Gusiaczek Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Jak zawsze u Murki się dzieje, oj dzieje :) Quote
ewkar Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Niech się dzieje, niech się dzieje .... :D Quote
agat21 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Niech się dzieje i dzieje i zadzieje tez wreszcie dla Ergo ;) Quote
ewkar Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Właśnie tak.Wszystkie psy powinny mieć swój dom, nie ma co do tego wątpliwości, ale Ergo już długo czeka.Mnie się też podoba Ira i Bambi, zupełnie różne, ale obie super i jakoś nikt się też nimi nie interesuje. Ergo jest duży, podobno trudniej dużym psom znaleźć dom, zwłaszcza takim kilkuletnim, ale wciąż wierzę, że się uda. Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Uda się na pewno. Przykładem cudownym jest adopcja Olena Quote
Murka Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Oj dzieje się i będzie się działo w tym tygodniu... :) Quote
Jo37 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Czekamy z niecierpliwością, które psiaki pojadą do domu. Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Już się cieszę na kolejne domki :) Quote
Guest TyŚka Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 I ja, i ja - ale mam nadzieję, że nie zapeszymy ;) Quote
Murka Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Chałwa wybyła dziś do DS :) aż do Sosnowca... myślę, że warto było pokonać tą trasę, bo Pani nie zraziła się zupełnie kulawizną suni, na wstępie powiedziała, że ma doświadczenie odnośnie stawów i preparatów z tym związanych, bo jej poprzedni psiak, berneńczyk też przyjmował takie rzeczy. Pani miała wcześniej jeszcze owczarka nizinnego. Także pielęgnacja długich włosów jej nie straszna :) Mieszkanie na parterze, pani mieszka z córką. Sunia bardzo dzielnie zniosła podróż i dobrze zareagowała na nowe miejsce. 1 Quote
konfirm31 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Cieszę się razem ze Wszystkimi :) Quote
mar.gajko Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Szczęścia w nowym domku Chałweczko :) Imię Pani zostawiła? Czy nowe ma? Quote
Murka Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Imię się Pani bardzo podoba i chce je zostawić :) Quote
ewkar Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Chałwunia moja kochana, tak się cieszę, naprawdę. Quote
malti Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Cieszę się, że Chałwa znalazła dom i to w moim Sosnowcu :) Powodzenia piesku !!!! Quote
Gusiaczek Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ogromnie się cieszę! Powodzenia Chałwuniu dla ciebie i Nowej Rodzinki :) Quote
Murka Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Cieszę się, że Chałwa znalazła dom i to w moim Sosnowcu :) Powodzenia piesku !!!! To może spotkasz gdzieś Chałwę, ona zamieszkała na ul. Szpaków :) Quote
Murka Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 nieźle mieszkam 100 metrów od Szpaków !!!! No to faktycznie nieźle :) To wypatruj suni, bo na pewno wcześniej czy później gdzieś tam się nawinie :) Chałwa wczoraj sprawowała się całkiem fajnie, chodziła za panią po mieszkaniu, ale dziś po powrocie z pracy pani zastała ją wciśniętą w kącik w sypialni. Coś ją pewnie wystraszyło, może jakiś dźwięk. Pani wierzy, że będzie dobrze, chce dać suni dużo czasu i cierpliwości. A do nas dzisiaj zawitał nowy lokator, Ares, przyjechał z innego hotelu pod Skierniewicami: Wątek psiaka: http://www.dogomania.com/forum/topic/146845-ares-czyli-nie-unikniesz-przeznaczenia/page-1 Quote
konfirm31 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 o, rasy polski podpalany ;-) Oj, tam, oj tam ;). Zainteresowany nim Pan (niestety, zainteresowanie Mu przeszło), pytał, czy mam jeszcze jakiegoś innego husky`ego ;) do adopcji . No, bo jak by Aresa powiększyć, postawić mu uszy, to....;). Inni zainteresowani (też krótkotrwali), interesowali się Aresem, bo kiedyś mieli takiego samego - wiec pewnie jednak ten polski podpalany :) - ale na biało :D Quote
Recommended Posts