała jeszcze jakieś telefony o Dumaśkę, mogę przekierować na Was. Tylko poproszę o jakiś namiar na PW... Dumka jest teraz ogłaszana na lubelskie i małopolskie. Znalazła domek pod Krakowem. W jakim wieku jest teraz Kiko?...[/QUOTE] skąd Wy bierzecie tych ludzi? u nas też Ziutka zrobiła multum ogłoszeń dla psa i kotów i jedno zapytanie mailowe o kota bez kontynuacji... a pies piękny młody rudy i ani maila ani telefonu, cisza zupełna... Quote
Ellig Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Nutusia']Kurczę, 1000 odsłon, a stamtąd były tylko 2 telefony :( No, ale może, może... Dumcia ma też ogłoszenia od Ciebie Ellig na Kraków, o ile dobrze pamiętam (czy na całą Małopolskę) i chyba jeszcze na łódzkie? Skądkolwiek zadzwoni telefon, przedstawię "zastępstwo" A tu nasza Dumka - chyba Kiko spokojnie mogłaby ją "zastąpić", prawda? ;) [/QUOTE] Tak zamienie wszedzie gdzie sie da , ma tez na śląskie. Quote
Nutusia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jeszcze Ewa Marta ma jakieś wyróżnienie opłacone i mówiła mi wczoraj, że w poniedziałek - jeśli wszystko się (tfu, tfu) z domkiem Dumki okaże OK na miejscu - zamieni na Kikulca... Ellig - jak dostaniesz tekst i zdjęcia, przekaż też proszę do Ewy zatem. Tripti - ludzie się jakoś... sami biorą. Trzeba po prostu ogłaszać... wytrwale i do skutku (za co baaaaaaaaaardzo dziękuję wszystkim "moim" ogłoszeniodawcom). I z naszych ostatnich doświadczeń wynika, że tylko na największych, najważniejszych portalach - szkoda czasu na te w sumie nikomu nie znane. Quote
Ellig Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Nutusia']Jeszcze Ewa Marta ma jakieś wyróżnienie opłacone i mówiła mi wczoraj, że w poniedziałek - jeśli wszystko się (tfu, tfu) z domkiem Dumki okaże OK na miejscu - zamieni na Kikulca... Ellig - jak dostaniesz tekst i zdjęcia, przekaż też proszę do Ewy zatem. [/QUOTE] Ok, Ewa ma wyroznione gumtree na mazowieckie. Quote
mestudio Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 To może maila na pw poproszę, wyślę tekst i zdjęcia. Quote
Ellig Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='mestudio']To może maila na pw poproszę, wyślę tekst i zdjęcia.[/QUOTE] Wyslany......:) Quote
Ellig Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Wyróznione do 26 wrzesnia na woj. Lubelskie [URL]http://tablica.pl/oferta/piekna-zlota-sunia-do-adopcji-ID1rbel.html[/URL] na cala Polskę [url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/123053/Kiko-piekna-ruda--mloda-sunia-do-adopcji/[/url] Edited September 6, 2012 by Ellig Quote
Nutusia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 No i pięknie! :) Ewa Marta "swoje" wyróżnienie przekaże jednak na Spajka - sytuacja podbramkowa - od października hotel zawiesza działalność i pies zostaje lodzie :( Quote
mestudio Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ellig, bardzo Ci dziękuję za pomoc:-). Quote
Tigraa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Od nas wyróżnione na tablica.pl i lokalna prasa. czy są w ogóle jakieś telefony? Mamy w tej chwili potworne kłopoty rodzinne :-(, dlatego zaniedbaliśmy nieco wątek. Quote
Recommended Posts