Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, słodkokwaśna napisał:

Dziękuję kochane , szczególnie Tobie Marzenko:) , bo Play ma już dom:D

co, jak i kiedy ? :D

Mi dziś w końcu przyjęło tych 6 ogłoszeń :) a teraz powoli trza się do pracy zbierać

Posted

Dziś, właśnie pan z synem byli po niego:) mieli podobnego psa i niedawno m odszedł w wieku 19lat.

Play trafił do Staszowa:)

A dzwonił pan o Alerta, ale jak zobaczył Playa na stronie , to już nie chciał innego psa.

Posted
7 godzin temu, słodkokwaśna napisał:

Marzenko , Fama też już ma domek:)

super !

Oby więcej domków się jeszcze trafiło ! Ale 2 to i tak dużo :)

Posted

Miałam dziś plany mega zdjęciowe i nie wyszło:(

Zrobiłam tylko fotki nowemu psiakowi i Nei ...a miał być Fenuś i Matka z dzidziolami.

Ale trafiły 3 duże psy, w tym jeden dosyć agresywny i mieliśmy trochę pracy przy ich wypakowaniu. Zostały zabrane z posesji ( dziwne) jako agresywne psy bez opieki.

I obawiam się, że będę miała przez nie trochę kłopotów, bo jak pan -właściciel się dowie, to mogę mieć problemy:(

Pan ma teraz ciąg alkoholowy a jego żona , chyba są seperacji pozbyła się tak kłopotu ...

To lecę z fotkami.

Nowy Puszek  1,5 roczny grzeczny i łagodny, tylko boi się psów. Dałam go do uroczych dziewczynek, może go trochę uspokoją, bo 1, 5 dnia przesiedział obśliniony w jednym miejscu  jak był sam .

Dziś merdał już ogonkiem rozluźniony.  No i jak się okazało ..umie chodzić na smyczy.

Na zdjęciu Jagódka się też wdzięczyła:) moje słoneczko:)

IMG_1094 (417x800).jpg

IMG_1095 (779x800).jpg

IMG_1097 (800x697).jpg

IMG_1098 (800x533).jpg

IMG_1099 (800x533).jpg

Posted

Zrobiłam dziś zdjęcia nowym psiakom, ale nie dam rady dziś ich wkleić.

Jutro mam ciężki dzień, trochę mnie to osłabia..:( chociaż jutro pewnie , będzie jeszcze gorzej:(

Ale mamusię z dzieciakami muszę dziś przedstawić.

Część zdjęć była robiona z ukrycia, bo Megan jak i maluchy na widok aparatu uciekają.

Druga część była robiona na rękach i po odrobaczeniu i muszę przyznać, że maluszki były bardzo grzeczne. Nawet im się to chyba podobało.

Mama Megan, bardzo mądra, troskliwa ok 4 letnia sunia.  Jest łagodna, ostrożna, spokojna i zrównoważona. Już cieszy się na nasz widok i daje się głaskać. Szuka kontaktu z człowiekiem, ale się nie narzuca . 

Jej zdjęcia zrobię później, jak przyzwyczai się do aparatu i mojej natrętnej z nim obecności.

IMG_1354 (800x533).jpg

IMG_1357 (800x533).jpg

IMG_1364 (800x533).jpg

IMG_1420 (800x533).jpg

IMG_1426 (800x533).jpg