andzia69 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 2 minuty temu, Istar19 napisał: poprawiłam się, charta nie ma już w świecie, aczkolwiek nie każdy chart należy do kłusownika... Ogloszenie niby nieaktywne, ale ja go widzę łącznie z adresem pobytu. Marzenko - uwierz - u nas są to psy kłusowników. Na tyle chartów, które dziewczyny zabrały 90 % były to psy z naszego woj. i znajdowane w lasach. od dawien dawna tu byli i są kłusole. Rozmnażają, sprzedają. Kilka lat temu razem z policją zabieralismy ponad 30 chartów i ich mixów, więc wiem, co piszę. Quote
Istar19 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 teraz już nie powinno nic być widać :) Quote
słodkokwaśna Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Śliczności pokochała ludzia(Marzenkę):) a taka była wystraszona jak do mnie trafiła. Dziś trafiła troszkę podobna sunia do niej, mnie przynajmniej przypomina Lalkę, ale ja jestem dziwna:P Jutro zdjęcia. Quote
słodkokwaśna Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 No i jest piękna Dżela:) podobna jest jednak ale do Samiry , tylko ma inny kolor ubarwienia. Nawet ma takie same ruchy. Nie mam jej zdjęć:( bo nie ma na stronie a szkoda:( to była przyjaciółka mojego Lordzika. Znalazłam ją jednak w necie:) http://www.psy.elk.pl/ogloszenia/18180,SAMIRA-–-lagodna-sunia-w-typie-Kaukaza-.htm Dżela:) ma ok 1,5-2 lata i ślad po obroży. Jest bardzo łagodna, kontaktowa i lgnie do człowieka. Cudo! Łabkowi też się spodobała. Quote
Istar19 Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Samiry nie ma na stronie, bo jak była Samira u Ciebie, to strona nie istniała jeszcze ;) Dżela śliczna ! zabawne ma te uszka. Zaraz wyląduje na stronie - przepraszam, że dopiero dziś, no ale doba za krótka ;) Quote
słodkokwaśna Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Wiem Marzenko... Mam 2 nowe psiaki, ale jutro foty, bo nie dałam rady..co chwile coś się dzieje. Popsute auto, przez to Zuzi z Zunią są jeszcze u mnie w domu i doszła dziś po sterylce Lilka:) Do tego Abba, to mam wesoło... Quote
andzia69 Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 a co z Abbą??? ten labek...to bardziej labkowaty - zupełnie nie ta głowa :) Quote
słodkokwaśna Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 Andzia chodziło mi, że wszystkie lubią rządzić, to Abbę muszę izolować. Właśnie zauważyłam, że łebki to one mają różne: https://www.google.pl/search?biw=1538&bih=712&tbm=isch&q=labrador+czarny&sa=X&ved=0ahUKEwi_3qLN5dLXAhXIyKQKHQGFDMIQhyYIJg może zmienia im się jak się starzeją i tyją. A to już 3 miesięczny prawie labek....słodziak:) sorki za zdjęcia, ale tylko tyle wyszło...reszta zamazana... U nas leje i musiałam szybko je robić. Quote
słodkokwaśna Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 i 8 miesięczna demolka Bela:) jest już zaszczepiona Quote
słodkokwaśna Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 Zapomniałam napisać, że Olik chodzi już na spacery:) Jest problem z zapięciem smyczy, bo gryzie po rękach...ale jakoś dajemy radę. Jutro zrobię zdjęcia. Nowy Ali...ok 2 lata. mały, przyjacielski piesek. Quote
słodkokwaśna Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 Do domciu poszedł Maniuś, Zunia , Zuzi:) A to jeszcze Antoś w boksie, przytulak :) Quote
Istar19 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 piękne piesy, jak zawsze :) po kolacji dodam zdjęcia na stronę. Czy Yokiego i Gattę zdjąć już ze strony ?:) Quote
słodkokwaśna Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 Marzenko jeszcze nie wiem, jak będę wiedziała to Ci napiszę. Niech sobie jeszcze pobędą. Quote
słodkokwaśna Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 I jest Olik z maluszkiem na smyczy:) Maluch już pięknie chodzi na smyczy a Olik tak jak napisałam wcześniej ma problem tylko z jej zapinaniem...potem sobie radzi. Quote
Recommended Posts