Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Badania (biochemia, tarczyca) wyszły dobrze. Ogólnie Lola jest w dużo lepszej formie. Z lecznicy wróciła do domu pieszo. Antybiotyk w zastrzyku mam podawać do poniedziałku. Lola ma wprowadzone nowe leki: Agapurin i Nootropil (dostała 6 tabletek, jeżeli będzie się dobrze czuła po tym leku, to mam wykupić receptę). Koszt wizyty i leków: 12,75zł + 58zł + transport w jedną stronę: 8zł

Podsumowanie wydatków:
357zł - 3 wizyty + leki + badania
44zł - dojazdy do lecznicy
12,75zł - Agapurin
87,59zł - 5 paczek pampersów
----------------
[B]501,34zł

[/B]Na razie pożyczyłam swoją kasę. Zostało 7zł ze stówy, którą podarowała Loczka. MikAga wpłaciła do skarbonki hotelowej 100zł na "nasze" psiaki. Przeznaczam te pieniądze na Lolę. Loczka, MikAga - wielkie dzięki! :Rose:

501zł - 107zł = [B]394zł

[/B]Malwina wyjechała, więc w jej imieniu zapytam: kto dorzuci parę złotych?

Posted

Chyba wszyscy wyjechali. ;-)

[COLOR=#141823][FONT=lucida grande][FONT=verdana][SIZE=2]Lola czuje się dużo lepiej, ale wciąż nie tak dobrze jak przed chorobą. [/SIZE][/FONT]

[/FONT][/COLOR][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f4c4de6c374.jpg[/IMG]

Zapomniałam napisać o zębach Loli. Są bardzo starte, jest dużo kamienia i stan zapalny dziąseł.

Posted

[quote name='bela51']Nie jestem w stanie wiele pomóc, moge przesłac 20 zł. Podaj nr konta, to zaraz zrobie przelew.[/QUOTE]

Wielkie dzięki!

[quote name='malvaaa'][SIZE=3][B]Jeśli chcesz wesprzeć Lolę - [/B][/SIZE]

[B][COLOR=red]WPŁATY PROSZĘ KIEROWAĆ NA MOJE KONTO:
[/COLOR][/B]

[SIZE=5][COLOR=magenta]Dane do przelewu:
Malwina K.
ul. Przytorowa 68a
05-200 wołomin
z dopiskiem:lola[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=purple]20 1090 1870 0000 0001 1208 2187[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]

Posted

Dzieki, myslalam, ze na Twoje konto mam wpłacic.
Lola ma tez przyznaną pomoc ze Skarpety Owczarkowej, ale na pewno nie wystarczy na pokrycie kosztów leczenia,:-(
bo chyba moze dostac max.200 zł.

Posted

dorwałam internet na chwilkę, bela już ci piszę pełne nazwisko.
głaski dla Loli...
na razie nie dostałam żadnej odpowiedzi od Donki jeśli chodzi o skarpetę ale dziękuje jeszcze raz za pomoc!

Posted

[quote name='malvaaa']
na razie nie dostałam żadnej odpowiedzi od Donki jeśli chodzi o skarpetę ale dziękuje jeszcze raz za pomoc![/QUOTE]

Na Skarpecie DONnka napisala, ze pomoc została przyznana i prosi Cie o kontakt.

Posted

[quote name='bela51']Na Skarpecie DONnka napisala, ze pomoc została przyznana i prosi Cie o kontakt.[/QUOTE]

wiem wiem, już do niej pisałam ale nie dostałam zwrotnej odpowiedzi ale czekam cierpliwie :)

Posted

[quote name='Loczka']Loli miejsce w kącie pokoju to chyba niezły punkt obserwacyjny. Może nie ma siły we wszystkim uczestniczyć, ale wszystko ma na oku :-)[/QUOTE]

Już ma coraz więcej siły i coraz lepszy apetyt. Chętnie zagląda do kuchni. Jest bardzo duża poprawa.

Posted

[quote name='hop!']Już ma coraz więcej siły i coraz lepszy apetyt. Chętnie zagląda do kuchni. Jest bardzo duża poprawa.[/QUOTE]
To pewnie dzięki szybkiej reakcji na wylew, lekom no i chęci życia głównej zainteresowanej. Uściski dla Loli :-)

Posted

Dotarły pampersy... :-)

[IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a452bf9afe2.jpg[/IMG]

Opłaca się kupić na allegro kilka sztuk, bo wychodzi taniej, niż w aptece. Poza tym pampersy w rozmiarze S są trudno dostępne. ;-)

Lola po nowych lekach czuje się dobrze. Rozmawiałam z wetką. Dzisiaj ostatni antybiotyk w zastrzyku. W przyszłym tygodniu mam pokazać Lolę. Muszę też wykupić w aptece Nootropil.

Posted

A ja będę okropna i przyziemna - zaktualizuję wydatki. ;-)

[COLOR=#000000]Podsumowanie wydatków:[/COLOR]
[COLOR=#000000]357zł - 3 wizyty + leki + badania[/COLOR]
[COLOR=#000000]44zł - dojazdy do lecznicy[/COLOR]
[COLOR=#000000]12,75zł - Agapurin[/COLOR]
[COLOR=#000000]87,59zł - 5 paczek pampersów
[/COLOR]16,29 - Nootropil
[COLOR=#000000]----------------[/COLOR]
[B]517,63zł

[/B]Na razie pożyczyłam swoją kasę. Zostało 7zł ze stówy, którą podarowała Loczka. MikAga wpłaciła do skarbonki hotelowej 100zł na "nasze" psiaki. Przeznaczam te pieniądze na Lolę. Loczka, MikAga - wielkie dzięki! :Rose:

517zł - 107zł = [B][B]410zł

[/B][/B]Lola czuje się bardzo dobrze. Była w takim stanie, że myślałam, że odejdzie. Silna babula. I kosztowna. ;) Kto dorzuci grosik?

Posted

Zapraszam wszystkie panie na mój bazarek dla dzielnej Loli :loveu:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256980-Kolejne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Loli-do-4-wrze%C5%9Bnia-2014-godz-21?p=22393114#post22393114[/url]

wszelka pomoc -podnoszenie , zaglądanie -mile widziane :)

Posted

[quote name='Toska1']Zapraszam wszystkie panie na mój bazarek dla dzielnej Loli :loveu:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256980-Kolejne-różności-dla-Loli-do-4-września-2014-godz-21?p=22393114#post22393114[/URL]

wszelka pomoc -podnoszenie , zaglądanie -mile widziane :)[/QUOTE]

Wielkie dzięki! :multi:

Posted

dziękuje serdecznie za bazarek!!!
Wracam w piątek więc wszystko ogarnę. Mam słaby dostęp do internetu.

[U]na koncie mam wpłaty dla Loli:[/U]
[B]
lida 50zł
bela51 20zł

dziękuje[/B]:loveu: