słodkokwaśna Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 Marzenko Dunia idzie do domu i Troy miał iść, to zdjęć nie robiłam. A że nie mogę teraz nadążyć z bieżącymi psiakami, to te muszą jeszcze troszkę poczekać. A to nowe psy: Suczzka Shiva ok 2-3 lata po aborcyjnej....urocza i grzeczna, chociaż lubi mieć pieczę nad miską . Do ludzi których nie zna ma lekki dystans a do tych znanych jest słodkim aniołkiem. Quote
słodkokwaśna Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 A to chyba mama z synkiem . Ona 2,5 roku Lidia a on ok roku, Neron . Słodziaki . Quote
Istar19 Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Z lekkim opóźnieniem, ale ogłoszenia są już aktywne :) Wyróżniłam na 7 dni 4 psiaki (po jednym na województwo) , w ich ogłoszeniach jest informacja o innych psiakach do adopcji i adres strony www....może coś to pomoże. Za wyróżnienia (20 zł około) nic nie musisz oddawać - tyle było jeszcze na koncie z bazarków. Na Wrocław ogłoszeni są: Furu, Karbo, Kori (wyróżniony), Smile, Ira, Kora, Mora i Uszka Na Opole ogłoszeni są: Benji, Fen, Jared, Karmel, Rydz, Litka, Shiva, Stella (wyróżniona) i Roxa Na Katowice ogłoszeni są: Happy, Heban, Kłębek, Pixel, Corin (wyróżniona), Ena, Mala, Nida i Tala Na Kielce ogłoszeni są: Kajo, Troy, Wedel, Fela, Neli (wyróżnione), Nila, Yoko i Zadra Wszystkie psy są również na mojej tablicy na FB i na tablicach kilku znajomych z prośbą o dalsze udostępnianie...może ktoś ich gdzieś wypatrzy :) No i co złego to nie ja...mam nadzieję, że będziesz mieć normalne telefony, normalnych ludzi, a nie nie powiem jakich! A jak ktoś Cię będzie denerwował to daj namiary...naślę na nich Janka :D Quote
słodkokwaśna Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 Dziękuję Ci kochana:) Janek debeściak!!!! Marzenko Furu jest na sprawdzeniu i wczoraj Ira poszła też na sprawdzenie, niestety ludzie przyjeżdżają bez swoich psów, ale to i tak by nic nie dawało, bo niektóre w domu zachowują się inaczej niż tu. Quote
słodkokwaśna Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 U nas dziś burzowo ale wczoraj było na tyle ładnie, że 2 szorstkie dziewczyny miały sesje zdjęciową:) Obie szorstkie tylko na ciele, bo w środku to milusie panienki. Mora, wesoła, pozytywna, pełna wigoru, która uwielbia jedzonko , zabawy i człowieka. Na smyczy jeszcze troszkę ciągnie, ale jak na 4 raz nieźle jej idzie:) Kora, cicha, spokojna, grzeczna, utrzymuje czystość w domu. Taka słodka radarka:) ale na początku znajomości może się bać, jeszcze teraz czasami kuli się jak czegoś nie zna. Na smyczy chodzi już dobrze, chyba, że się czegoś wystraszy szuka schowka pod krzakami. Obie towarzyskie do innych psów. Quote
słodkokwaśna Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Skwar, duchota..... i burze! Biedne piesy:( Ale niektórym to nie przeszkadza, np. Nidzie:) aby tylko dostała pełną michę, to będzie zadowolona. Na smyczy sobie radzi nieźle, chociaż jest problem z wychodzeniem z boksu, bo bo się szczekania psów. Do ludzi kochana! Żałuję, że ją bardziej nie wyczesałyśmy, ale ma bardzo posklejaną sierść i nie chciałyśmy jej męczyć. Quote
słodkokwaśna Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Marzenko napisz, że ma początki dysplazji z jednej strony. I osoby zainteresowane zapraszamy tylko tu na miejsce. Quote
słodkokwaśna Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 A te panienki pojechały dziś do swojego domku:) No i Benji i jego uszy:) Są nadal leczone, ale jest już duża różnica z poprzednim ich stanem. Quote
Istar19 Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 strona zaktualizowana :) zdjęcia w ogłoszeniach podmienione. U Nidy dodana informacja o dysplazji. Przeniosłam jej ogłoszenie na Kielce na razie. a tak Janek cieszy się w kąpieli ;) U nas też skwar nieziemski ...w domu też 27 stopni...spacery około 8 rano i nawet wtedy już za ciepło ^^ a tak panny mi się rozwydrzyły...stół? Jaki stół kobieto, to nasze legowisko ! 2 Quote
Recommended Posts