mestudio Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Właśnie cisza okrutna. Nie pojmuję tego, ale sylwija ma od roku bliźniaczkę Kiko - Ninkę i też nie może jej znaleźć domku. Fąflica u nas jest już trzeci rok - to już w ogóle nieporozumienie bo jest piękna, młoda, łagodna, Kiko to samo - jedynie ma odskoki z tym gryzieniem - chwilowo ma przerwę i tylko gąbkę - zmywak ostatnio pociapała w drobny mak. A tak jest łagodna, cicha, bardzo posłuszna, trochę jest złośliwa dla innych piesków, bywa, że je gryzie, atakuje - nawet z Fiźką się pokotłowała ostatnio na schodach. Quote
Plicha Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Proszę zajrzyjcie do suni husky, która koczuje tak już od kilku miesięcy a teraz lada dzień może się oszczenić :-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234274-Szczenna-sunia-husky-malamute-koczuje-nad-rzek%C4%85-%28Wyszk%C3%B3w%29"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...yszk%C3%B3w%29[/URL] Quote
mestudio Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Zapłaciłam Kiko za link sponsorowany na FB, może tym sposobem coś się wydarzy bo już mi brak pomysłów. Quote
Ellig Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='mestudio']Zapłaciłam Kiko za link sponsorowany na FB, może tym sposobem coś się wydarzy bo już mi brak pomysłów.[/QUOTE] Mozesz wrzucic tutaj tan link? Albo na pw? Quote
mestudio Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Ech nic się nie dzieje, to opłacenie na FB to bezsens. Forum ogrodnicze opłacone ma kilkadziesiąt odsłon w tym samym czasie Kiko 2. Masakra!!!! Bardzo potrzebujemy miejsce - podejrzewam, że Brina będzie musiała spędzić zimę w cieple bo ma przerzuty nowotworowe, jutro jedziemy do weta. A jeszcze o Tobim słówko - ma jak w bajce chłopak i jest bardzo kochany, pani przysyła filmiki i zdjęcia na komórkę:-). A tu Kiko podjada jabłuszka. [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-JrW_Ngt7IGs/UJJY2C0oT-I/AAAAAAAAGUQ/sN2aUUPAUqY/s480/d 026.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-PTjAQjvRbOs/UJJY4tDD70I/AAAAAAAAGUo/yqpjeGT7ytY/s640/dzieci 007.jpg[/IMG] Edited November 1, 2012 by mestudio Quote
Ellig Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Pytalam o link z ciekawosci jak to wyglada na FB, link sponsorowany? Martwie sie o Brine, bidulka:( ZdjeciaTobiego urocze:) Quote
mestudio Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ellig nie wiem jak widzą to inni i gdzie to jest widoczne, nie mogę dojść do ładu z tym. Ja tylko to widzę u siebie w osi czasu i tyle, dlatego nie mam pojęcia jak to pokazać tu. Zwyczajnie wrzucałam jakieś wiadomości pewnego razu i pod zdjęciem pokazała mi się informacja PROMUJ obok standardowych lubię to itp. Kliknęłam, opłaciłam i tyle wiem - teraz wyswietla mi się pod zdjęciem SPONSOROWANE. Quote
mestudio Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Nutusia']Jakiś matrix z tym domem dla Kiko :([/QUOTE] Dokładnie, ja nie mogę sobie pozwolić na kolejnego zasiedziałego psa, muszę zmniejszyć stado aby w ogóle pomagać innym psiakom. W tym momencie jestem uziemiona w 100%. A teraz jeszcze Brina i te przerzuty, muszę mieć dla niej ciepłe miejsce. Quote
Ziutka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ja też już nie wiem co robić :( Ogłaszam Kiko non stop, wyrózniam ogłoszenia i nic - totalna porażka!!! Quote
zula131 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Na wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232986-Sk%C3%B3ra-i-ko%C5%9Bci-na-%C5%82a%C5%84cuchu-BEZ-BUDY-ju%C5%BC-w-DT!-potrzebne-wsparcie-na-utrzymanie[/url]! wyczytałam takie info: [quote name='sonia1974']Był pierwszy tel. w sprawie Dextera ale Pani ostateczni stwierdziła że jest za duży i podała mi namiary na siebie bo nadal chce adoptować psiaka a to w ich rodzinie pierwszy i prosi o pomoc .Pies będzie przyjacielem tylko w domu , są tam dzieci w wieku 10 ,16 i 18 lat więc piesio musi dogadywać się z najmłodszą pociechą , być młody i lubiący ruch i zabawę . Pani jest z gdańska i zgadza się na wizyty i umowy . Macie pomysły i kandydatów żeby wysłać na pocztę do Rodziny Pani brzmiała super więc może okazać się super domek pomimo braku doświadczenia[/QUOTE] Może warto nawiązać kontakt..., może byłaby to szansa dla Kiko... Quote
mestudio Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dziś rozmawiałam z Tomkiem - gallegro. Pojawiło się światełko w tunelu, ale więcej będziemy wiedzieli najszybciej jutro:-). Quote
Nutusia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Oby ze światełka zrobił się potężny reflektor!!!!! Na szczęście do jutra już niedaleko ;) Quote
Ziutka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia'][B][COLOR=#FF0000]Oby ze światełka zrobił się potężny reflektor[/COLOR][/B]!!!!! Na szczęście do jutra już niedaleko ;)[/QUOTE] Dokładnie Nutuś !!! Quote
Ellig Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='mestudio']Dziś rozmawiałam z Tomkiem - gallegro. Pojawiło się światełko w tunelu, ale więcej będziemy wiedzieli najszybciej jutro:-).[/QUOTE] Trzymam kciuki:) Quote
Nutusia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Już jest jutro, czyli dziś - kciuków nie puszczam... Czy to jest szansa na DS? ;) Quote
mestudio Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Tak, DS. Ale trzeba jeszcze poczekać, pewnie Ania lub Tomek dadzą znać jak będą coś wiedzieli. Quote
Ziutka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='mestudio']Tak, DS. Ale trzeba jeszcze poczekać, pewnie Ania lub Tomek dadzą znać jak będą coś wiedzieli.[/QUOTE] To czekamy w takim razie na wieści :) Quote
mestudio Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Próbowałam się czegoś dowiedzieć, ale niestety gallegro ma wyłączony telefon czyli nie wiem nic, a szkoda. Quote
mestudio Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Dostałam sms-a, że z domku nic nie będzie, także szukamy dalej. Quote
Ziutka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='mestudio']Dostałam sms-a, że z domku nic nie będzie, także szukamy dalej.[/QUOTE] Ehh...kiepsko :( to szukamy w takim razie... Quote
mestudio Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Dajemy radę jakoś, jest dość ciepło i oby jak najdłużej. Quote
mestudio Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Jedziemy z Kiko na wizytę PA, Państwo chcą zobaczyć sunię, są niby na nią zdecydowani, ale ponieważ mają dziecko chcieliby najpierw skonfrontować je z psiakiem. Nie mamy wyjścia, w jedną stronę 120 km. Quote
Recommended Posts