Sokół1994 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Hej;] Moja znajoma ma 2 letniego berneńczyka(samca), który się strasznie ślini. Czy to jest normalne? Bo z tego co słyszałam to psy tej rasy nie powinny się ślinić. Quote
Estowa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Moja berneńka ślini się tylko na widok jedzenia ;) Quote
LantraXa. Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Niektóre Berneńczyki to straszne ślińtuszki.:cool3: Jest to normalne. Niektóre się ślinią, niektóre mniej. Moja sunia raczej się nie ślini..;) Lecz przy zabawie kapie jej z pyszczka.:roll: Quote
gosiakds Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='LantraXa.']Niektóre Berneńczyki to straszne ślińtuszki.:cool3: Jest to normalne. Niektóre się ślinią, niektóre mniej. Moja sunia raczej się nie ślini..;) Lecz przy zabawie kapie jej z pyszczka.:roll:[/QUOTE] Raczej się nie zgodzę z tym co LantraXa mówi. Mam berneńczyki i one się [B]nie ślinią[/B]. Owszem coś takiego może się zdarzyć ale ma to jakąś przyczynę. Ja zauważyłam, że moim dziewczynom zdarzało się to na wystawach i było to ze stresu. Quote
Recommended Posts