słodkokwaśna Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 No i nowe słodziaki:) chłopak robi za tatusia, ma ok 2 lat i opiekuńcze moce:) Jest świetny, tak manipuluje swoim ciałem , by zasłaniać malutką. A ta biega ze strachu po całym boksie jak poparzona. Ale właśnie teraz byłam u nich z wodą i jedzonkiem i już machała ogonkiem:) Jeszcze tak niepewnie i biegając, ale machała:) Ona ma ok 5-6 miesięcy i będzie mała. On miał na szyi takie paskudztwo, co go poraniło . Był na tym przywiązany. Nie wiem jakie imionka..może jemu coś podobne do opiekuna a jej.....jak zwykle będzie ciężko. Quote
Istar19 Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 może dla małej Yuki? brnąc dalej w zimę - znaczy to po japońsku Śnieżka :) z innej beczki to może : Othala (Otala) - to z run celtyckich Jera - w runicznym znaczeniu, to zapobiegliwość a dla pięknego pana może Argus? po ang strażnik/obserwator albo z run celtyckich: Gebo - albo Geb, oznacza miłość Wyrd - los Berkano - w skrócie byłby Berk - znaczy czułość :) Quote
słodkokwaśna Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 Marzenko może być Berk i Yuki..tylko sprawdź czy nie było. Dziękuję:) Quote
słodkokwaśna Posted March 1, 2018 Author Posted March 1, 2018 Zapomniałam jeszcze dodać malutkiego gryzonia . Ma ok 2-3 lat i może imię będzie ....Fan, Kapsel,Digi nie wiem... To taki mały strachulec i dlatego gryzie, ale ma potencjał do oswajania. Tylko potrzeba czasu. Quote
Istar19 Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 To niech psiak będzie Mikuś :) Fan będzie fajnym imieniem dla jakiegoś bardziej przymilnego jegomościa :D A Digi już był ;) Quote
słodkokwaśna Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 To teraz urocze i piękne piesy Ida i Ajen (w książeczce Aren):) Quote
słodkokwaśna Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Nasze urocze słodycze do schrupania...nic tylko całować i przytulać:) Kida i bobaska:P Quote
Recommended Posts