Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.
Daweno nas tu nie byulo, ale jestesmy.
Chcialam zakomunikowac tym, króezy nie wiedzą, a którzy nam pomagali, ze dostalismy proskę, jak się potem okazało - w ciąży.
Proska ma sie dobrze, jest pod kontrlą weta.
Klateczka niedługo ( mam nadzieje, ze jak najszybciej ) zostanie zwrocona ;). Będziemy mieli wlasną, jak zwykle sertke ;) a częśc bedzie robiona wlasnoręcznie przeze mnie i przez mojego TZeta ;)
Jak juz dostane te cholerna pracke to chciala bym zamowic dwa spiworki worki ;) ( pracka coraz bliizej ;) )
Pozdrawiam ;)

Posted

Co tutaj ostatnio tak cicho? Przeniosłyście się gdzieś? :( Chciałabym pooglądać nowe fotki Waszych świń i zaglądam .. zaglądam .. i zaglądam .. i nic! Buuuuuuuuuu.. :(

Posted

Basiu - bo my teraz foty wstawiamy na forum Klubu... Pucka w podpisie ma link chyba. Jak nie - to wgooglaj "Caviarnia".
Ago - gratulacje! Pomożemy szukać domków oczywiście!

Posted

[quote name='pucka69']tak. kalcia pojawi sie z domkiem wkrótce. gapolu - czemu jak do mnie wysylalas hamak nie wlozylas tam tez rzeczy dla little i ludwy, he?[/quote]
W sumie to nie wiem czemu nie włożyłam :oops: ale już poszło do nich oddzielnie. Pucka bardzooo dziękuje :*

Posted

[quote name='pucka69']a hamak zabrałam Wikcie i wypłukałam w letniej wodzie[/quote]
Super, być może, że był zakurzony - ja nie prałam futerka przed szyciem, u mnie też trochę leżał.

Posted

[quote name='Elurin']Ja mogę, bez problemu. Za to od paru tygodni nie moge wejść na imageshack, zdjęcia stamtąd też mi się nie wyświetlają. Może ktoś wie, o co chodzi???[/quote]
Już sobie poradziłam, ale musiałam zmienić hasło... Koperek na dogo też tak ma, że nie widzi fot, ale nie wiadomo dlaczego...
[quote name='pucka69']korenia! mam Twój domek! jest bardzo fajny. składa sie . pojedzie złożony. we wrocku powinien byc w sobotę[/quote]
Super :* Dzięki :* W tą sobotę ;> ?

Posted

rany ! nie spałam dziś do 4.30! Zocha gwizdała! ale to nie było takie ciche popiskiwanie jak u Jadzi. kilkusekundowe. To były całe arie! preludia. zaczynała - przestawała i znowu zaczynała! żadne smakołyki nie działały. ona chyba musiała wyrobić normę! reszta świń była w szoku, nie wiedziały biedulki co to za gwizdun gwizda!!!

Posted

To miałaś noc prawie taka jak ja. Nas pies obudził przed 3-cią i za nic potem zasnąć nie mogłam. Co zrobiłam? Internet w nocy chodzi o niebo lepiej ;)

Posted

ale ja właśnie o 2 wstałam sprzed netu. A Zocha miała doskonale wyczucie czasu - jak tylko zaczynałam zasypiać - ona skądś się o tym dowiadywała i zaczynała znowu swoje śpiewy

Posted

Inteligentna ta Zofia...ma wyczucie
U mnie to tylko Wolfiś 2 może 3 razy śpiewał...niesamowite te dźwięki...A dziewczyny umieją wydzierać się,że głodne są ouuuuuui ouuuuuiiiii

Posted

Fajnie Wam :( Ja jedynie mogę powspominac jak moja świnka krzyczała na mnie kiedy się do matury uczyłam po nocach. Krzyczała, bo spać chciała a światło lampki nocnej padało też na nią i zasnąc maleńka nie mogła. Jak juz światło opanowałam, to zaczęło jej przeszkadzać co innego. Tak czy siak musiałam przestać się nocami uczyć ...