Cantadorra Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Znalazłam Lolkę, fajnie wygląda, ma takie ciekawskie oczy :) Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Loleńka z okienka :calus: :loveu: Quote
hop! Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 W przyszłym tygodniu muszę iść z Lolą do weta (kontrolna morfologia i ogólny przegląd). Powoli odstawiamy Nootropil. Lek na serce zostanie. Quote
wiewoira Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 I ja w końcu dotarłam do Loluni :) Śledzę ją na fb również bo tam mam lepszy dostęp,a już teraz z nowym dogo to jestem całkiem na bakier :( Przy okazji proszę o zaglądnięcie na wydarzenia Juranda i Tolka o których ostatnio wszyscy zapomnieli a Tolo szczególnie potrzebuje odwiedzin i ciepłych myśli bo ze zdrówkiem nie za dobre - starość nie radość Wielkie buziole do mojej ulubionej babci Loli Quote
malvaaa Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 W przyszłym tygodniu muszę iść z Lolą do weta (kontrolna morfologia i ogólny przegląd). Powoli odstawiamy Nootropil. Lek na serce zostanie. trzymamy kciuki za naszą babulkę... niech już nam nie robi niespodzianek... Quote
hop! Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 W przyszłym tygodniu muszę iść z Lolą do weta (kontrolna morfologia i ogólny przegląd). Powoli odstawiamy Nootropil. Lek na serce zostanie. Morfologia w normie, jutro będzie wynik badania potasu. Ogólnie wszystko dobrze. Koszt: 40zł (paragon wspólny za szczepienie Heli i badania Loli - http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f358fa67e571.jpg). Dzisiaj nie było Forthyronu - dokupię jutro lub w środę. Quote
malvaaa Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 ufffff, można odetchnąć spokojnie :) tym razem Lola się posłuchała i nie zrobiła niespodzianki :) Quote
hop! Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Dzisiaj kupiłam 30 tabletek Forthyronu - 36zł. Quote
malvaaa Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 przelałam zwrot 76zł za lek i badanie :) Quote
Toska1 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Jak dobrze,że Lolowe badania wyszły ok :) a jak dziewczyna znosi to zimno i deszcz ? Quote
hop! Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 przelałam zwrot 76zł za lek i badanie :) Dzięki! Jak dobrze,że Lolowe badania wyszły ok :) a jak dziewczyna znosi to zimno i deszcz ? Dobrze znosi. Większość czasu spędza w domu. :-) Quote
Loczka Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Hop! Wrzuć jakieś aktualne zdjęcie Loli. Pewnie sierść po letnim strzyżeniu odrasta i znów zaczyna wyglądać potężniej. Przy okazji - zdjęcie z koralami jest obłędne! :klacz: Quote
Loczka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Bardzo fotogeniczne sunie! A te uśmiechnięte pychole, a błagalny o adopcję wzrok! :megagrin: Quote
hop! Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Bardzo fotogeniczne sunie! A te uśmiechnięte pychole, a błagalny o adopcję wzrok! :megagrin: Starają się seniorki pokazać od najlepszej strony. ;-) Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Bardzo fotogeniczne sunie! A te uśmiechnięte pychole, a błagalny o adopcję wzrok! :megagrin: :jumpie: Quote
malvaaa Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Lola w pełnej okazałości :) jaśniutką ma sierść po tym ostrzyżeniu :) Quote
Recommended Posts