Jump to content
Dogomania

Nietrzymanie moczu w czasie snu u 13 letniej suni. Co robić?

Recommended Posts

Posted

dziekuje panie bazylu :)) chodze do pana doktora Walczaka na Róży Wiatrów juz kilka ladnych lat i z Tiną i z królikiem.
dziekuje Wam za porady w takim razie zapytam o ten lek, dziekuje Wam!! :)

• 3 weeks later...
Posted

słuchajcie zrobiłam eksperyment - Tinie kupiłam sweterek (wygląda w nim pieknie :) ) i chodzi w nim na dwor w domu nie spi juz pod koldra ze mna tylko na koldrze, tak aby jej ciałko miało w miarę stałą temperature - jest SUCHO!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj spala pod koldra bo ja mam angine i spalam i zapomnialam i popuscila czyli metoda nie za gorąco naprawde działa!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

chyba tak nawet nie tyle Tina co jej tyłek :D haha ważne ze odkryłam sposob i obywa sie jak narazie bez zadnych lekow juz ktora noc a ja mam czysta posciel jestem z niej bardzo dumna dziekuje Wam za dobre rady w koncu to Wy mi podsuneliscie te mysl ze jest zbyt duza roznica temperatur!!! Mam nadzieje ze taki stan sie utrzyma i ze wszystko bedzie dobrze. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Was i Wasze uszate kochańce!!