Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Przeznaczenie wpływów ze Skarpety im.Talcott:
- są przeznaczone na jednorazowe wparcie chorych psów - staruszków w potrzebie (wiek pieska powyżej 8 lat), w uzasadnionych wypadkach można odstąpić od kryterium wieku albo ponownie wspomóc tego samego zwierzaka."

Posted

Ja jestem. Mogę poprosić.

jeśli malvaaa się zgodzi to poproś - od pomocy mineły prawie 3 lata. Też jestem deklarowiczem - poprę Twoją prośbę :)

Posted

Kasa na koncie :)

Malvaaa, jak będziesz wpłacać pieniążki na hotelowanie Loli, to odlicz te 60 zł

Głaski dla Lolinki :)

Fajnie wygląda na ostatnich zdjęciach - oby tak dalej !!!!!

Posted

Eh, nie wiem jak zacząć... Dzisiaj rano Lolka w trybie natychmiastowym została zabrana do lecznicy, nie wstawała, miała spuchnięty brzuch, nie reagowała. W lecznicy stwierdzili po raz kolejny wodę w brzuchu, Lolki stan był agonalny. Lolka była po operacji a mimo to sytuacja się powtórzyła. Bardzo cierpiała, hop była cały czas przy niej, dr pomogła jej zasnąć...

Posted

Nic nie zapowiadało dzisiejszej tragedii. Lola czuła się dobrze i zachowywała się jak zwykle. Dzisiaj rano brzuch był wzdęty i Lola nie wstawała. W lecznicy stwierdzono ostre rozszerzenie żołądka i stan agonalny. Przyspieszono śmierć... Okropne to wszystko i niesprawiedliwe. 

Posted

Dopiero przeczytałam. Rano o niej myślałam jadąc do pracy. Miałam wpłacić pieniądze na preparat na stawy. Lolcia miała cudowną opiekę u hop!!! Bardzo dziękuję Ci hop! za wszystko, co dla Loli robiłaś, za to że sprawiłaś, ze Lolka miała u Ciebie jak w raju, za przeogromna troskę i serce. Malvaaa i Tobie należą się podziękowania, bo to dzięki Tobie Lola miała zapewnione wspaniałe warunki w ostatnim czasie. Zbierałaś dla Loli pieniądze na karmę, leki, pampersy.

Lola była niezwykła. Smutne to bardzo. Lola, żegnaj... 

Posted

Kasa na koncie :)

Malvaaa, jak będziesz wpłacać pieniążki na hotelowanie Loli, to odlicz te 60 zł

DONko, nie wiem, czy nie wkradł sie bląd.

Ja przelałam pieniądze z bazarku fony bezposrednio na konto malvaaa.  Na SMON przelewałam kase dla Helenki.

Posted

wizyta w dniu 18.02.2015r. wyniosła 240zł, plus transport 15zł, plus 204 zł hotelik do 17.02.2015r = 459 zł

dzisiaj przelałam kwotę 170zł z bazarku cegiełkowego i 30zł deklaracji od marabit, w sumie 200zł.

do zapłaty zostaje 259zł....

faktura z lecznicy:

e2e17254-50c4-4860-aa4a-abc768f7913a_zps

Posted

DONko, nie wiem, czy nie wkradł sie bląd.

Ja przelałam pieniądze z bazarku fony bezposrednio na konto malvaaa.  Na SMON przelewałam kase dla Helenki.

Tak Belu, już się zorientowałam

Przeczytałam tutaj na wątku, że wpłaciłaś 60 zł, a potem zobaczyłam taką samą wpłatę od Ciebie na koncie i jakoś tak się zasugerowałam

Biegaj Lolinko po tęczowych łąkach [*] ...

foto54904f640d79d.jpg