Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obcięte i to wyjątkowo mało fachowo, jedno jest większe, drugie mniejsze... Ogonek też udziabany:( Ktoś chciał z niej zrobić cane corso... trochę się chyba rozczarował, że suka nie chce być agresywna:) Jest ŚWIETNA:)

Trochę fotek dziś jej zrobiłam i Snikersowi także, jak obrobię to wrzucę parę.

Posted
18 godzin temu, Murka napisał:

Niestety wrócił, totalna porażka. I co z tego, że była wizyta pa. Ech, ręce i nogi opadają.

Jakoś nie lubię Lublina. Miluś też z Lublina wrócił i pewnie dlatego mam uraz do tego miasta

Posted

W Lublinie są też dobre domy, wiele psów od nas tam zamieszkało. Niestety porażki się trafiają, jak wszędzie:(

Odnośnie Pirata to opisałam całą sytuację na jego wątku... dawno nie mieliśmy tak tragikomicznego zwrotu z adopcji.

Mamy nową lokatorkę, suczkę Karmen ze schroniska w Zamościu. Przyjechała na miejsce po Piracie... na szczęście wyjeżdża w sobotę do DT, więc jakoś damy radę przez te dwa dni.

a7e13dbb6b6d64b9gen.jpg

Wątek suni:

http://www.dogomania.com/forum/topic/335090-czy-jest-nadzieja-na-dom-dla-czarnej-karmen/?page=1

Posted

Super trafiła sunia, a wydawało się, że będzie ciężko, bo taka z niej szara myszka:)

A u nas ruszyły adopcje:

Wczoraj do DS do Natalina wybyła Kaja (ma do towarzystwa dwa yorki oraz stado kur i kaczek:) )

a1042318d7d6cba4gen.jpg

Dziś do DS wybyła Frajda (aż do Szczecina):

97f9dec9023390d3gen.jpg

A Karmen wybyła do DT do Warszawy (do Marleny:) ):

a7e13dbb6b6d64b9gen.jpg

Mamy nowych lokatorów, dwie suńki, w tym jedna ze szczeniakami, ale o tym jutro :)

Posted

Murka, w niedzielę zawiozłam Milusia do nowego domu na Śląsk. Dom idealny. Cała rodzina przyjęła nas ciepło i serdecznie. Wszyscy wyszli nam na spotkanie Ucieszyli się na widok Milusia. Trafił mu się naprawde wspaniały dom. Miluś zamieszkał w jednorodzinnym domu na Śląsku, z rodzicami, synem i synową. Niestety trochę  niszczy, jak zostaje sam. Podrapał drzwi i zerwał firankę. Ludzie się jednak nie przejmują. Trochę się martwię, ale oni mówią, że nie oddadzą Milusia i sobie z nim poradzą. Za miesiąc pani przestaje pracowac, więc Milus nie będzie sam. Dziękuję Ci za opiekę nad Milusiem. Mam nadzieję, ze Miluś poprawi się i zostanie na zawsze

V__63B7.jpg

V__304B.jpg

V__A6CF.jpg

V__B981.jpg