Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wniosek beli51 Skarpeta Owczarkowa przyznała Loli po raz kolejny wsparcie na leczenie - 200 zł

Czy dałoby się jeszcze przepisać u weta jakąś fakturę na SMON ?

Wyrzuciłam paragony, a biorąc fakturę muszę je oddać. Wszystko jest opłacone (ja zakładałam swoją kasę, malvaaa mi zwracała). Wystawię fakturę za hotelowanie bez wyżywienia i bez doliczenia podatku.

Posted

dziękuje Skarpecie za pomoc dla Loli, to będzie dla niej super prezent świąteczny :)

ja również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, przede wszystkim spokojnych świąt i jeszcze więcej wytrwałości w następnym roku :)

Posted

Lola ma gorszy apetyt (przed chorobą 'tańczyła" na widok miski, a teraz trzeba ją namawiać). Jest smętna i bierna. Najchętniej leży lub śpi. W pierwszych dniach stycznia wizyta u weta. Zaraz po świętach muszę kupić Forthyron, a na początku stycznia Propalin. Niekończące się wydatki... Jak pies zaczyna chorować, to potrzeba mnóstwo kasy.

Posted

Lola dzisiaj jest w lepszym nastroju. Chętnie je (rozmoczona karma weterynaryjna + puszka + obowiązkowo olej słonecznikowy ;)). Muszę ją wkrótce wykąpać po ostatnich atrakcjach, bo... Bo muszę. ;) Jutro dokupię Forthyron. 

Posted

Lola dzisiaj jest w lepszym nastroju. Chętnie je (rozmoczona karma weterynaryjna + puszka + obowiązkowo olej słonecznikowy ;)). Muszę ją wkrótce wykąpać po ostatnich atrakcjach, bo... Bo muszę. ;) Jutro dokupię Forthyron. 

i na takie wieści czekałam :) Dzielna Lolinka :)

Posted

Dzielna Lola!!!!
Jak to jest, bo się pogubiłam - czy Lola ma już wyjęte szwy?

Tak, ma wyjęte szwy. 

Jak Lola całkiem dojdzie do siebie, warto wznowić ogłoszenia. A może któraś ciocia zakochana w Loli chciałaby ją adoptować? :)

Posted

Wznowię ogłoszenia, nie można się poddawać :)

dobrze że ma apetyt lepszy, przynajmniej nie musisz ją zachęcać, chociaż jakby księżniczka się przekonała do suchej to już w ogóle byłoby super...

Posted

Wznowię ogłoszenia, nie można się poddawać :)

dobrze że ma apetyt lepszy, przynajmniej nie musisz ją zachęcać, chociaż jakby księżniczka się przekonała do suchej to już w ogóle byłoby super...

Dokładnie tak. :)

Dodatki ;) do karmy weterynaryjnej, którą kupiłaś będę finansować sama, bo nie widzę szans, żeby ktoś zafundował Loli puszki. ;) Jak się skończy Royal, będziemy myśleć, co dalej.

Super, że Lola dochodzi do siebie, ale jeszcze różnie może być z jej zdrowiem. Trzeba sporo kasy na jej utrzymanie bieżące i stałe leki, a jak dochodzi coś dodatkowego, to jest masakra. Przydałoby się więcej osób do pomocy - ktoś dołoży dychę, inny zrobi bazarek, jeszcze ktoś zajmie się ogłaszaniem albo pozaprasza nowe osoby na wątek. Tak to powinno działać. 

Posted

Myślałam o kolejnym bazarku dla Loli ale ...
od paru dni nie mam paska zadań nad odpowiedzią ,więc nic nie mogę zrobić -nie ma jak wstawić zdjęć,sformatować tekstu, nie ma emotek ,nie działa mi odpowiedź pod ostatnim postem tylko muszę przechodzić do "więcej wersji odpisywania" , przy cytowaniu wyłażą jakieś znaczki , masakra .Nie działa mi śledzenie tematu i rezygnacja ze śledzenia , wrrr...
do kogo pisać ,doradźcie mi !

Posted

od paru dni nie mam paska zadań nad odpowiedzią ,więc nic nie mogę zrobić -nie ma jak wstawić zdjęć,sformatować tekstu, nie ma emotek ,nie działa mi odpowiedź pod ostatnim postem tylko muszę przechodzić do "więcej wersji odpisywania" , przy cytowaniu wyłażą jakieś znaczki , masakra .Nie działa mi śledzenie tematu i rezygnacja ze śledzenia , wrrr...

Mam to samo co Ty!!!! Nic nie mogę, tylko napisać post bez paska narzędzi i koniec.
Czytałam na wątkach, że wiele osób tak ma, ale nie wszyscy, bo bazarki powstają.
Posted

Dokładnie tak. :)

Dodatki ;) do karmy weterynaryjnej, którą kupiłaś będę finansować sama, bo nie widzę szans, żeby ktoś zafundował Loli puszki. ;) Jak się skończy Royal, będziemy myśleć, co dalej.

Super, że Lola dochodzi do siebie, ale jeszcze różnie może być z jej zdrowiem. Trzeba sporo kasy na jej utrzymanie bieżące i stałe leki, a jak dochodzi coś dodatkowego, to jest masakra. Przydałoby się więcej osób do pomocy - ktoś dołoży dychę, inny zrobi bazarek, jeszcze ktoś zajmie się ogłaszaniem albo pozaprasza nowe osoby na wątek. Tak to powinno działać. 

Jakie puszki wsuwa Lola?
Kupię (na allegro lub w lecznicy)i poślę.
Posted

Jakie puszki wsuwa Lola?
Kupię (na allegro lub w lecznicy)i poślę.

Nasz Lulczak dzieli się z Lolą swoimi puchami. ;) Z kurczakiem się skończyły, ale teraz są z wołowiną i bardzo Loli smakują - http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rinti/rinti_saszetki/296551. Kupuję w zooplusie duże pakiety i wtedy jest taniej. Będę stopniowo zmniejszać ilość dodawanej puszki. Poradzę sobie. :)

Loli posiłek wygląda mało apetycznie, ale najważniejsze, że smakuje...

:huh:

1d3bfb6e8f98.jpg

Dzisiaj kupiłam Forthyron (20 tabletek - zapłaciłam ze skarbonki hotelowej  :rolleyes:). Zamówiłam duży Propalin - będzie na wtorek. Koszt ponad 100zł. Kto dorzuci grosik na ten cel?  :P

Posted

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d3bfb6e8f98.jpg
Apetyczna miseczka, smacznego Lolinka.
Jeżeli z jedzonkiem radzisz sobie, to podrzucę grosik na leczenie lub lekarstwa.
Tylko podaj mi na PW pełne namiary, bo konto w 1 poście widzę ale to chyba za mało do przelewu.

Malwina (malvaaa) zbiera kasę na swoje konto. Podała dane do przelewu. 

Jeśli chcesz wesprzeć Lolę - 

WPŁATY PROSZĘ KIEROWAĆ NA MOJE KONTO:

Dane do przelewu:
Malwina K.
ul. Przytorowa 68a 
05-200 wołomin
z dopiskiem:lola

20 1090 1870 0000 0001 1208 2187

Posted

Mam tak samo. Podejrzewam, ze to moze problem w moim kompie ??? MOze brakuje jakiejs wtyczki lub innego cholerstwa i dlatego niektorzy mają dogo w pelni sprawne a ja nie ???