słodkokwaśna Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 :) i jeszcze mu kokardkę zawiążemy...niech ma:) Czekam właśnie na sunię ze szczeniakami....wiem tylko tyle, że małe stadko mamcia i 2 maluchów, bo resztę ludziska zabrali. Już się martwię, że będą długo, tj. nasza brzoskwinka. Marzenko mogę do Ciebie jutro zadzwonić/ ? i w jakich godzinach? Quote
Istar19 Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Możesz możesz...ja raczej będę prawie cały dzień w domu. Może poza spacerem z psami około godziny 11-13. :) Quote
andzia69 Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Dnia 9.03.2018 o 18:50, słodkokwaśna napisał: Co do Kidy, to sama nie wiem jak, bo jeszcze jest ze szczeniorką. Też żarłoczkiem:) tu wygląda jak monstrum :P Quote
słodkokwaśna Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Niom....czekam jak mała pójdzie do domu, to może wtedy....dietka! Ale ona ma też taką budowę, zobacz jak trafiła też była taka okrągła . Quote
słodkokwaśna Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Grypa mnie zjada, ale muszę powklejać psiaki. Karolka zrobiła fotki . Troj, dziki dzik....ok 6 letni. Oraz Mamusia z córeczkami, mama ma ok 1,5 roku i waga ok 7kg a maluszki ok4- 5 tyg. waga 1 kg. I tu powinnam same obelgi wpisać!!!! bo mnie coś trafia, jak co chwile ktoś o nie dzwoni...do kojca, bo koleżanka sobie wzięła , to co ja wydziwiam jak się da wziąć ........i tyle!!!! Nie wiem dokładnie ile ich było, bo już 3 osoby były i mówiły, że ktoś tam wziął sobie pieska, do kojca, do budy!' Ciekawa jestem jak to maleństwo wchodzi tam do budy:( a potem będą latały stada pieseczków po wsi i zapładniały... Mamusia ma coś z tylną łapką, nie chodzi na nią:( musimy zbadać.. może będzie miała na imię Coco...? Quote
słodkokwaśna Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Wiecie co, mam wrażenie, że maluszki też będą trochę szorstkie. Chyba jakiś amant -szorściak oblatuje wszystkie sunie. Czyli mamy 8 dziewczynek szorstkich na wydaniu i 1 gościa. Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Jaka śliczna mamusia... gdyby nie szelcikowy pysk to byłaby mini collakiem jak się patrzy :) Quote
słodkokwaśna Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jaka śliczna mamusia... gdyby nie szelcikowy pysk to byłaby mini collakiem jak się patrzy :) Ona jest i śliczna z charakteru:) ale co do collaka, to może kiedyś....... obok takiego spała, ale tylko tyle bo jest malusia. Quote
Istar19 Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Edytko Coco już była w 2013 r. http://przygarnijpsa.pl/coco mamusia może być Koko :) po obiedzie dodam nowe psiaki na stronę Quote
Istar19 Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Edytko można już chyba pisać - napisz coś o tym pięknym szorstkowłosym psiaku to dam go na stronę ;) Quote
słodkokwaśna Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 No właśnie nic nie mogłam napisać:( To ok 5 letni piesol Ringer , który komuś zaginął. Z obrożą. Wielki łasuch i raczej pozytywny, ale podobno warczy czasami. Z jednej strony mordki ma guza, twardego....nie wiem jeszcze co to.. Marzenko, Belcia, ruda szczeniorka , Colt i Azan mają już domki:) Quote
słodkokwaśna Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Nowa sunia, która prawdopodobnie komuś dawno uciekła i zdziczała na wolności. Ciężko było ją złapać, kilka dni mąż jeździł ją oswajać i nic z tego...jedynie sedalin pomógł. Sunia po cieczce.:( A okoliczni ludzie mówili, że długo się kręciła i zawsze na widok człowieka uciekała. Ta obroża, co ona ma na sobie, to jej. Może będzie Lexi.. Wiek ciężko na odległość ocenić, ale ma więcej niż 2 lata. Jak będzie dawała do siebie dojść , coś więcej napisze. Na razie to kulka strachu! Quote
słodkokwaśna Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Ma duży apetyt, pewnie zaciążona! Na tą chwile odrobaczona. Quote
słodkokwaśna Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 a to 3 czarne paskudki z Abcią:) Quote
Recommended Posts