słodkokwaśna Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 A to już Forest:) ma ok 4 lat ..wydaje się być łagodny..można go dotykać, ale zaraz wpada w pułapkę emocji:( Nie umie sobie z nimi radzić...gryzie sobie ogon:( ..bardzo!!! Tak reaguje na złe i dobre emocje. Próbowałam mu założyć obrożę, ale mega się gryzł i pobudzał....to odpuściłam.Obrożę zostawiłam by się przyzwyczaił. Na imię zareagował już po kilku godzinach. Biedny!!!!!!! Mam filmik jak się gryzie ale nie mam jak tu wstawić ..za duża rozdzielczość. Na maila wyślę. Quote
słodkokwaśna Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Za 2 h ..wkleję zdjęcia Gatty i jeszcze suni Nea. Quote
Tyśka) Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Forest... piękny pies... może podesłać go owczarkowcom jakimś? Quote
Istar19 Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Edytko napisz dla kogo ogłoszenia to około 12 jutro zrobię....akurat ludzie jak powrócą z pracy to będą mieć ogłoszenia Słodkopsiaków na pierwszych stronach ;) Frediego, jako tako nie było, przynajmniej od kiedy jest strona, ale był Freddy http://przygarnijpsa.pl/freddy więc nie wiem czy zmieniać? Fredi - Freedy...by się nie myliły :) Owczar piękny...biedny...ale Forest już był :( http://przygarnijpsa.pl/forest zrobić go Forest 2, czy jednak inaczej? Quote
słodkokwaśna Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 To Nea jeszcze ...dziś mnóstwo jadła..chyba pomału wraca do nas:) Taką samą ranę ma pod szyją..po bokach ma mniejsze. Marzenko..dobrze..to rano Ci wyślę psy do ogłoszeń. A co do Foresta to wiem, że był...nawet go pamiętam.. To może będzie Forest 2. Quote
Istar19 Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 ok :) razem z psami do ogłoszeń , napisz na jakie miasto ogłosić :) w takim razie dodaje jeszcze Foresta, zmieniam Freda na Frediego i zmykam spać :) Nea i Digi już na stronie. Quote
słodkokwaśna Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 A to już paskuda i łobuziara Gatta:P z Abbunią, którą kocha nad życie. Niestety nadal się boi ludzi ...tzn ingerencji ludzi w jej przestrzeń osobistą. Ona lubi podchodzić wąchać, nawet się władować na ludzia, ale człowiek musi być nieruchomy. W ogóle nie wolno mu się ruszać. Będzie uczona chodzenia na smyczy...ciekawe,,, Quote
słodkokwaśna Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Dopiero teraz zauważyłam pytanie odnośnie Foresta... Kochana, Owczarki już o nim wiedzą. Chyba, że masz kontakt do innej fundacji... Ale problem w jego przypadku jest wielki...i nie wiem czy to się nie skończy obcięciem ogona. Próbuję z nim pracować, reaguje 5 razy na 10...liczę na to, że będzie chodził na spacery, może to jakoś zmniejszy natręctwo. Quote
Istar19 Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 oo Gatta ma "moją" obroże :D Cieszę się że się obróżka przydaje :) Jakby kiedyś Andrzej był w pobliżu, a ja w domu to mam trochę obróżek i jakieś szelki znów dla Ciebie :) Quote
słodkokwaśna Posted May 12, 2017 Author Posted May 12, 2017 Marzenko : Poproszę ogłoszenia na Katowice:) Fenuś, Ron, Rajner, Mistra,Ancia,Heban,Trevor, Play....jeszcze Fredi i Pepik, ale zaraz zrobię im zdjęcia. Quote
Istar19 Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 się robi :) a raczej będzie się robić przed 12 :) Quote
słodkokwaśna Posted May 12, 2017 Author Posted May 12, 2017 Dziękuję Marzenko:) Pepik , mały w typie sznaucerka. Wesoły, pogodny i przyjacielski. Do tego jest uroczy jak pięknie o coś prosi:)/ A Fredi, jest jeszcze troszkę wystraszony..boi się aparatu i pewnie też nowych sytuacji. Poza tym grzeczny i słodki:) Quote
słodkokwaśna Posted May 12, 2017 Author Posted May 12, 2017 Udało mi się Forestowi założyć obrożę :) Jutro wezmę go na 1 spacer.... 2 Quote
słodkokwaśna Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 No i proszę:) Forest wyszedł bez problemu..trochę się odgrażał psom, ale pierwsze minuty spaceru były super!:) Potem już ogon...zauważył, chociaż ciągle go wołałam .. Na lince troszkę się plącze..ale ogólnie chodzi nieźle. Nie lubi aparatów i komórek. Wtedy się bardzo denerwuje . A do boksu to już był bieg..tak ciągnął. Quote
Recommended Posts