Nutusia Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Nie mam pojęcia! I tak był sam w lecznicy w tę noc... :( To znaczy z drugim psiakiem poszukującym domu i małym szczeniakiem, który dopiero za kilka dni ma mieć swój domek... Może razem było im raźniej... Quote
jola_li Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Moja pieska bez uspokajacza nie dałaby rady :-(. Mieszkam na dużym osiedlu i gęstość zaludnienia osobnikami o skłonnościach pirotechnicznych jest wysoka, a więc co roku mamy sylwestrowo-wojenne atrakcje :-(. Muszę jej pomóc to przeżyć. Quote
wawer Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witam psa biurowego deszczowym rankiem! może już niedlugo będzie domowy? :) Quote
Nutusia Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 On jest biurowo-lecznicowy, ale w środę mu powiem co to DOM i jak ma się w sobotę zachować! ;) Kochane podglądaczki i kibice naszego Szewcia! Ogłaszam niniejszym, że w najbliższą sobotę Wawerek, wraz z jednym swoim psiaczkiem jadą poznać Szewusia (a ja jadę poznać Wawer i jej TZ-a oraz Arnolda (czy Peta, bo już się zakręciłam)! :)). Jeśli się Panowie nie rzucą sobie do gardeł na dzień dobry - Szewek pojedzie do Domu! I jeśli z drugim psiakiem wszystko będzie OK, jeśli Dom Wawerka nie zamieni się w regularne pole bitwy, zostanie tam NA ZAWSZE! Z Doktorem już rozmawiałam, ale chyba nadal jest w szoku - i z powodu wieści i z powodu tłumu ludzi w poczekalni (a jest na razie sam, więc nie ma czasu na cieszenie się). Pocieszymy się w środę, a potem to już w sobotę! :) Zdecydowanie Nowy Roczek bardziej się sprawił niż Mikołaj ;) Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Trochę późno, ale dotarłam...... O to może chłopak będzie naszym sąsiadem;):) Trzymamy moooooocno, zeby się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jola_li Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ależ przystojni ci potencjalni Szefusiowi kumple :-). Żeby jeszcze się sobie wzajemnie spodobali ;-).... Mam pytanie - czy możecie polecić jakiegoś warszawskiego weterynarza od zwyrodnień kręgosłupa? Sprawa pilna... Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='jola_li']Ależ przystojni ci potencjalni Szefusiowi kumple :-). Żeby jeszcze się sobie wzajemnie spodobali ;-).... Mam pytanie - czy możecie polecić jakiegoś warszawskiego weterynarza od zwyrodnień kręgosłupa? Sprawa pilna...[/QUOTE] Beata Degórska, Jacek Sterna Quote
wawer Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No, w sobotę Pecik po raz drugi będzie robił za "wykrywacza psich przyjaciół Peta" :evil_lol:. Najpierw "wykrywał" Czarnego Arnolda, któren nie był mu zbyt łaskaw, ale w końcu się dotarli ;). Teraz Szewek pójdzie na psi nos. Ale są takie podobne do siebie, że musi się udać! Pet już się dowiedział o nowym koledze, ale i tak nic nie pojął z ludzkiej paplaniny:lol:, tylko się naprzytulał przy okazji :eviltong:. Arnold łypał na niego ślepawym okiem, czemu to małe tak się cieszy, jak miska pusta, a potem poszedł sprawdzić, czy aby na pewno pusta :evil_lol:. Czekamy do soboty i kochamy kundelki! Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Musi sie udac, wierze w Wasza i Peta sile przelamywania lodow:) Quote
Nutusia Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='Ellig']Musi sie udac, wierze w Wasza i Peta sile przelamywania lodow:)[/QUOTE] Rozmawiałam wczoraj jeszcze raz z Doktorem, a potem z Panią Doktor. Ochłonął i nawet zaczął się cieszyć :cool3: Powiedział, że Szewcio raczej powinien się z każdym dogadać, skoro dał za wygraną, pozwolił zawłaszczyć swój tapczan innej bidzie i jeszcze pozwala mu skakać sobie po głowie!:crazyeye: Myślę, że jeśli Pet będzie choć trochę dla niego łaskawszy niż ta lecznicowa torpeda, Szewuś przyjmie jego towarzystwo z wdzięcznością i ulgą:evil_lol: Quote
wawer Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Tymczasem Pet radośnie bryka z zabawką i zaprasza do zabawy wszystkich chętnych! A Arnoldzik, jak to on, chrapie sobie smacznie koło mnie i marzy tylko o tym... żeby nie kazali mu z domu wychodzić :). Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ciocie, ponieważ sprawa Szewka wygląda obiecująco, podmieniłam w gumtree na Kikę, tę z mojego podpisu, bo ona w wielkiej potrzebie. Quote
Nutusia Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 O, super! Nie wiem dlaczego, ale sądziłam, że się już wyróżnienie skończyło... Nie ogarniam czasu i jego upływu :( Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Bo doba coraz krótsza ;) Tam jest do 12 stycznia chyba, może jej to przyniesie szczęście, biduli. Quote
jola_li Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='wawer']Szewek ma już obróżkę...:)[/QUOTE] Mam nadzieję, że Pet pomagał ją wybrać ;-). Quote
wawer Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Pecik mu ją podarował, bo woli szelki :). Tylko smyczka się nie dubluje, ale sobie poradzimy - to nie kłopot. Quote
Ellig Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Sobota sie zbliza wielkimi krokami, kciuki caly czas trzymam! Quote
Luna14 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [URL="http://www.picturesanimations.com/dogs/0/001.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/001.gif[/IMG][/URL]z tego domku prędziutko do prawdziwego tam czeka na Ciebie Szewku prawdziwa rodzina :)::):)i kumle do zabawy Quote
Recommended Posts