Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lola za dobrze się czuje. Rozwaliła żaluzje w oknie balkonowym, bo zapomniałam je podciągnąć do góry, a przecież zasłaniają widok. Nie śpi w ciągu dnia, jest aktywna, a na widok jedzenia skacze i "tańczy" - nauczyła się od swojej koleżanki Luleczki. ;-) Trochę przytyła, więc trzeba uważać. 

Posted

hop zwrócę pieniążki za pampersy... i niech Lolka tyle nie sika :P!

NIE ZWRACAJ! 

Jeszcze mam 9 "starych" pampersów. Sporo poszło podczas choroby. Teraz idzie mniej. 

Posted

Wczoraj Lolę odwiedziła realnie Lida - przy okazji. ;-)

Lola czuje się dobrze. Jest aktywna i towarzyska. Tylko podsikuje sobie - w pampersy na szczęście. ;-)

Posted

Lola mnie rozczula. Starsza pani, a tak pełna werwy. Widać, ze jest kochana przez Hop i Jej Mamę i że dobrze jej tam, gdzie jest. 

U hop! byłam tylko raz i niestety nie udało mi się zobaczyć na żywo Loli... Do Łodzi mam nie po drodze, więc pewnie nie będzie mi dane jej zobaczyć w realu. Lola jest rozczulająca nawet z samych zdjęć i Waszych opisów. Śledzę jej losy od pierwszego wejścia na wątek hotelikowy. 

Posted

Lola chyba każdego rozczula, nawet jak pokazuję ją znajomym to każdego chwyta za serce :) u hop ma cudowne spokojne życie, oby jak najwięcej bylo takich hotelików, gdzie dbają tak o psiaki jak prawdziwych członków rodziny...

Posted

Hop! wkleiła na swoim profilu na facebooku plakat dot. adopcji Loli, Kofiego i Karisa - czyli najstarszych psów, które u niej rezydują. Fajny pomysł! Lola oczywiście jest na samej górze, jako pogodna staruszka. I znów chwyta za serce swoimi uszami. Bardzo lubię patrzeć na jej zdjęcia :-)