Lajla Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 dziekuje panie bazylu :)) chodze do pana doktora Walczaka na Róży Wiatrów juz kilka ladnych lat i z Tiną i z królikiem. dziekuje Wam za porady w takim razie zapytam o ten lek, dziekuje Wam!! :) Quote
panbazyl Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 zawsze mozesz skonsultować na Stefczyk, albo na Głębokiej. i jak już bedziesz coś więcej wiedzieć to napisz tu - może komus kiedyś się przyda taka wiedza. Quote
Lajla Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 słuchajcie zrobiłam eksperyment - Tinie kupiłam sweterek (wygląda w nim pieknie :) ) i chodzi w nim na dwor w domu nie spi juz pod koldra ze mna tylko na koldrze, tak aby jej ciałko miało w miarę stałą temperature - jest SUCHO!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj spala pod koldra bo ja mam angine i spalam i zapomnialam i popuscila czyli metoda nie za gorąco naprawde działa!!!!!!!!!!!!!!! Quote
panbazyl Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 super pomysł z tym sweterkiem. po prostu dziewczyna lubi ciepło :) Quote
Lajla Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 chyba tak nawet nie tyle Tina co jej tyłek :D haha ważne ze odkryłam sposob i obywa sie jak narazie bez zadnych lekow juz ktora noc a ja mam czysta posciel jestem z niej bardzo dumna dziekuje Wam za dobre rady w koncu to Wy mi podsuneliscie te mysl ze jest zbyt duza roznica temperatur!!! Mam nadzieje ze taki stan sie utrzyma i ze wszystko bedzie dobrze. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Was i Wasze uszate kochańce!! Quote
Recommended Posts