słodkokwaśna Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Ringer ma prawdopodobnie guza na policzku:( rośnie mu dosyć szybko. Dziś pół dnia się źle czuł, wylegiwał w środku, ale po południu ożył. Nabrał wigoru i jak młodzik podskakiwał i biegał, aż byłam w szoku, czy to czasem nie na widok weta/ Ma takie fazy... a to już zdjęcia 2 moich piesowych ulubieńców Jareda i Berka:) Obaj niesamowici! bardzo przyjacielscy, grzeczni, czyści, pozytywni i zabawowi. Jared jest na zdjęciach ze swoim kumplem Furu, który nota bene nie mógł się dogadać z innymi psami. A z Jaredem są jak przyjaciele, nawet jedzą czasami z jednej miski. No i Furu nabrał ogłady przy nim, utrzymuje czystość w boksie. Jared , to wesoły , przyjacielski, kontaktowy psiak, który sprawia, że wszystko się w koło uśmiecha.Uwielbiam! I może dlatego tyle jego podobnych fot, bo nie umiem ich skasować. Quote
słodkokwaśna Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 No i Berk :) Dziś poznał Abcię i miłość go ogarnęła do tej cuddziewczyny! I dziwne, bo ona go też polubiła. Berk jak Jared, podobne cechy charakteru, same te najlepsze i dodatkowo jest opiekuńczy. W mieszkaniu utrzymuje czystość. A ogonek mu macha non stop! Quote
słodkokwaśna Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Lexi ma coś ze wzrokiem:( jak do niej mówię, to patrzy na boki....jakby nie potrafiła zlokalizować mojej twarzy. Chociaż dziś podbiegła do mnie do krat i machnęła ogonkiem. Sama nie wiem. Nowy piesol a może lepiej napisać kołtun..:( Psiak jest wystraszony i obolały. Chyba też osłabiony. Dużo śpi i czasami nie może utrzymać równowagi. Ale jest pozytywny i chyba nas szybciej polubi niż sami przypuszczamy. Trafił wczoraj po południu a dziś już merdnął kikutkiem na dzień dobry:) Tylko nie wiem, czy go u weta na siłę obciachać czy dać mu 2 -3 dni jak dojdzie do siebie i bezstresowo pomału wycinać. Pies jest młody, patrzyłam w zębole ...tak ok 3-4 lat. Mam problem z imieniem...może Kłębek? lub coś podobnego. Quote
słodkokwaśna Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Cori< zrobił się z niego fajny psiak, chociaż nadal jest bojaźliwy. Dziś wystraszył się apaszki na szyję i bał się aparatu. Poza tym jest zabawowy, bo to młodzieniaszek. Ale nie nadaje się do bloku. Muszę go sprawdzić na psy, chociaż wydaje mi się że powinien być raczej towarzyski < przynajmniej do suczek Quote
uxmal Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Dnia 30.03.2018 o 14:10, słodkokwaśna napisał: Ale elegancki piesek/sunia.Wow. Quote
słodkokwaśna Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 1 godzinę temu, uxmal napisał: Ale elegancki piesek/sunia.Wow. Hahaha i nawet taka elegancka śpi obok mnie:) Quote
Istar19 Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Kori zaktualizowany - normalnie nie ten pies na zdjęciach :) nowy kołtunek wpisany jako Kłębek na stronie. Quote
słodkokwaśna Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 Dziękuję Marzenko:) Wyślę Ci sunię, mogłabyś ją dać do adopcji zewnętrznych. Quote
Recommended Posts