słodkokwaśna Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 mam nadzieję, że już da sie korzystać w normalny sposób Quote
Istar19 Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 chyba się da :) od pewnego czasu wszystko wraca do normy :) Quote
słodkokwaśna Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 O 7.10.2016 o 19:37, andzia69 napisał: nie ogarniam dogomanii po zmianach :( pierdzieli głupoty, a to postów nie można dodać, a to zmienić, a to zdjęć...coraz gorzej tu :( Andzia chyba dobrze działa.... Dziękuję kochana:) Quote
słodkokwaśna Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 To wklejam nową sunię ...w końcu.!!! Młodziutka ok 8 miesięcy. Trochę lękliwa , ale bardzo łagodna. Quote
słodkokwaśna Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 ufff Udało się:) heja heja la lala Dzięki Andzia:) Imię suni to Ancia:) hahaha Quote
słodkokwaśna Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 O 7.10.2016 o 19:37, andzia69 napisał: Benuś:) Quote
słodkokwaśna Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Ben jest już zaszczepiony a wcześniej był odrobaczony. Na smyczy już mniej się kręci, ale jeszcze jak gdzieś dalej odchodzi od boksu to się stresuje i ciągnie do kojca. Do ludzi kochany i cudowny przytulak:) niestety do innych psów nie przejawia przyjaźni. Quote
andzia69 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Myślisz, ze może zamieszkać w domu? mieszkaniu? Wygląda zajebiaszczo :) Quote
słodkokwaśna Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Andzia, Ben nic nie niszczy...jedynie spacery muszą być regularne. Kocik co sam został.Jest zaszczepiony i odrobaczony...bardzo pro ludzki. Quote
Istar19 Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Licho jest z nami już ponad rok ! Jak ten czas leci ! nadal ma napady...destruktywnego ...myślenia...ostatnio zjadła mojego pingwinka - lampkę led..a żeby się do niego dostać to...weszła na parapet - z parapetu na biurko i z biurka sięgnęła do półki wiszącej nad biurkiem, na której stała lampka...zdolna bestia :D Ale ...gdy Ci smutno, gdy Ci się to do Licha przytul się ! :D Nie sposób się gniewać na Lichotkę...ona jest wiecznym szczeniakiem ;) Co u Słodkopsiaków słychać? Quote
słodkokwaśna Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 Kotek już ma dom:) Dysia i Mistra też już są w swoich domkach:) Mamy 2 nowe, ale rano zdjęcia bo dziś padam. mam 3 suczki co 2 z nich się nienawidzą a 3 to obsrajciuch mały i obsikiwacz ..kochana szczeniorka Tola:) W domu u mnie jest Koda i Abcia chętnie by ją wychowywała po swojemu a ona Abcię. Poza tym Koda jest bardzo grzeczna, usłuchana i czysta. Przez tydzień ..ani razu jej się nie przytrafiło. Cichutka i urocza, a puszczana na dwór przychodzi po 3min i puka w drzwi tarasowe:) To fotki Funi : Quote
słodkokwaśna Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 A to już rozrabiara i obsrajciuszka 3miesięczna Tola, która będzie średnim psiakiem. Bardzo mądra, rezolutna i cwana ...jedynie nie chce załatwiać się na dworze, bo boi się pierońsko dworu. Ucieka pod drzwi i koniec. Smycz nawet potrafi opanować. jest odrobaczona i zaszczepiona. Quote
Istar19 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 słodka sunia :) jutro rano dodam ją i zdjęcia Funi na stronę :) Quote
słodkokwaśna Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 No i nowy piesol, Lolek:) Był cały zestresowany i burczący, to dopiero dziś mu zrobiłam zdjęcia. Wiek mogę jedynie napisać, że nie stary i nie młodziutki...nie daje sobie jeszcze w paszczu zajrzeć . Daje się głaskać, ale jest gotowy w razie czego do ataku.To pewnie ze strachu. Quote
Recommended Posts