Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kassie
Posted

Podnoszę szczeniorki.! :bluepaw:

Mufa jest cudowna.! Szkoda,że nie mogę jej wziąźć.:placz:
Mam już 2 psiaki :cool3::cool3:

Posted

Czy ktoś z Kielc nie mógłby przechować 2-miesięcznego szczeniaka do wtorku?

Nie mamy co z nim zrobić , p.Ania wyjeżdża w niedziele rano, trzeba zabrać szczeniaka, a nie ma kompletnie gdzie. On na działke się nie nadaje, bo straszny płaczek, a zreszta tam juz przybyły nowe psy.
Jeżeli nikt go nie przechowa, mały trafi do schronu. :angryy:

Posted

[quote name='erka']Czy ktoś z Kielc nie mógłby przechować 2-miesięcznego szczeniaka do wtorku?

Nie mamy co z nim zrobić , p.Ania wyjeżdża w niedziele rano, trzeba zabrać szczeniaka, a nie ma kompletnie gdzie. On na działke się nie nadaje, bo straszny płaczek, a zreszta tam juz przybyły nowe psy.
Jeżeli nikt go nie przechowa, mały trafi do schronu. :angryy:[/quote]

Erko zadzwonię do Ciebie jutro popołudniu i dam znać w związku z tym szczeniaczkiem ale myśle, że raczej sie uda go przechować u mnie

Posted

[quote name='ewelinka_m']Erko zadzwonię do Ciebie jutro popołudniu i dam znać w związku z tym szczeniaczkiem ale myśle, że raczej sie uda go przechować u mnie[/quote]
To już chyba nieaktualne - na wątku głównym Erka napisała, że szczeniak właśnie jedzie do domu :)

Ale... podobno po Borkowie błąka się szczeniak z miotu Pixie i Dixie. Postaram się jutro sprawdzić tę informację. Czy - jeśli to prawda - mogłabyś jego/ją przechować?

Posted

Tak , szczeniaczek pojechał do domu, ale nie mamy pewności czy nie wróci:shake: . Oni chcieli raczej małego psa, a on podobno nie będzie taki malutki:cool3: . Ale jeżeli nawet go trochę przterzymaja , to i tak dobrze w tej sytuacji.

Przypominam przepiękne maluchy Koksy, nie ma chętnych?:crazyeye:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/6420/070807szczeniaczkikoksytl8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Gem']To już chyba nieaktualne - na wątku głównym Erka napisała, że szczeniak właśnie jedzie do domu :)

Ale... podobno po Borkowie błąka się szczeniak z miotu Pixie i Dixie. Postaram się jutro sprawdzić tę informację. Czy - jeśli to prawda - mogłabyś jego/ją przechować?[/quote]
tak widziałam i bardzo się cieszę miejmy nadzieję że państwo jednak zatrzymają szczeniaka ;)

a co do szczeniaczków borkowskich, jeśli to rodzeństwo Pixie nie ma problemu, wyjątkowo się do niej przywiązałam i pewnie równie szybko znajdzie dom

Posted

weszka Majaa ze Starachowic pisała na którymś wątku,że mają teraz szczeniaki chyba 4-5 tyg [B]mix sznaucerka mini znalezione w reklamówce wyrzucone gdzieś[/B]:cool3: Pamietaj o nich pliz!

Posted

[quote name='saga_86']weszka Majaa ze Starachowic pisała na którymś wątku,że mają teraz szczeniaki chyba 4-5 tyg [B]mix sznaucerka mini znalezione w reklamówce wyrzucone gdzieś[/B]:cool3: Pamietaj o nich pliz![/quote]

Mają wątek na dogo? Jakieś zdjęcia?

Posted

weszka w expresowym tempie znalazły ponoć wspólny domek w Starachowicach:loveu:

A jak można było zrezygnować z pręguski przecież to wcielenie piękna:crazyeye:

Posted

[quote name='saga_86']...
A jak można było zrezygnować z pręguski przecież to wcielenie piękna:crazyeye:[/quote]

Ludzie to juz sami nie wiedzą czego chcą...takie boskie szczeniaki.

Posted

[quote name='DuDziaczek']No nie widac nie chcialo sie poczekac chwilke....
Dziwni Ci ludzie :placz:[/quote]

Niestety zwierzęta są zbyt łatwo dostępne i to dla wszystkich...dlatego ludzie nie szanuja psów i kotów...:-( Jak nie ten to będzie dziesięć innych....

Posted

Po co mieli czekac kilka tygodni wystarczyklo przejzec ogloszenia w anonsach, czy pojechac do schroniska :(
Moja kolerzanka ostatnio znalazla 5 szczeniaków w smietniku :angryy: :mad:
nie moze zatrzymac ani 1 bo ma malutki pokoik polaczony z kuchnia, nie ma waronków :(
4 juz wydala i na 1 tezx jest chetny, tylko zwykle to zauroczone kolerzanki prosza rodzicow i oni sie zgadzaja :(
Wiec ich przyszlosc to wielki X

Posted

Myślę, sugarr,że wolny tymczas zawsze się przyda:cool3: :loveu: Erka na pewno coś wymyśli;)

Taniou chodziło mi o 2 szczeniaki mi x sznaucerka, kóre były u Mai w Starachowicach:cool3:

Posted

:oops: aaa. wszystko jasne. czytałam o nich. nawet zdjeć jeszcze nie miały!! już kiedys mówiłam Weszce ,że jest SuperWesz :cool3: :eviltong:

a tymczas to skarb!!
Sugarr nie moge uwierzyc,że na zdjęciach to twój "maluszek":crazyeye: trochę się powiększył :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...