Istar19 Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Azanowi uzupełnię opis i zmienię wiek wieczorkiem, jak wrócę do domu od lekarza :) (nie wspominałaś, że psiak młodszy, pewnie wyleciało Ci z głowy przy tym chaosie) Szczęściarz z tego Lakiego - niech mu się zdrowo w domku rośnie :) Nie zazdroszczę sytuacji z Ivo, mam nadzieję, że nie dojdzie do jakieś tragedii z nim, bo z tymi jego atakami nie ma żartów :( to nie jest mały piesek... a żeby nie było tak smutno, to proszę ..Lala i Pesteczka na śniegu ;) (po którym już nie ma śladu niestety na dworze) Lala ja na potomka psa północy (przynajmniej w połowie) kocha śnieg i ładnie się na nim komponuje :D a tu pięknochy - Lala i Licho Quote
słodkokwaśna Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 Azanek już zdrowy całkowicie, i wyszło z niego szydło:P Umie otwierać wszystkie drzwi. Quote
słodkokwaśna Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 A to nowe psy: ok 3-4 letni Frico, przyjazny i kontaktowy. Quote
słodkokwaśna Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 I przystojniak ok roczny . kochany przytulak.....może Dżet będzie... Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2018 Author Posted February 2, 2018 Czy to czasem nie Dżet/? http://gliwice.lento.pl/przezyl-jako-jedyny-z-licznego,2797684.html Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2018 Author Posted February 2, 2018 A to nowe psiaki. Fotki do poprawy...niestety są słabo odzwierciadlające psiaki. Ten duży w typie owczarka, to słodziak Aren , ma ok 3-4 lata i jest uroczy:) A ten mniejszy, to Pixel...troszkę zagubiony ok 2 letni psiak, prawdopodobnie po wypadkowy . Jest lekko wystraszony, ale z każdą chwilą się otwiera. Przedwczoraj trafił i gryzł a dziś się pchał do głaskania. Quote
słodkokwaśna Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 U nas wszystko dobrze, tylko szkoda maluszków, że jeszcze nie są w swoich domkach. Może jutro jakiś filmik im nakręcimy.. Nowe piesy,Marzenko jutro wiek uzupełnię, bo tylko jednego znam Wszystkie zabrane z jednego miejsca (cieczka) także sunia jest zaciążona na 100%. Sunia ruda, ok 12kg spokojna i grzeczna . Imię Ida może.. Z nią Iden ok 3 lata ok 10kg. Wesoły i szczekliwy. W typie colaka to słodziak:) jest mniejszy niż colak i trochę w typie może będzie Colt :) I jeszcze czarny po sedalinie, najbardziej kłótliwy do psów ale do ludzi w porządku. może będzie Aren. Quote
Istar19 Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Edytko piesy wylądują jutro na stronie :) imiona super :) - tylko Aren już był - niedawno, ten w typie owczarka. Może zamiast Aren to Aron dla czarnego pana ? Quote
słodkokwaśna Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 No wiem Marzenko, ale on dom odnalazł. To może Ajen, bo Aron to chyba był... Wieki piesów. Ajen ok 4 lata. Colt ok 8 lat , Ida ok 2 lat i jeszcze nowa Lena ok 2 lat. a to ta panienka...urocza:) nie widać jej wielkości, ale jest średnia ( fotki źle zrobione) Quote
słodkokwaśna Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 i jeszcze pies w typie spaniela angielskiego znaleziony w rowie , wycieńczony , ostre zapalenie uszu, skołtuniony. Wiek to mi.n 10 lat. Ma krótki ogonek. Brak czipa. Quote
Istar19 Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 A jak spanielek ma na imię? czy nie ma jeszcze? Jak nie ma to może Donut (donat). albo Pączuś...on taki słodki jest ! Albo Flin, Floks, Don Quote
andzia69 Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 co do spaniela - szukałam na olx - nie widzialam, żeby ktoś szukał :( za to w Bilczy jest ogłaszana "do oddania" 9 mies spanielka - identycznie umaszczona a pod Łopusznem została znaleziona dla odmiany czekoladowa spanielowata suczka Quote
słodkokwaśna Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Nasz spaniel się wybudził ..opuścił zaświaty i nawet szczeka. zakochał się w Abci i cały czas za nią biega gotowy do amorów. Dziabie przy czyszczeniu uszu i ciągle czegoś chce...a taki był grzeczny:P Jedynie co , to jest czysty w domu. może Hippis będzie, bo ma tyleee dredów . fotki z czasów budzenia: Quote
słodkokwaśna Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Hipis już ma dom, Jagódka i Iden również:) A ja panikuję...co jakiś tylko zrobi biegunę, to robię testy:( Obecnie Lenka jest u mnie w domu, po kroplówkach i teście...nic nie wyszło a biegunka po mimo leków się utrzymuję:( To kochana sunia, bardzo przytulaśna i umie chodzić na smyczy. Jagódka, maleńka księżniczka ma w końcu swój raj na ziemi u Viki:) To nowy piesol, ok 3-4 letni Jared , lękliwy ale pomału się oswaja. Quote
Recommended Posts