Od-Nowa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 uch pech. ale nie ma się co zrażać. do przodu!!
Guest Kassie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Podnoszę szczeniorki.! :bluepaw: Mufa jest cudowna.! Szkoda,że nie mogę jej wziąźć.:placz: Mam już 2 psiaki :cool3::cool3:
erka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Czy ktoś z Kielc nie mógłby przechować 2-miesięcznego szczeniaka do wtorku? Nie mamy co z nim zrobić , p.Ania wyjeżdża w niedziele rano, trzeba zabrać szczeniaka, a nie ma kompletnie gdzie. On na działke się nie nadaje, bo straszny płaczek, a zreszta tam juz przybyły nowe psy. Jeżeli nikt go nie przechowa, mały trafi do schronu. :angryy:
ewelinka_m Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='erka']Czy ktoś z Kielc nie mógłby przechować 2-miesięcznego szczeniaka do wtorku? Nie mamy co z nim zrobić , p.Ania wyjeżdża w niedziele rano, trzeba zabrać szczeniaka, a nie ma kompletnie gdzie. On na działke się nie nadaje, bo straszny płaczek, a zreszta tam juz przybyły nowe psy. Jeżeli nikt go nie przechowa, mały trafi do schronu. :angryy:[/quote] Erko zadzwonię do Ciebie jutro popołudniu i dam znać w związku z tym szczeniaczkiem ale myśle, że raczej sie uda go przechować u mnie
Gem Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='ewelinka_m']Erko zadzwonię do Ciebie jutro popołudniu i dam znać w związku z tym szczeniaczkiem ale myśle, że raczej sie uda go przechować u mnie[/quote] To już chyba nieaktualne - na wątku głównym Erka napisała, że szczeniak właśnie jedzie do domu :) Ale... podobno po Borkowie błąka się szczeniak z miotu Pixie i Dixie. Postaram się jutro sprawdzić tę informację. Czy - jeśli to prawda - mogłabyś jego/ją przechować?
erka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Tak , szczeniaczek pojechał do domu, ale nie mamy pewności czy nie wróci:shake: . Oni chcieli raczej małego psa, a on podobno nie będzie taki malutki:cool3: . Ale jeżeli nawet go trochę przterzymaja , to i tak dobrze w tej sytuacji. Przypominam przepiękne maluchy Koksy, nie ma chętnych?:crazyeye: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/6420/070807szczeniaczkikoksytl8.jpg[/IMG][/URL]
mag.da Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Czy Nuka jest już w nowym domu? I która z suniek z hurtowni poszła do domu, Fago czy Tessi? Chcę zaktualizować pierwszy post.
weszka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Szczeniaki Koksy są wprost bosskie :) Muszą sie znaleźć chętni na takie cudeńka - zresztą chyba jeden już zarezerwowany?
ewelinka_m Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Gem']To już chyba nieaktualne - na wątku głównym Erka napisała, że szczeniak właśnie jedzie do domu :) Ale... podobno po Borkowie błąka się szczeniak z miotu Pixie i Dixie. Postaram się jutro sprawdzić tę informację. Czy - jeśli to prawda - mogłabyś jego/ją przechować?[/quote] tak widziałam i bardzo się cieszę miejmy nadzieję że państwo jednak zatrzymają szczeniaka ;) a co do szczeniaczków borkowskich, jeśli to rodzeństwo Pixie nie ma problemu, wyjątkowo się do niej przywiązałam i pewnie równie szybko znajdzie dom
saga_86 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 weszka Majaa ze Starachowic pisała na którymś wątku,że mają teraz szczeniaki chyba 4-5 tyg [B]mix sznaucerka mini znalezione w reklamówce wyrzucone gdzieś[/B]:cool3: Pamietaj o nich pliz!
weszka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='saga_86']weszka Majaa ze Starachowic pisała na którymś wątku,że mają teraz szczeniaki chyba 4-5 tyg [B]mix sznaucerka mini znalezione w reklamówce wyrzucone gdzieś[/B]:cool3: Pamietaj o nich pliz![/quote] Mają wątek na dogo? Jakieś zdjęcia?
DuDziaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 wszystkie sa niesamowicie slioczniutkie... ;) 1 Koksy jest juz zarezerwowana ;D
erka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Już nie jest zarezerwowany szczeniorek Koksy, pani zrezygnowała:shake: . Czyli wszystkie prześliczne szzceniorki do wydania.
saga_86 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 weszka w expresowym tempie znalazły ponoć wspólny domek w Starachowicach:loveu: A jak można było zrezygnować z pręguski przecież to wcielenie piękna:crazyeye:
Fiona.22 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='saga_86']... A jak można było zrezygnować z pręguski przecież to wcielenie piękna:crazyeye:[/quote] Ludzie to juz sami nie wiedzą czego chcą...takie boskie szczeniaki.
DuDziaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No nie widac nie chcialo sie poczekac chwilke.... Dziwni Ci ludzie :placz:
Fiona.22 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='DuDziaczek']No nie widac nie chcialo sie poczekac chwilke.... Dziwni Ci ludzie :placz:[/quote] Niestety zwierzęta są zbyt łatwo dostępne i to dla wszystkich...dlatego ludzie nie szanuja psów i kotów...:-( Jak nie ten to będzie dziesięć innych....
DuDziaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Po co mieli czekac kilka tygodni wystarczyklo przejzec ogloszenia w anonsach, czy pojechac do schroniska :( Moja kolerzanka ostatnio znalazla 5 szczeniaków w smietniku :angryy: :mad: nie moze zatrzymac ani 1 bo ma malutki pokoik polaczony z kuchnia, nie ma waronków :( 4 juz wydala i na 1 tezx jest chetny, tylko zwykle to zauroczone kolerzanki prosza rodzicow i oni sie zgadzaja :( Wiec ich przyszlosc to wielki X
Od-Nowa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 komu Weszka znalazła domek? bo się pogubiłam.może 3 szczeniakom Koksy (bo Saga pisze,ze łączony?) a jak z Mufą? doszło do wizyty w końcu?
sugarr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Potrzebny Wam jakiś tymczas? :) Znowu mam wolne miejsce u siebie ;)
saga_86 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Myślę, sugarr,że wolny tymczas zawsze się przyda:cool3: :loveu: Erka na pewno coś wymyśli;) Taniou chodziło mi o 2 szczeniaki mi x sznaucerka, kóre były u Mai w Starachowicach:cool3:
Od-Nowa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :oops: aaa. wszystko jasne. czytałam o nich. nawet zdjeć jeszcze nie miały!! już kiedys mówiłam Weszce ,że jest SuperWesz :cool3: :eviltong: a tymczas to skarb!! Sugarr nie moge uwierzyc,że na zdjęciach to twój "maluszek":crazyeye: trochę się powiększył :razz:
Recommended Posts