słodkokwaśna Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Marzenko , tylko Ty i ja czasami odnawiam moje stare. Quote
Istar19 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 w takim razie już sobie ja inaczej z olx pogadam :D i w końcu te ogłoszenia będą aktywne :P Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Dziękuję kochane , szczególnie Tobie Marzenko:) , bo Play ma już dom:D Quote
Istar19 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 6 minut temu, słodkokwaśna napisał: Dziękuję kochane , szczególnie Tobie Marzenko:) , bo Play ma już dom:D co, jak i kiedy ? :D Mi dziś w końcu przyjęło tych 6 ogłoszeń :) a teraz powoli trza się do pracy zbierać Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Dziś, właśnie pan z synem byli po niego:) mieli podobnego psa i niedawno m odszedł w wieku 19lat. Play trafił do Staszowa:) A dzwonił pan o Alerta, ale jak zobaczył Playa na stronie , to już nie chciał innego psa. Quote
Istar19 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 super ! Powodzenia piesku :) ale to z ogłoszeń, czy ze strony go wypatrzyli nie wiesz może ? Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Zaraz jedzie Elara na sterylkę...siedzi i ziaje tu koło mnie...oczywiście wskoczyła sama na kanapę:) Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Zadzwonię do Ciebie zaraz Marzenko. Quote
słodkokwaśna Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Marzenko , Fama też już ma domek:) Quote
Istar19 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 7 godzin temu, słodkokwaśna napisał: Marzenko , Fama też już ma domek:) super ! Oby więcej domków się jeszcze trafiło ! Ale 2 to i tak dużo :) Quote
słodkokwaśna Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Miałam dziś plany mega zdjęciowe i nie wyszło:( Zrobiłam tylko fotki nowemu psiakowi i Nei ...a miał być Fenuś i Matka z dzidziolami. Ale trafiły 3 duże psy, w tym jeden dosyć agresywny i mieliśmy trochę pracy przy ich wypakowaniu. Zostały zabrane z posesji ( dziwne) jako agresywne psy bez opieki. I obawiam się, że będę miała przez nie trochę kłopotów, bo jak pan -właściciel się dowie, to mogę mieć problemy:( Pan ma teraz ciąg alkoholowy a jego żona , chyba są seperacji pozbyła się tak kłopotu ... To lecę z fotkami. Nowy Puszek 1,5 roczny grzeczny i łagodny, tylko boi się psów. Dałam go do uroczych dziewczynek, może go trochę uspokoją, bo 1, 5 dnia przesiedział obśliniony w jednym miejscu jak był sam . Dziś merdał już ogonkiem rozluźniony. No i jak się okazało ..umie chodzić na smyczy. Na zdjęciu Jagódka się też wdzięczyła:) moje słoneczko:) Quote
słodkokwaśna Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 A teraz Nea z przyjaciółkami : Frygą i Taką:) Trochę się zaokrągliła. Quote
słodkokwaśna Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Jeszcze Abbunia się tu wtryngoliła:P Quote
słodkokwaśna Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Mokra jest , bo oczywiście się wykąpała w rzece. Quote
słodkokwaśna Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 Zrobiłam dziś zdjęcia nowym psiakom, ale nie dam rady dziś ich wkleić. Jutro mam ciężki dzień, trochę mnie to osłabia..:( chociaż jutro pewnie , będzie jeszcze gorzej:( Ale mamusię z dzieciakami muszę dziś przedstawić. Część zdjęć była robiona z ukrycia, bo Megan jak i maluchy na widok aparatu uciekają. Druga część była robiona na rękach i po odrobaczeniu i muszę przyznać, że maluszki były bardzo grzeczne. Nawet im się to chyba podobało. Mama Megan, bardzo mądra, troskliwa ok 4 letnia sunia. Jest łagodna, ostrożna, spokojna i zrównoważona. Już cieszy się na nasz widok i daje się głaskać. Szuka kontaktu z człowiekiem, ale się nie narzuca . Jej zdjęcia zrobię później, jak przyzwyczai się do aparatu i mojej natrętnej z nim obecności. Quote
słodkokwaśna Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 a teraz każdego maluszka przedstawimy osobno:) To dziewczynka podobna do mamusi, ale mam takie wrażenie, że ma troszkę szorstkiej sierści. Jest 2 pod względem wielkości i 3 pod względem odwagi:) Quote
Recommended Posts