słodkokwaśna Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 i nowe piesy... Te 2 , to dwóch wystraszonych facetów..jutro im zrobię lepsze zdjęcia, bo siedzą w budach wystrachy. Ten mniejszy miał na sobie kawałek łańcucha , sznurek mocno zaciśnięty i kawałek obroży:( jest młodziutki. a ten tricolor ma coś z łapą i prawdopodobnie to tata szczeniaków , co będą poniżej...matka dzikuska nie da się złapać.:( Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 No szczeniaczki...będą małe jak mama , ale nie malutkie .Teraz mają ok 2 miesięcy i są też wypłochy. Zostały na razie odrobaczone. Chłopak:) Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 ta biało czarna dziewczynka najbardziej bojaźliwa. Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 ta z plamką na czole to też dziewczynka Quote
Istar19 Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 kochane, biedne psiaczki. Wrócę ze spaceru to doda ich na stronę :) czy u Rajnera wszystko ok? zdjąć już go ze strony? Czy poza nim, szczeniorką i Taką ktoś znalazł dom? Quote
słodkokwaśna Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Marzenko później napiszę, bo mam teraz mini czasu Quote
Istar19 Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 jasne :) to mi jeszcze potem napisz jak 2 nowe wystrachy psie się nazywają :) Quote
słodkokwaśna Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 Nie pisałam, bo oczywiście miałam przejścia ..Klarę coś uchlało w oko i momentalnie spuchła tak, że nie miała oka tylko guuuuza . Ale dostała zig zig od weta i jej opuchlizna zeszła. Poza tym złapaliśmy dzikuskę matkę szczeniaczków:) radości było sporo :) ale jest jeszcze wystraszona , by wyjść ..siedzi w środku. imion nie mam...:( może coś wymyślę. Ten z łańcucha, to już jest fajniejszy ..bawi się z yokim:) ludzi się jeszcze boi, ale je z zza krat z ręki. Może będzie Olik, ma ok roku. A ten drugi siedzi w budzie i szczeka. Jest jeszcze coś co muszę napisać, bo cieszę się z tego ogromnie,,,Kazan daje się już głaskać:) przynajmniej mnie. a to Olik Quote
słodkokwaśna Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 Andzia wiem, że teraz nie masz tego w głowie...ale może Ci się przydadzą zdjęcia łobuzów. Tak szaleją i się kłócą, że chciałabym do nich wejść i pobawić się z nimi , ale niestety jeszcze nie teraz:( Jak nie będzie padało w sobotę, to biorę się za odkażanie siebie i zabieram rodzinkę na spacer. Zdjęcia są fatalne, bo ja nie mogę do nich wchodzić, pracownicy już nie było a Karola przychodzi do nich wieczorem. Na zdjęciach z moim znajomym. Może coś uda Ci się wybrać. Quote
słodkokwaśna Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 Megan niewyczesana:( wcześniej jak mogłam do niej wchodzić, to kudły jej wyskubałam. bo ona boi się szczotki . Teraz musi poczekać. Quote
słodkokwaśna Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 Marzenko wybierz z 10 fot i daj na stronę. Mamusi postaram się jutro zdjęcia zrobić. Quote
Istar19 Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 kochana dodam na stronę jak tylko odzyskam Internet w komputerze - z telefonu nic na stronie nie zdziałam..... podczas naszej nieobecności ktoś ( nie będę wskazywać palcem) zjadł nam zasilacz do routera :( i musimy teraz załatwić sobie nowy...dobrze że zasilacz i kilka innych kabli przy okazji nie byłu pod prądem...jakos mamy na szczęście w nawyku wyłączenie prądu w większości miejsc jak wychodzimy do pracy. Internet powinnam odzyskać do jutra wieczorem...oby :) wtedy wszystko ładnie wyląduje na stronie. odświezyłam ogloszenia na olx. w przyszły czwartek mogę ogłosić psy na nowo to wiesz, daj znać do przyszlego czwartku rana kogo i na co ogłosić :) Quote
słodkokwaśna Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 Ojoj to się porobiło Marzenko...albo porobiła paskuda:P Dziękuję za ogłoszenia:) A Karolince za zdjęcia mamusi, co robiła przed chwilą. Ja niestety nie mogę tam wchodzić:( Nawet ładnie wyszły :) Mamusi śliczna i chyba młodziutka..w sobotę będzie u nich wet, to dokładnie powie. Może będzie miała na imię .......heh...kto pomoże Quote
słodkokwaśna Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 Jest mała , połowę mniejsza od Leośki. Quote
Istar19 Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 niestety wciąż nie mam Internetu stacjonarnego :( okazało się że nie da rady dokupić samego zasilacza, bo żaden poza oryginalnym nie pasuje, a oryginalnego samego kupić sie nie da....tak więc do czwartku czekamy na nowy router. z wiązku z tym ogłoszenia mogę zrobić w piątek rano ( między 10, a 12). stronę postaram się jeszcze w czwartek wieczór uaktualnić, bo wtedy juz powinnam mieć Internet.... poza tym to wszyscy w domu żyją i mają się dobrze ;) Quote
słodkokwaśna Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 Marzenko a co to za sprzęt, szukaliście na allegro? Ja już miałam 5 -6 razy zjadane zasilacze i bez problemu na allegro dostawałam. Tam też mają używane. Obecnie też muszę zakupić, bo jest podryziony przez Klarę i trzyma się ledwo co, druty na wierzchu. To podaj nazwę swojego, Andrzej poszuka. Quote
Recommended Posts