Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Istar19 napisał:

poprawiłam się, charta nie ma już w świecie, aczkolwiek nie każdy chart należy do kłusownika...

Ogloszenie niby nieaktywne, ale ja go widzę łącznie z adresem pobytu. Marzenko - uwierz - u nas są to psy kłusowników. Na tyle chartów, które dziewczyny zabrały 90 % były to psy z naszego woj. i znajdowane w lasach. od dawien dawna tu byli i są kłusole. Rozmnażają, sprzedają. Kilka lat temu razem z policją zabieralismy ponad 30 chartów i ich mixów, więc wiem, co piszę.

Posted

No i jest piękna Dżela:) podobna jest  jednak ale do Samiry , tylko ma inny kolor ubarwienia. Nawet ma takie same ruchy.

Nie mam jej zdjęć:( bo nie ma na stronie a szkoda:( to była przyjaciółka mojego Lordzika.

Znalazłam ją jednak w necie:)

http://www.psy.elk.pl/ogloszenia/18180,SAMIRA-–-lagodna-sunia-w-typie-Kaukaza-.htm

Dżela:) ma ok 1,5-2 lata i ślad po obroży.

Jest bardzo łagodna, kontaktowa i lgnie do człowieka. Cudo!

Łabkowi też się spodobała.

IMG_1012 (800x699).jpg

IMG_1017 (800x533).jpg

IMG_1018 (800x533).jpg

IMG_1028 (800x584).jpg

IMG_1036 (800x698).jpg

Posted

Samiry nie ma na stronie, bo jak była Samira u Ciebie, to strona nie istniała jeszcze ;)

Dżela śliczna ! zabawne ma te uszka.

Zaraz wyląduje na stronie - przepraszam, że dopiero dziś, no ale doba za krótka ;)

Posted

Wiem Marzenko...

Mam 2 nowe psiaki, ale jutro foty, bo nie dałam rady..co chwile coś się dzieje. Popsute auto, przez to Zuzi z Zunią są jeszcze u mnie w domu i doszła dziś po sterylce Lilka:)

Do tego Abba, to mam wesoło...

Posted

Andzia chodziło mi, że wszystkie lubią rządzić, to Abbę muszę izolować.

Właśnie zauważyłam, że łebki to one mają różne:

https://www.google.pl/search?biw=1538&bih=712&tbm=isch&q=labrador+czarny&sa=X&ved=0ahUKEwi_3qLN5dLXAhXIyKQKHQGFDMIQhyYIJg

może zmienia im się jak się starzeją i tyją.

A to już 3 miesięczny prawie labek....słodziak:)

sorki za zdjęcia, ale tylko tyle wyszło...reszta zamazana...

U nas leje i musiałam szybko je robić.

IMG_1116 (742x800) (2).jpg

IMG_1120 (703x800) (2).jpg

IMG_1124 (794x800).jpg