Jelena Muklanowiczówna Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Snikers prawie jak mój Jarek! :) A co do Kaśki, to ona ma obcięte uszy? Co za baran jej to zrobił... Quote
konfirm31 Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Śpij w spokoju, owczareczko......Smutno :(. Co z uszami Kaśki - faktycznie obcięte? Quote
Murka Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Obcięte i to wyjątkowo mało fachowo, jedno jest większe, drugie mniejsze... Ogonek też udziabany:( Ktoś chciał z niej zrobić cane corso... trochę się chyba rozczarował, że suka nie chce być agresywna:) Jest ŚWIETNA:) Trochę fotek dziś jej zrobiłam i Snikersowi także, jak obrobię to wrzucę parę. Quote
konfirm31 Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Ślicznota :). Moja stała za trzy miesiące na Kaśkę - poleciała. Powodzenia, kochana :) Quote
Murka Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Niestety wrócił, totalna porażka. I co z tego, że była wizyta pa. Ech, ręce i nogi opadają. Quote
konfirm31 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 O, matko :(. Co się stało? Eh, pewnie się okazał prawdziwym psem, nie pluszakiem....... Quote
Lida Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 18 godzin temu, Murka napisał: Niestety wrócił, totalna porażka. I co z tego, że była wizyta pa. Ech, ręce i nogi opadają. Jakoś nie lubię Lublina. Miluś też z Lublina wrócił i pewnie dlatego mam uraz do tego miasta Quote
Murka Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 W Lublinie są też dobre domy, wiele psów od nas tam zamieszkało. Niestety porażki się trafiają, jak wszędzie:( Odnośnie Pirata to opisałam całą sytuację na jego wątku... dawno nie mieliśmy tak tragikomicznego zwrotu z adopcji. Mamy nową lokatorkę, suczkę Karmen ze schroniska w Zamościu. Przyjechała na miejsce po Piracie... na szczęście wyjeżdża w sobotę do DT, więc jakoś damy radę przez te dwa dni. Wątek suni: http://www.dogomania.com/forum/topic/335090-czy-jest-nadzieja-na-dom-dla-czarnej-karmen/?page=1 Quote
konfirm31 Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Carmen piękna czarna, hiszpańska. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry dom :) Quote
Murka Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Super trafiła sunia, a wydawało się, że będzie ciężko, bo taka z niej szara myszka:) A u nas ruszyły adopcje: Wczoraj do DS do Natalina wybyła Kaja (ma do towarzystwa dwa yorki oraz stado kur i kaczek:) ) Dziś do DS wybyła Frajda (aż do Szczecina): A Karmen wybyła do DT do Warszawy (do Marleny:) ): Mamy nowych lokatorów, dwie suńki, w tym jedna ze szczeniakami, ale o tym jutro :) Quote
konfirm31 Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Powodzenia psiaczki w nowych domkach :). Oby takie Dni Dobrych Adopcji, zdarzały się jak najczęściej :) Quote
Murka Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Dzisiaj do domu do Oświęcimia wybyła podhalanka Nela :) A nasze sobotnie nabytki to: Suńka z sześcioma szczeniakami 5-tygodniowymi spod Zamościa: Wątek rodzinki: http://www.dogomania.com/forum/topic/335319-kolejny-dramat-psiej-matki-i-jej-ośmiorga-dzieci-w-jednej-z-podzamojskich-wsi/?page=1 Quote
Murka Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 W sobotę przyjechała także do nas suńka ze Stalowej Woli, jeszcze nie ma imienia: Quote
Lida Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Murka, w niedzielę zawiozłam Milusia do nowego domu na Śląsk. Dom idealny. Cała rodzina przyjęła nas ciepło i serdecznie. Wszyscy wyszli nam na spotkanie Ucieszyli się na widok Milusia. Trafił mu się naprawde wspaniały dom. Miluś zamieszkał w jednorodzinnym domu na Śląsku, z rodzicami, synem i synową. Niestety trochę niszczy, jak zostaje sam. Podrapał drzwi i zerwał firankę. Ludzie się jednak nie przejmują. Trochę się martwię, ale oni mówią, że nie oddadzą Milusia i sobie z nim poradzą. Za miesiąc pani przestaje pracowac, więc Milus nie będzie sam. Dziękuję Ci za opiekę nad Milusiem. Mam nadzieję, ze Miluś poprawi się i zostanie na zawsze Quote
Gusiaczek Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ruch jak na autostradzie ;) Powodzenia wszystkim Ogonkom życzę :) Quote
Recommended Posts