Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dodam śliczne psiaki i zdjęcia na stronę wieczorem, jak Patryk wróci do domu i zajmie się małym Czortem ;) wyciąganie przy nim laptopa to proszenie się o kłopoty :D 

Posted

Marzenko kochana zaginęła Vaya na ogródkach działkowych w Kielcach.:( Czy możesz dać na stronę..?

Państwo pojechali na wczasy a j zostawili u babci, która zabrała ją na działkę i przywiązała smyczką.

Przelatywał  nisko helikopter i ona się zerwała razem z karabinkiem od smyczy.

Miała na sobie czerwoną obrożę i ten karabinek... 

Pani wszędzie w okolicy rozwiesiła ogłoszenia i nie ma..:( 

Andzia czy mogłabyś na fb ją podać?

Dziękuję dziewczyny....

A to ona:

IMG_6639 (800x533).jpg

IMG_6503 (800x533).jpg

IMG_6504 (800x800).jpg

IMG_6507 (800x541).jpg

IMG_6517 (800x533).jpg

IMG_6533 (800x737).jpg

IMG_6538 (800x704).jpg

IMG_6595 (800x705).jpg

Posted

Przepraszam miałam problemy z laptopem.

Marzenko strona nie działa...:(

Do adopcji poszły:) Czita, Dymek,  Lutek, Całka, Ashley, Rubi.

Rita i Antolka po sterylce. Rysia i Morgana już pięknie chodzą na smyczy, ale było ciężko z Morganką...3 dni się bardzo bała i trzeba było ciężara wynosić z boksu.

zdjęcia im zrobię na dniach.

Joko już zamieszkała z nami:) jeszcze do domu nie chce wchodzić, ale śpi w altance....

Uszka dostała nowe leki i się troszkę uspokoiło, ale było fatalnie...nawet do 3 ataków dziennie:(

No i mamy nowego piesa, znowu z obrożą do nas trafił.

Też na początku lekko strachliwy, ale teraz to słodziak.:)

Może będzie Czaruś ...nie mogę sprawdzić, ale chyba mieliśmy  takiego czarnulka Czarusia . Jak nie, to niech tak zostanie a jak tak, to niech będzie Baton:)

Ma ok roku i waży ok 11-12kg.

IMG_6355 (651x800).jpg

IMG_6359 (620x800).jpg

IMG_6364 (800x644).jpg

IMG_6366 (800x494).jpg

Posted

Edytko przepraszam, nie miałam powiadomienia że coś napisałaś :( 

juz strona działa - może były jakieś prace serwisowe na serwerze? Bo nic tam nie robiłam ostatnio poza dodawaniem zdjęć i psów to się nie powinno nic psuć ;) 

jutro z rana postaram się zaktualizować stronę. Fajnie że adopcje ruszyły :) 

zdrowia dla Uszki !

Joko szczęściara ;) może i do domu kiedyś się przekona.

strona mi pokazuje że Czarusia nie było na niej...ale jutro jeszcze sprawdzę na komputerze. To może być Czaruś, chyba że wolisz Batona :)

Posted

i jeszcze pytanie, Boss wrócił do Ciebie, czy dali mu w domu szansę ?

edit: teraz mój laptop ma problem z aktualizacją systemu i szwankuje....strona zaktualizowana, ale na podstronie Batona zdjęcia są widoczne dopiero po kliknięciu w biały prostokąt. Może samo się naprawi, a jak nie to jak wrócę wieczorem z pracy to dodam zdjęcia jeszcze raz...

a teraz idę walczyć ze sprzętem....

Posted

No i Baton  będzie do schrupania:)

Strona działa a Boss raczej zostaje, bo nie dzwonią . muszę zadzwonić ja.

Joko nas wita jakby wiedziała, że to już jej dom:) dupcia chce się jej urwać od kręcenia. Wczoraj zaglądała do domu, ale Abcia ją pogoniła, chyba jakoś za nią nie przepada, tylko toleruje.

Chociaż na dworze nie wchodzą sobie w drogę, chyba to bój o kanapę, bo Abcia wyczuła co się tu wyprawia z Joko.

Posted

A to słoneczko nasza Morgana:) kochana, usłuchana i zabawowa. Pilnuje nas na spacerach i przybiega na każde zawołanie, ale jeszcze się troszkę boi nowości....np. kosiarki. Matko już mam dość tej dogomanii!!! znowu nie mogę zdjęć wkleić!

• 2 weeks later...
Posted

Marzenko :)

Rita, Lika i Antolka mają dom:)

To nowy pieseł, ok 8-9 letni . siedział ten maluch przez kilka dni przy nieżywym psiaku ii pilnował, nikogo nie dopuszczając.

Ma na imię Wafel i jest łagodny, ale płacze jeszcze z tęsknoty....ciągle trzeba być u niego.

NO i kto zgadnie co to za jasne bydle, które na spacery chodzi z małpą w pysku. Niby, że to małpka chce iść a nie ona....:P

I jeszcze Kapselek, wiecznie uśmiechnięty:)

IMG_6570 (656x800).jpg

IMG_6577 (715x800).jpg

IMG_6587 (800x534).jpg

IMG_6588 (800x534).jpg

IMG_6592 (800x572).jpg