Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie wiek ludzi odstrasza, bo ona ma ok. 8 lat teraz :(

A my od wczoraj mamy nowego lokatora ze Stalowej Woli, którego TZ nazwał malowniczo Turban (bo biały i zakręcony ;) )

cc73bf1fc3bbd1dagen.jpg

7a52d7f4008954fcgen.jpg

39bf62edc58ad8f0gen.jpg

d98621f63f5d09f6gen.jpg

Posted

Bardzo przyjacielski, bardzo łagodny, lgnie do człowieka, domaga się pieszczot i uwagi. Ma trochę energii i trudno mu ustać w miejscu, ale myślę, że z czasem się trochę wyciszy. Na pewno był psem łańcuchowym, bo ma wytartą szyję i jak się go zapnie smyczą do czegoś (np. jak chciałam mu fotki zrobić), to chodzi w te i we wte non stop - bardzo typowe dla psa łańcuchowego.

Posted

Jednym z ładniejszych psów u Murki jest Toudi.Bardzo jestem zdziwiona, że jeszcze nie ma domu.Ludzie są wzrokowcami, a Toudi jest wyjątkowo fotogeniczny.

Posted

Dziś pożegnaliśmy Misia [']

384fdc2324e33e32gen.jpg

Był sprawny do samego końca, rozłożył go nagle nowotwór :(

Kolia spała przy nim całymi dniami od paru tygodni, nawet jak wychodził na ogród to grzała mu legowisko. Myśleliśmy, że to jakaś faza, jak to u kota. Wczoraj Misio wyjechał do lecznicy i od tamtej pory kicia przestała spać na psim legowisku. Zdziwiliśmy się jak zobaczyliśmy ją śpiącą na fotelu. Najwyraźniej spełniła swój obowiązek - cały ten czas czuwała przy ciężko chorym Misiu...

901590590e02801bgen.jpg

Posted

Bardzo, ale to bardzo mi przykro z powodu Misia.To jednak jest wredne choróbsko.Mam nadzieję, że bardzo nie cierpiał.Do końca była z nim kochana przyjaciółka, Kolia, to bardzo wzruszające.Często zwierzęta są bardziej empatyczne niż ludzie.

Posted

Kolia jest wyjątkowa, bo kiedy Hania ma gorączkę to zawsze się przy niej kładzie.

A do nas przyjechał nietypowy dla naszego hoteliku lokator i zarazem pierwszy kot do adopcji :)

Łatek to wspaniały spokojny, przytulaśny kocur ok. 2-letni, już wykastrowany.

186b1ad41b0c4336gen.jpg

8d17a50010710c1dgen.jpg

3e1dece503539ef7gen.jpg

Posted

To ja bym chciała zrobić Łatkowi " wyprawkę", dobrze? Jakieś posłanko, kocyk, zabawkę.Będzie TŻ w Stalowej, czy raczej wysłać?

O, dzięki wielkie :)

Nie wysyłaj, TZ będzie pewnie na weekendzie w Stalowej to odbierze. Przy okazji poda Ci karmę dla bezdomniaczków :)