olaro1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Chciałam się zapytać czym generalnie różni się Champion Romania Cum Laude od Grand Chapiona Rumunii :) W tym roku mój pies skończył Championa Rumunii, i chcę mu jeszcze wyrobić którychś z tych tytułów, ale najpierw muszę wiedzieć, czym się różnią ;) Quote
narisowa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 to ten sam tytuł ;) tylko w większości krajów jest nazywany "Grand", a w Rumunii "cum Laudae" Quote
narisowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='McDzik']czy ktoś pamięta ceny dyplomów?[/QUOTE] [TABLE] [TR] [TD="class: style7, width: 415"]Taxe pentru eliberarea Diplomelor de Campion România (RJCh, RCh, RChCL) pentru nemembri A.Ch.R. [/TD] [TD="class: style7, width: 86"][CENTER]20 EURO [/CENTER][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
McDzik Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='narisowa'][TABLE][TR][TD="class: style7, width: 415"]Taxe pentru eliberarea Diplomelor de Campion România (RJCh, RCh, RChCL) pentru nemembri A.Ch.R. [/TD][TD="class: style7, width: 86"][CENTER]20 EURO [/CENTER][/TD][/TR][/TABLE][/QUOTE]Dziękuję bardzo :) Quote
McDzik Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Najświeższe info ;) 25 euro za Championat Rumunii, 25 euro za Granda. Quote
Recommended Posts