słodkokwaśna Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 Marzenko możesz zdjąć ze strony również Frido, bo już się przyjął. Quote
słodkokwaśna Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 Marzenko co u Ciebie? Jak się czujesz? U nas super! Ja nawet sobie wypoczęłam 2 dni w pięknych Pieninach. Bardzo polecam! Biszkoptowi trafił się fajny dom a na jego miejsce trafiły 2 młode suczki ...wieczorem wstawię zdjęcia. Lena, Sajda, Berk również mają domki, bo widzę że Ci jeszcze o tym nie napisałam. Quote
Istar19 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Dobrze że udało ci się wypocząć ;) Wstawiaj zdjęcia i pisz na bieżąco, a ja jak wrócę do domu to wszystko uzupełnie ;) Dziś urodził się Janek. 4 kg, 57 cm... kawał chłopca a i tak wydaje się mały ;) Ja nie wstałam jeszcze z łóżka po cesarskim...ale jutro powinno być już lepiej ;) oby. 2 Quote
agat21 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Gratulacje Istar!!! <3 Wracaj szybko do formy, mam nadzieję, że nie boli Cię po tej cesarce. Quote
słodkokwaśna Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 OOOOO Super!!!! Witaj Janku na świecie!!! Gratulacje i całusy dla mamusi i tatusia!!!:) To nie dziwne, że była cesarka jak Janek waży 4kg....ma moc chłopak i niech tak zostanie! Bo faceci muszą być wielcy! Quote
Anula Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Gratulacje Marzenko.Ale duży,fajny chłopczyk.Teraz wracasz nie sama już do domku.Dużo zdrówka dla Was życzę. Quote
słodkokwaśna Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 To teraz wkleję nowe piękniochy a Ty je dodasz na stronę, kiedy będziesz mogła. Stella(kudłata) i Loni (wyżełkowata):) Stella ok 7miesięcy , wesoła i mocno szczekliwa, lubi też dowodzić Loni, ale w stosunku do ludzi trochę bojaźliwa. Nie ma w niej agresji, przy bezpośrednim kontakcie po prostu podkula wszystko co ma, ale z każdym dniem Stella czuje się pewniej . Loni ok roku, sama słodycz z mega wielką dozą energii, nie sposób ją utrzymać na rękach. Od rana pozytywna, to taka sunia na każdą pogodę i nawet depresję. Otwarta do ludzi, ale mniej do psów....boi się przy pierwszym kontakcie. Miała na sobie mnóstwo kleszczy. Quote
andzia69 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Istar19 - gratuluję :) :) Wracajcie szybko do domu. Czarnucha jest śliczna - jamnik w wersji xxl (w sensie na wysokich łapach) :) gdyby nie to, byłaby klonem mojej ;) Quote
Aldrumka Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 2 godziny temu, Istar19 napisał: Dobrze że udało ci się wypocząć ;) Wstawiaj zdjęcia i pisz na bieżąco, a ja jak wrócę do domu to wszystko uzupełnie ;) Dziś urodził się Janek. 4 kg, 57 cm... kawał chłopca a i tak wydaje się mały ;) Ja nie wstałam jeszcze z łóżka po cesarskim...ale jutro powinno być już lepiej ;) oby. Nie wstałaś a już tu jesteś :) gratulacje Istar, zdrowia dla całej rodzinki Quote
Figunia Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Dzielna Dziewczyna!!!! Teraz już Mamusia :) Gratulacje Marzenko i życzenia zdrowia i pięknego życia dla Jasia, a Tobie dużo sił oraz radości i dumy z Synka. Quote
słodkokwaśna Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Marzenko Ty teraz odpoczywaj.... jak będziesz mogła to dodasz piesy. Nie przejmuj się, że wklejam...po prostu robię to, póki mam czas. A to nasza para zakochanych:) Tak bardzo bym chciała, aby razem znalazły wspólny dom. Lexi urocza ślepotka i jej kochaś grzeczny, rudy Rydz:) Świetnie się uzupełniają i bawią, ale tylko w boksie, bo Lexi tam czuje się bezpiecznie. Nie mogę się na nich napatrzeć, tak się dobrze dobrały. Quote
Tyśka) Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Istar...<3 Gratuluję :) potężny Janek! Niech zdrowo się chowa. Tobie również dużo sił i zdrowia. Quote
słodkokwaśna Posted May 10, 2018 Author Posted May 10, 2018 Nowy piesol.... Został przywiązany do drzewa jakąś plastikową taśmą:( Jest ślepy i bardzo bardzo sympatyczny, grzeczny i pogodny. Ma ok 7-8 lat i chyba nie ma szans na dom:( To taki psiak, co z pokorą znosi swoje cierpienie. Może będzie miał na imię Smile tak na przekór ..... Quote
Recommended Posts