Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"

Można spróbować na początek
najtaniej wychodzą ludzkie tabletki uspokajające Labofarm - 1-2 na 10kg psa dwa razy dziennie " - to do wypróbowania na Foreście..i jeszcze mowiła, żeby sprobować...go przegłodzić i wtedy spróbować z kulą smakulą

i zrezygnowałabym z podawania jedzenia w misce.
Tylko z ręki, kuli smakuli, czy plastikowej butelki."
Posted

Andzia Forest ma kulę smakule ..mówiłam Ci wcześniej , że się nią nie interesuje.

Poza tym mam wrażenie, że on to robi też z bólu..coś jest nie tak z tym ogonem. I to nie jest tylko nerwica natręctw.

We wtorek jedzie na badania.

Dziś  miała robione zdjęcia Ezja...dawniej Frezja . Chodzi już ładnie na smyczy i emanuje miłością do ludzi:) 

Z psiakami też się dogaduje ,,nawet upierdliwa Gatka jej nie przeszkadza...:)

A propo Gatki ..umie już chodzić na smyczy..i to nawet na obroży.

Pojętna pieronica:D

IMG_0765 (800x533).jpg

IMG_0769 (800x533).jpg

IMG_0773 (800x533).jpg

IMG_0776 (800x676).jpg

IMG_0780 (800x533).jpg

Posted

NEa:) rana pięknie się goi...a Nea zaczyna wracać do życia..ma energię, przytyła i jest grzeczna...chociaż dosyć szczekliwa.

Boi się ludzi..ale za mną chodzi do czasu aż się odwrócę i ruszę w jej kierunku.

..potem nie wie gdzie się schować. Chociaż z każdym dniem ufa nam bardziej. Za to kocha Abbę:)a kto jej nie kocha:P

IMG_0737 (800x757).jpg

IMG_0738 (800x533).jpg

IMG_0739 (800x533) (2).jpg

IMG_0743 (800x570).jpg

IMG_0745 (800x533).jpg

Posted

A to już nowe piesy...

Rodzeństwo młode...ale jeszcze w zębole nie zaglądałam...tak na oko ok 6-8 miesięcy.

S po sedalinie, bo ciężko było jej złapać, to zdjęcia na tą chwile takie jak widać..

Sunia leży na kanapce a pies w budzie..

dają się dotykać, chociaż pies jest bardziej nieufny.

Były bardzo zakleszczone i wychudzone.

potrzebują imion...

IMG_0850 (800x489).jpg

IMG_0856 (800x533).jpg

IMG_0862 (800x708).jpg

IMG_0864 (800x621).jpg

Posted

piękne piesy :) Może młode psiaki będą Noris i Moria? 

a sunia płowa hmmm...Wera? albo Tekla

jak zdecydujesz jak się nowi nazywają wtedy dam ich na stronę :)

Posted

ok to będzie Noris, Moria i Taka :) ale to już rano dodam ich na stronę, teraz zmykam spać.

Odezwał się ktoś z ogłoszeń Foresta? bo wyświetleń mają sporo, w tym i telefonów 

Posted

heh, o moje sunie też mi nikt nie dzwoni :(

ogłoszenia odnowiłam w sobotę popołudniu. te które wisiały drugi tydzień . pod koniec tygodnia zrobię nowe ogłoszenia

Posted

Edytko ogłoszenia robię, kiedy mi piszesz jakie psy na jakie miasta konkretnie - wtedy je robię czwartek/piątek.0

inne ogłoszenia odświeżam regularnie jak tylko jest możliwość, czyli co 2 tygodnie - w różne dni to wypada.

Może i z piątkowych ogłoszeń byłyby telefony..może nie, bo wejść i odsłon telefonu ogłoszenia mają sporo...nie wiem, czemu nikt nie dzwoni, zawsze tak robiłam ogłoszenia i był odzew

Posted

Dobrze Marzenko..to postaram się to robić do środy. Zależy mi bardzo na wcześniejszych ogłoszeniach, bo Andrzej ma tylko czas w sobotę lub niedzielę a ja bym chciała więcej czasu na rozmowy z potencjalnymi właścicielami.

A mogłabyś mi podsyłać linki do ogłoszeń...bo lubię sobie zaglądać na oglądalność i śledzić zainteresowanie.

Bo jak jest mizerne..to może trzeba zdjęcia powymieniać.

Mamy 3 nowe psy...postaram się im zrobić zdjęcia drugim aparatem tym uszkodzonym, bo całkowicie dobry popsuł się na amen:(

Albo tel....zobaczymy czym się da.

Posted

Marzenko w tym tygodniu odpuśćmy sobie ogłoszenia.

Nowe piesy:)

Ta większa to suczka, bardzo dobrze wygląda fizycznie..tylko ma masę kleszczy:( 

Kochana, młoda ok roczna sunia, która jest bardzo smutna i tęskni ....może za właścicielem.

Przyjechała razem z tym psiakiem..pewnie zwiała na cieczkę.  Ma na imię Dori :)

On lekko bojaźliwy, ale z każdą  godziną jest lepiej. Też młody ok 2 -3 lat. imię to Oreo:)

IMG_0003 (800x704).jpg

IMG_0005 (800x657).jpg

IMG_0012 (800x533).jpg

IMG_0014 (800x617).jpg