Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W przyszłym tygodniu muszę iść z Lolą do weta (kontrolna morfologia i ogólny przegląd). Powoli odstawiamy Nootropil. Lek na serce zostanie. 

Posted

I ja w końcu dotarłam do Loluni :)

Śledzę ją na fb również bo tam mam lepszy dostęp,a już teraz z nowym dogo to jestem całkiem na bakier :( 

Przy okazji proszę o zaglądnięcie na wydarzenia Juranda i Tolka o których ostatnio wszyscy zapomnieli a Tolo szczególnie potrzebuje odwiedzin i ciepłych myśli bo ze zdrówkiem nie za dobre - starość nie radość 

Wielkie buziole do mojej ulubionej babci Loli 

Posted

W przyszłym tygodniu muszę iść z Lolą do weta (kontrolna morfologia i ogólny przegląd). Powoli odstawiamy Nootropil. Lek na serce zostanie. 

trzymamy kciuki za naszą babulkę...

niech już nam nie robi niespodzianek...

Posted

Morfologia w normie, jutro będzie wynik badania potasu. Ogólnie wszystko dobrze. Koszt: 40zł (paragon wspólny za szczepienie Heli i badania Loli - http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f358fa67e571.jpg). Dzisiaj nie było Forthyronu - dokupię jutro lub w środę.

Posted

przelałam zwrot 76zł za lek i badanie :)

Dzięki!

Jak dobrze,że Lolowe badania wyszły ok :)
a jak dziewczyna znosi to zimno i deszcz ?

Dobrze znosi. Większość czasu spędza w domu. :-)

Posted

Hop! Wrzuć jakieś aktualne zdjęcie Loli. Pewnie sierść po letnim strzyżeniu odrasta i znów zaczyna wyglądać potężniej. 

Przy okazji - zdjęcie z koralami jest obłędne!  :klacz:

Posted

Bardzo fotogeniczne sunie! A te uśmiechnięte pychole, a błagalny o adopcję wzrok!  :megagrin:

Starają się seniorki pokazać od najlepszej strony. ;-)