Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Marzenko co u Ciebie? Jak się czujesz?

U nas super! Ja nawet sobie wypoczęłam 2 dni w pięknych Pieninach. Bardzo polecam!

Biszkoptowi trafił się fajny dom a na jego miejsce trafiły 2  młode suczki ...wieczorem wstawię zdjęcia.

Lena, Sajda, Berk również mają domki, bo widzę że Ci jeszcze o tym nie napisałam.

Posted

Dobrze że udało ci się wypocząć ;)

Wstawiaj zdjęcia i pisz na bieżąco, a ja jak wrócę do domu to wszystko uzupełnie ;)

Dziś urodził się Janek. 4 kg, 57 cm... kawał chłopca a i tak wydaje się mały ;)

Ja nie wstałam jeszcze z łóżka po cesarskim...ale jutro powinno być już lepiej ;) oby.

• Like 2
Posted

Gratulacje!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Posted

OOOOO Super!!!! Witaj Janku na świecie!!! Gratulacje i całusy dla mamusi i tatusia!!!:)

To nie dziwne, że była cesarka jak Janek waży 4kg....ma moc chłopak i niech tak zostanie! 

Bo faceci muszą być wielcy!

Posted

To teraz wkleję nowe piękniochy a Ty je dodasz na stronę, kiedy będziesz mogła.

Stella(kudłata) i Loni (wyżełkowata):)

Stella ok 7miesięcy , wesoła i mocno szczekliwa,  lubi też dowodzić Loni, ale w stosunku do ludzi  trochę bojaźliwa.

Nie ma w niej agresji, przy bezpośrednim kontakcie  po prostu podkula wszystko co ma, ale z każdym dniem Stella czuje się pewniej .

Loni ok roku, sama słodycz z mega wielką dozą energii, nie sposób ją utrzymać na rękach. Od rana pozytywna, to taka sunia na każdą pogodę i nawet depresję.  Otwarta do ludzi, ale mniej do psów....boi się przy pierwszym kontakcie.

Miała na sobie mnóstwo kleszczy.

IMG_0063 (992x1024).jpg

IMG_0071 (1024x638).jpg

IMG_0072 (1024x932).jpg

IMG_0079 (1024x683).jpg

IMG_0088 (1024x631).jpg

Posted

Istar19 - gratuluję :) :) Wracajcie szybko do domu.

Czarnucha jest śliczna - jamnik w wersji xxl  (w sensie na wysokich łapach) :)  gdyby nie to, byłaby klonem mojej ;)   

13537639_1614360182142800_3250202626562616372_n.jpg

Posted
2 godziny temu, Istar19 napisał:

Dobrze że udało ci się wypocząć ;)

Wstawiaj zdjęcia i pisz na bieżąco, a ja jak wrócę do domu to wszystko uzupełnie ;)

Dziś urodził się Janek. 4 kg, 57 cm... kawał chłopca a i tak wydaje się mały ;)

Ja nie wstałam jeszcze z łóżka po cesarskim...ale jutro powinno być już lepiej ;) oby.

Nie wstałaś a już tu jesteś :)

gratulacje Istar, zdrowia dla całej rodzinki

Posted

Dzielna Dziewczyna!!!!

Teraz już Mamusia :)

Gratulacje Marzenko i życzenia zdrowia i pięknego życia dla Jasia, a Tobie dużo sił oraz radości i dumy z Synka.

Posted

Marzenko Ty  teraz odpoczywaj.... jak będziesz mogła to dodasz  piesy. Nie przejmuj się, że wklejam...po prostu robię to, póki mam czas.

A to nasza para zakochanych:) Tak bardzo bym chciała, aby razem znalazły wspólny dom. Lexi urocza ślepotka i jej kochaś grzeczny, rudy Rydz:)

Świetnie się uzupełniają i bawią, ale tylko w boksie, bo Lexi tam czuje się bezpiecznie. Nie mogę się na nich napatrzeć, tak się dobrze dobrały.

IMG_0135 (1024x683).jpg

IMG_0153 (1024x867).jpg

IMG_0165 (1024x683).jpg

IMG_0168 (1024x903).jpg

IMG_0193 (1024x683).jpg

Posted

Nowy piesol.... Został przywiązany do drzewa jakąś plastikową taśmą:(  Jest ślepy i bardzo bardzo sympatyczny, grzeczny i pogodny.

Ma ok 7-8 lat i chyba nie ma szans na dom:( 

To taki psiak, co z pokorą znosi swoje cierpienie.

Może będzie miał na imię Smile tak na przekór .....

IMG_0377 (991x1024).jpg

IMG_0378 (902x1024).jpg

IMG_0379 (1024x683).jpg

IMG_0385 (1024x683).jpg

IMG_0386 (1024x683).jpg