Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='invictus hilaritas']Ach no tak pyszniutka cykoria.. :) Moje puchate jak slysza tylko urywanie listków w przepokoju to stają i piszcząc pośpiezają mnie ;)[/quote]

Tej milości do cykorii nigdy nie zrozumiem........to gorzkie paskudztwo jest. Ale.......o gustach się nie dyskutuje. W ogóle wszystko liściaste u mnie witane jest największym entuzjazmem:-)

Posted

Pucka za grube to one są...(jak moje:diabloti:)..gruszkowate..
nawet Wikte przegłodziłaś,żeby pokazała jak stoi pionowo...:evil_lol:
Hala a u Ciebie to ten Zygmunt na ziarenkach siedzi zamiast trocin ????

Posted

Zygmunt z Zytem dostały jedzienie wyjatkowo w wiaderku, które moim zdaniem było odpowiednio zamontowane,. Jedzenie miąły sobie (wg moich przewidywań i TZta, pobierać dawkowo), ale rozdrapały w ciągu 15 minut.

Posted

[quote name='zasadzkas']Ponieważ znam Was i lubię, pokażę nowego członka naszego stada, choć to nie świnkoosoba:
[URL]http://img216.imageshack.us/img216/5990/p1000623tg3.jpg[/URL][/quote]
śliczna :cool3: ...

a ja tez coś Ci pokarzę ... w krakowskim schronisku "znalazłam " :oops::oops:
młody samczyk - jeszcze bezimienny

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/nowyDSCN7720.jpg[/IMG]

liczę po cichutku, ze jak będą tylko dwa to się dogadają z Jozinem :oops: , na razie osobno

Posted

[quote name='zasadzkas']Ponieważ znam Was i lubię, pokażę nowego członka naszego stada, choć to nie świnkoosoba:
[URL]http://img216.imageshack.us/img216/5990/p1000623tg3.jpg[/URL][/quote]

bez futra i nie swinkoosoba, ale może być...to jednak osoba. Gratulacje, taki nabytek do stada to hohooo.
Pozdrawiam i mogę wziąć na tymczas:cool1:. Czasem.:cool1::cool1:

Posted

Zasadzkas,ten nowy członek stada ma u Ciebie DT czy DS?:diabloti:
Bo nie napisałaś...:eviltong:
Gratuluję, wszytskiego najlepszego...

Agamika,ten szczurek sliczny..musi mieć imię...może Agamik?:evil_lol: Gamik?:evil_lol:
Niedawno wiozłysmy z Pucką 2 dziewczyny szczurkowe albinoski do Gdanska,.Pierwszy raz wzięłam szczurkę na ręce...fajne stworzenia...Zajeżdżamy,zgłasza się DS..wyjmuję szczurkę,wkładam do transpoterka przyszłej opiekunki...schylam się po drugą szczurkę...a dziewczyna -że ona miała wziąć tylko jedną...potem były telefony,ponoć szukanie domu..i tak przez pomyłkę druga szczurka też znalazła dom-została u tej dziewczyny,co miała wziąć jedną....

Posted

Się zastanówcie poważnie nad tymi ofertami DT, bo dzieckoosoba robi kilka pobudek w nocy i najbardziej lubi spać na cycu :evil_lol: No, i jest ruda, to taki świnkoosobowy kolor :loveu:
Dziękuję za życzenia.
Suka ma baby blues'a, zamiast mnie. Bardzo się tuli do wszystkich, bo ma niedobory miłości, choć głaskam ją nawet, kiedy karmię. Dobrze wróże tej relacji, bo Milwa jest spokojna przy dziecku, a wobec cudzych dzieci bywała oszołomem, chciała już zobaczyć, trącała pyskiem. Teraz na czkawkę uszy stawia i nas trąca, żebyśmy coś zrobili.
Aga, ogon fajny. Jak minie kwarantanna, to łącz, nie czekaj. I pamiętaj, żeby za szybko nie wymiękać. Dobrze wyszorowana klata. W razie czego chusteczki higieniczne pachnące. Po pysku muszą sobie dać, dla zasady.
Trzymam kciuki, żeby się udało, by miał Jożik życie jak w Madrycie, z przyjacielem u boku. U nas nie było nikogo młodszego.

Posted

Oooo Bogowie...........i jeszcze samiczka i ruda.......zawsze o takiej marzyłam:-).

Noooo po 3 latach zaczynają być stare takie dzieckoosoby i przestają być fajne.

Ale wiesz co Zasadzkas? Mozemy się wymienić........dam samczyka - 13 lat, dorzucę nawet wyposażenie.........

Posted

co tu się dzieje....jako praworzadny obywatel (czasami) zawiadomię tzw skarbówkę..ktoś tu się wzbogacił..stado powiększone..propozycje DT..
wymienianki...nie, nie , nie,to pachnie korupcją :diabloti:

Posted

[quote name='Neigh']Oooo Bogowie...........i jeszcze samiczka i ruda.......zawsze o takiej marzyłam:-).

Noooo po 3 latach zaczynają być stare takie dzieckoosoby i przestają być fajne.

Ale wiesz co Zasadzkas? Mozemy się wymienić........dam samczyka - 13 lat, dorzucę nawet wyposażenie.........[/quote]
:megagrin: :megagrin:
ja też się zapisuję na samiczkę.. w zamian oddam małe, czarne kocię, 4 papugi i 2 królikoosoby.