Istar19 Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 a to Forest ma jakiś zespół obcego ogona, czy jak? biedny jest :( Ale piękny ! Quote
słodkokwaśna Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Forest ma nerwicę natręctw, czyli ZOK ( zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne). Quote
andzia69 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 " Można spróbować na początek najtaniej wychodzą ludzkie tabletki uspokajające Labofarm - 1-2 na 10kg psa dwa razy dziennie " - to do wypróbowania na Foreście..i jeszcze mowiła, żeby sprobować...go przegłodzić i wtedy spróbować z kulą smakulą i zrezygnowałabym z podawania jedzenia w misce. Tylko z ręki, kuli smakuli, czy plastikowej butelki." Quote
słodkokwaśna Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Andzia Forest ma kulę smakule ..mówiłam Ci wcześniej , że się nią nie interesuje. Poza tym mam wrażenie, że on to robi też z bólu..coś jest nie tak z tym ogonem. I to nie jest tylko nerwica natręctw. We wtorek jedzie na badania. Dziś miała robione zdjęcia Ezja...dawniej Frezja . Chodzi już ładnie na smyczy i emanuje miłością do ludzi:) Z psiakami też się dogaduje ,,nawet upierdliwa Gatka jej nie przeszkadza...:) A propo Gatki ..umie już chodzić na smyczy..i to nawet na obroży. Pojętna pieronica:D Quote
słodkokwaśna Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 NEa:) rana pięknie się goi...a Nea zaczyna wracać do życia..ma energię, przytyła i jest grzeczna...chociaż dosyć szczekliwa. Boi się ludzi..ale za mną chodzi do czasu aż się odwrócę i ruszę w jej kierunku. ..potem nie wie gdzie się schować. Chociaż z każdym dniem ufa nam bardziej. Za to kocha Abbę:)a kto jej nie kocha:P Quote
słodkokwaśna Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 A to już nowe piesy... Rodzeństwo młode...ale jeszcze w zębole nie zaglądałam...tak na oko ok 6-8 miesięcy. S po sedalinie, bo ciężko było jej złapać, to zdjęcia na tą chwile takie jak widać.. Sunia leży na kanapce a pies w budzie.. dają się dotykać, chociaż pies jest bardziej nieufny. Były bardzo zakleszczone i wychudzone. potrzebują imion... Quote
słodkokwaśna Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 a to nowa..mała ok 5 kg urocza sunieczka z charakterem:) ludzi kocha:) a psy szkoli:P Ma ślad po obroży ,albo po jakimś innym icestwie. młoda ok roczna.. I też potrzebuje imionka:) Quote
Istar19 Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 piękne piesy :) Może młode psiaki będą Noris i Moria? a sunia płowa hmmm...Wera? albo Tekla jak zdecydujesz jak się nowi nazywają wtedy dam ich na stronę :) Quote
słodkokwaśna Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Może być...u młodych . A suczka Taka:) Quote
Istar19 Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 ok to będzie Noris, Moria i Taka :) ale to już rano dodam ich na stronę, teraz zmykam spać. Odezwał się ktoś z ogłoszeń Foresta? bo wyświetleń mają sporo, w tym i telefonów Quote
słodkokwaśna Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Nikt..zupełnie.... ani jednego telefonu miałam . Tak samo o inne psy...Zero ! Jedynie dzwoniła pani o Venus, ale jej ogłoszeń nie robiłaś. Quote
Istar19 Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 heh, o moje sunie też mi nikt nie dzwoni :( ogłoszenia odnowiłam w sobotę popołudniu. te które wisiały drugi tydzień . pod koniec tygodnia zrobię nowe ogłoszenia Quote
słodkokwaśna Posted May 26, 2017 Author Posted May 26, 2017 Marzenko czy robiłaś już ogłoszenia? Bo widzę, że robisz je w sobotę po południu a to nie jest dobry termin na ogłoszenia. Raczej czwartek lub piątek rano. Dlatego nikt nie dzwoni.... Quote
Istar19 Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Edytko ogłoszenia robię, kiedy mi piszesz jakie psy na jakie miasta konkretnie - wtedy je robię czwartek/piątek.0 inne ogłoszenia odświeżam regularnie jak tylko jest możliwość, czyli co 2 tygodnie - w różne dni to wypada. Może i z piątkowych ogłoszeń byłyby telefony..może nie, bo wejść i odsłon telefonu ogłoszenia mają sporo...nie wiem, czemu nikt nie dzwoni, zawsze tak robiłam ogłoszenia i był odzew Quote
słodkokwaśna Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 Dobrze Marzenko..to postaram się to robić do środy. Zależy mi bardzo na wcześniejszych ogłoszeniach, bo Andrzej ma tylko czas w sobotę lub niedzielę a ja bym chciała więcej czasu na rozmowy z potencjalnymi właścicielami. A mogłabyś mi podsyłać linki do ogłoszeń...bo lubię sobie zaglądać na oglądalność i śledzić zainteresowanie. Bo jak jest mizerne..to może trzeba zdjęcia powymieniać. Mamy 3 nowe psy...postaram się im zrobić zdjęcia drugim aparatem tym uszkodzonym, bo całkowicie dobry popsuł się na amen:( Albo tel....zobaczymy czym się da. Quote
słodkokwaśna Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 Marzenko w tym tygodniu odpuśćmy sobie ogłoszenia. Nowe piesy:) Ta większa to suczka, bardzo dobrze wygląda fizycznie..tylko ma masę kleszczy:( Kochana, młoda ok roczna sunia, która jest bardzo smutna i tęskni ....może za właścicielem. Przyjechała razem z tym psiakiem..pewnie zwiała na cieczkę. Ma na imię Dori :) On lekko bojaźliwy, ale z każdą godziną jest lepiej. Też młody ok 2 -3 lat. imię to Oreo:) Quote
słodkokwaśna Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 No i piękna Chloe:) ok 3 letnia i bardzo urocza dziewczynka. Quote
Recommended Posts